- 21 Ekim 2019
- 5.177
- 25.612
Tebrikler canım benim çok guzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım benim çok guzel
Ooo harikasın bebeğimm
Teşekkür ederimm canimm zatne beni geç diye senide gaza getirdim fenamıolduYok kuzum şaka yapıyorum. Sütüne dikkat et. Kilo her zaman verilir. Ama kuzunun nasibi etkilenmesin.
Yorumu o şarkı gibi okudum ya kız hahahaheheyytt bee kimin bacikosuuu buu, bu benim bacikomm
Teşekkürler canım öyle mi banyoda mı tartılsam ama değer değişir mi cumartesi bakarım biTebrikler canım parke zemin yanıltıcı olabiliyor fazla çıkarıypr hatta
Emin ol değişir canım denedim ben baya fark oluyorTeşekkürler canım öyle mi banyoda mı tartılsam ama değer değişir mi cumartesi bakarım bi
teşekkürler canımTebrikler canım benim çok guzel
teşekkür ettim canımOoo harikasın bebeğimm
sırf ben kilo vereyim diye yaptın biliyorumTeşekkür ederimm canimm zatne beni geç diye senide gaza getirdim fenamıoldu
Vallahiii ondandı yoksa ben nere kolay hemen kilo vermek bu halimle kimsede beni istemiyomuşteşekkürler canım
teşekkür ettim canım
sırf ben kilo vereyim diye yaptın biliyorum
Çok fark oluyor öyle. Bende bu sabah çocukları okula bırakmak için kalkıp hemen tartıldım çıktım evdenÇocuk kucağımda yazdım kaptanım o 74.9 olcak ama WC cikamamistim evden çıkmadan malum kosturmacalar 3e katlandı wcye girmeye zaman kalmıyor sabah kahvaltısıni yaptırıp büyüğü servise yetiştiriyorum ortayı hazırla kreşe bırak o arada küçüğünde üst baş ayarla derken direkt tartildm çıktım
Olsun, sabitte iyidirÇocuk kucağımda yazdım kaptanım o 74.9 olcak ama WC cikamamistim evden çıkmadan malum kosturmacalar 3e katlandı wcye girmeye zaman kalmıyor sabah kahvaltısıni yaptırıp büyüğü servise yetiştiriyorum ortayı hazırla kreşe bırak o arada küçüğünde üst baş ayarla derken direkt tartildm çıktım
Yok set yemeğiAfiyet olsun akşamki çabuk çorbalardan mı
Bence cumartesiye kadar gidecektir
Sette çok su tüketemiuorum wc karavanı uzak kalıyoYok canım çok deyil, su ve hareket yeterliyse iyidir