- 25 Ağustos 2019
- 60.457
- 110.742
- 30
Ben uğraşamıyorum bilesalatalıklarıninyerimmm afiyet olsunnnnEki Görüntüle 3473716
peynirli yumurta yaptım bende yüruyüs sonrası şimdi oturuyorum bebem durmuyo seninki gibi afilli sunum yapamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben uğraşamıyorum bilesalatalıklarıninyerimmm afiyet olsunnnnEki Görüntüle 3473716
peynirli yumurta yaptım bende yüruyüs sonrası şimdi oturuyorum bebem durmuyo seninki gibi afilli sunum yapamadım
Canım benim sorun belli kalbim düşük ritimde atıyor da niye onu bilmiyorum birdenbire nereden çıktı kardeşim birden kilo verdin ondan olabilir diyor ama hiç sanmıyorumCanım İnşallah daha iyi olacaksın
Benim bir tanıdık 2 yıl önce durup dururken kafada bulanık mide bulantısı başının gövdeye ağır gelmesi gibi şikayetleri olmuştu. Burda kaç doktora gitti ikna olmadı Türkiye'de kaç doktora gitti en son kansızlık vitamin eksikliği ve strese bağlı çıkmıştı. Şimdi bile en ufak bir sıkıntı oldu mu direk kafası bulanıklaşıyor ağır geliyor gözü hep uykulu oluyor. Hatta o baya kilo verdi hiç birşey yiyemiyordu. Tabi şimdi verdiğini yiyerek geri aldı
Ay valla gelsin artık yaaa yeter tamam yaz geldi yaktı geçti yani artık bir ayaz,bir yağmur hatta kar görelim basalım üstüne çıtırdasın böyle bembeyazOkurken gülümsediğimi fark ettim ❤afiyet olsun kaptaniçem yok iki gündür soğuk soğuktu buralar eksikliğin çok belli etti ayrıca hava kapalı karanlık hele birde yağmur yağıyorsa üstüne birde kış geliyorsa benden mutlusu yok
Günaydın kaptaaannngünaydınnn herkeseeeee
Vaayy sunumu keesss
Afiyet olsun ben hiç yapamıyorum sunum bodoslama koyuyorum hepsini
Afiyet olsun canımsalatalıklarıninyerimmm afiyet olsunnnnEki Görüntüle 3473716
Bende öyle ediyordumm haahha resim cekeceksem güzel ediyorum ugraşmasıda var öyleCanım benim sorun belli kalbim düşük ritimde atıyor da niye onu bilmiyorum birdenbire nereden çıktı kardeşim birden kilo verdin ondan olabilir diyor ama hiç sanmıyorum
Ay valla gelsin artık yaaa yeter tamam yaz geldi yaktı geçti yani artık bir ayaz,bir yağmur hatta kar görelim basalım üstüne çıtırdasın böyle bembeyaz
Günaydın kaptaaannn
Vaayy sunumu keesss
Afiyet olsun canım
Severim sunumu bilirsin bide önce gözüm doyacak askoo özenle hazırlanmış tabakları daha keyifli ve mutlu tüketiyorum doygunluk hisse her anlamda yükleniyor beynimeAllahımm yarabbemm sunuma ölürümm heleki salatalar göz kırpıyorrrr bende şimcciiikkk bebeleri uyuttum doğru mutfağa gidiyorum elım ayağim titredi
Yulafli yumurta sevdalısı elcommm
Oo senin tabağında şahane kaptancigimsalatalıklarıninyerimmm afiyet olsunnnnEki Görüntüle 3473716
HeraldeeeCanım benim sorun belli kalbim düşük ritimde atıyor da niye onu bilmiyorum birdenbire nereden çıktı kardeşim birden kilo verdin ondan olabilir diyor ama hiç sanmıyorum
Ay valla gelsin artık yaaa yeter tamam yaz geldi yaktı geçti yani artık bir ayaz,bir yağmur hatta kar görelim basalım üstüne çıtırdasın böyle bembeyaz
Günaydın kaptaaannn
Vaayy sunumu keesss
Afiyet olsun canım
bende hergun boyle yapmıyorum kuzuBen uğraşamıyorum bile
Hayırlı işleeerrrrbende hergun boyle yapmıyorum kuzu
bende seviyorum ya kesinlikle daha keyifli oluyor azcık daha vakit gerekiuor sadeceSeverim sunumu bilirsin bide önce gözüm doyacak askoo özenle hazırlanmış tabakları daha keyifli ve mutlu tüketiyorum doygunluk hisse her anlamda yükleniyor beynime
Oo senin tabağında şahane kaptancigim
Aynen cnm sen kaç yaşındasınbende seviyorum ya kesinlikle daha keyifli oluyor azcık daha vakit gerekiuor sadece
yulafli yumurta denemedim hic kız dur bende deneyeyim bir gun
tesekkur ederim sekerim
Biliyorum canım,Senin kalp ritmin düşük olduğunu. Olabilir aslında birden kilo verince etkilendi belkiCanım benim sorun belli kalbim düşük ritimde atıyor da niye onu bilmiyorum birdenbire nereden çıktı kardeşim birden kilo verdin ondan olabilir diyor ama hiç sanmıyorum
Günaydın kaptaaannn
Vaayy sunumu keesss
Afiyet olsun canım
35Aynen cnm sen kaç yaşındasın
Kizzz yulafı kavuruyorum tereyağında çok güzel oluyoya çıtır cıtır resmen favorim olmuşSeverim sunumu bilirsin bide önce gözüm doyacak askoo özenle hazırlanmış tabakları daha keyifli ve mutlu tüketiyorum doygunluk hisse her anlamda yükleniyor beynime
Oo senin tabağında şahane kaptancigim
Nasılda güzel yazmışsın tamda o yazdıklarını bekliyorum kaptaniçemCanım benim sorun belli kalbim düşük ritimde atıyor da niye onu bilmiyorum birdenbire nereden çıktı kardeşim birden kilo verdin ondan olabilir diyor ama hiç sanmıyorum
Günaydın kaptaaannn
Vaayy sunumu keesss
Afiyet olsun canım
DeneyecegimmmKizzz yulafı kavuruyorum tereyağında çok güzel oluyoya çıtır cıtır resmen favorim olmuş
Abla mi diyemmm
Bugün doktor kontrolüm vardı canım sabah oraya gittim.nhem pansuman hem tahlil işlerini hallettim. Okula geçtim. Ama okulda çok kötü oldum. Tansiyonum mi düştü yoksa bir haftadır yatıyordum sonuçta ameliyat mie tkiledi anlamadım. Toplantıdan çıktım arkadaşlar ayran getirdi içince biraz toparladım. Şimdi eve geldim uzandım yatıyorum. Daha iyiyim sanki sabaha göre . Beslenme normal beslenmeye geçtik. Üçüncü günden sonra diyet programını kesti. Eve çıktık zaten. Yara üzerini açtı doktor . Yara çok güzel toparlamis dedi. Banyo yapabilirsin dedi. Ay rahatlayacagim banyo çok büyük bir nimetmis .Sen nasil oldun canim daha iyi misin ?yemek yiyebiliyor musun yoksa sadece sivi seyler mi sonucta bogazinda degil mi dikisler yutkunurken aciyodur
Güzel haberlerle gelmişsin sevindim.Bugün doktor kontrolüm vardı canım sabah oraya gittim.nhem pansuman hem tahlil işlerini hallettim. Okula geçtim. Ama okulda çok kötü oldum. Tansiyonum mi düştü yoksa bir haftadır yatıyordum sonuçta ameliyat mie tkiledi anlamadım. Toplantıdan çıktım arkadaşlar ayran getirdi içince biraz toparladım. Şimdi eve geldim uzandım yatıyorum. Daha iyiyim sanki sabaha göre . Beslenme normal beslenmeye geçtik. Üçüncü günden sonra diyet programını kesti. Eve çıktık zaten. Yara üzerini açtı doktor . Yara çok güzel toparlamis dedi. Banyo yapabilirsin dedi. Ay rahatlayacagim banyo çok büyük bir nimetmis .
Teşekkür ettim canım. Evet şu tahlillerde çıksa daha da rahatlayacagim. Kalsiyum değerimi merak ediyorum.Güzel haberlerle gelmişsin sevindim.
Sıhhatler olsun şimdiden:)
Bugün doktor kontrolüm vardı canım sabah oraya gittim.nhem pansuman hem tahlil işlerini hallettim. Okula geçtim. Ama okulda çok kötü oldum. Tansiyonum mi düştü yoksa bir haftadır yatıyordum sonuçta ameliyat mie tkiledi anlamadım. Toplantıdan çıktım arkadaşlar ayran getirdi içince biraz toparladım. Şimdi eve geldim uzandım yatıyorum. Daha iyiyim sanki sabaha göre . Beslenme normal beslenmeye geçtik. Üçüncü günden sonra diyet programını kesti. Eve çıktık zaten. Yara üzerini açtı doktor . Yara çok güzel toparlamis dedi. Banyo yapabilirsin dedi. Ay rahatlayacagim banyo çok büyük bir nimetmis .
Daha cok yeni ameliyatin eskiler kerahet donemi derler ameliyat sonrasi donem icin yani iyilesme sureci de bir nevi hasta olma gibi ama eger bu ameliyat hayat standardini yukseltecek ve rahat ettirecekse herseyi unutacaksin o ilerdeki o guzel gunleri dusunsifa verin Allah tez vakitteBugün doktor kontrolüm vardı canım sabah oraya gittim.nhem pansuman hem tahlil işlerini hallettim. Okula geçtim. Ama okulda çok kötü oldum. Tansiyonum mi düştü yoksa bir haftadır yatıyordum sonuçta ameliyat mie tkiledi anlamadım. Toplantıdan çıktım arkadaşlar ayran getirdi içince biraz toparladım. Şimdi eve geldim uzandım yatıyorum. Daha iyiyim sanki sabaha göre . Beslenme normal beslenmeye geçtik. Üçüncü günden sonra diyet programını kesti. Eve çıktık zaten. Yara üzerini açtı doktor . Yara çok güzel toparlamis dedi. Banyo yapabilirsin dedi. Ay rahatlayacagim banyo çok büyük bir nimetmis .