- 7 Temmuz 2008
- 4.817
- 11.491
Yok. Keto bana uymadı.geliyoorr eksiler ketojenik demi kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok. Keto bana uymadı.geliyoorr eksiler ketojenik demi kuzum
Sen nasil oldun canim daha iyi misin ?yemek yiyebiliyor musun yoksa sadece sivi seyler mi sonucta bogazinda degil mi dikisler yutkunurken aciyodurHerkese günaydın. Güzel bir hafta olur inşallah
Ketoyu ben de sevmedim cok hesap kitap gerekiyor cok yasakli yiyecek var cok kati bana gore ama dusuk karbonhidrat ysptim low karb dedikleri patates makarna pirinc bulgur yemedim nasil hizli kilo vermistim kesinlikle ilk elden sahidiyim ama su an 4 kasik da olsa yiyorum basit karbolar yani low karb bile cok katı geliyor hala beynim ruhum diyet fikrine adapte olmaya calisiyorYok. Keto bana uymadı.
Allah kabul etsin canımBugün yoğun bir gündü kaptanlarım. Sabah kahvaltıdan sonra epey bir temizlik yaptım dip bucak olanından. Tuvalet banyo her yere giriştim. Daha sonra duş falan derken rahmetli kayınpederim ve kayınvalidem için lokma döktürdük. Başında bekledik ayakta bir saat. Eve geldim komşularıma ev sahibime götürdüm. Sonra bir de misafir geldi. Yemek yap bulaşık topla falan bittim. Oğlan da uyumadığı için bayağı huysuzdu yordu beni.
Kedi kızım, benimle yatar, benimle kalkarkızın daha uyumadı bacım
Günaydın canım. Dün 4 bin adım yaptım yağmur yağdı fazla yapamadım. Sabah çocukları okula bıraktım. Ordan yürüyüşe çıktım daha devam ediyorum 1 saat olacak sonrasıda akşam üstü inşallahafiyet olsun canım insa spora cıkmıssındir
Delta kaptanım akşam çocukla uğraşırken mesajı gördüm yazamadım Lena kaptnimiz biraz rahatsız muhtemelen gözden kaçmıştır listede olmayisin yoksa unutulman mümkün değil ben de çok fena ödem topladım hem antibiyotik hem PMS etkiledi beraber kapisip yarışalım verelimGünaydın kızlar ben çok kilo almışım biraz toparlayıp geleyim buraya haftaya olur mu
Canım tatile çıkacağım demiştin ından çıkardım yanlış mı anladımBeni listeden Çıkarttınız mı 2-3 gündür aktifolamadım
Günaydın kaptanicem bu gün nasılsınCanım tatile çıkacağım demiştin ından çıkardım yanlış mı anladım
Çok güzel menü canım afiyet olsun1 Eylül Menü
12.30: Sucuklu yumurta (1 yumurta,2 dilim sucuk)
Domates, salatalık, biber(1 kase kadar)
15.22: 10 yer fıstığı
2 kuru kayısı
18.00: 1 tabak fırında kabak
1 kase yoğurt
2lt su
Hallederiz
Afiyet olsun canım gayet güzelİyi akşamlar
1 Eylül Pazar
Bugünkü menü;
LenaG @Mthn83 Tutku44
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar peyniri
8 zeytin
13.00 Ara öğün
Türk kahvesi+2 hurma
15.00 öğle
4 köfte + roka
3_4kasik mevsim salatası
3 YK pirinç pilavı
17.30 Ara öğün
1 fincan kabak çekirdeği
Kiraz sapı çayı
20.00 akşam
Mevsim salatası +2 hindi füme
2.5lt su
Ev işleri yaptım
Ooo geri dönmüşsün abla çok güzel menü1 Eylül
12:30
2 yumurta sarısı
Biraz sürme, biraz beyaz peynir
Bol yeşillik ( taze soğan, kuzu kulağı, roka)
1 kase ceryy domates
Bikaç fındık
18:30
Mantarlı, cevizli, kaşarlı tava böreği gibi omlet
Çoban salata
1 avuç ayçekirdeği
Su henüz 1 lt, içmeye devam ediyorum
2 kupa kahve
3 kupa siyah çay
Spor yok ( bugün ağrı günüm)
LenaG Tutku44
Gayet ideal menü afiyet olsun1 eylül pazar
Açkarna ; 1litre su -
Kahvaltı : 10.00
2 yumurtalı omlet
1 salatalık
Yarım donates
6 zeytin
2 dilim çavdar küçük
Rezene kimyon çayı
Akşam : 17.00
Tavuk sote
3 kaşık sade bulgur pilavı
Kefir
22.00
Tarçınlı maden suyu
2 litre su
@Efenin_Annesi Hallederiz LenaG
.
Afiyet olsun normalde hem tarhana hem 2 dilim ekmek fazla canım ama emzirme vaziyetlerinde durum farklı tabi1 Eylül menü
08.30 1 bardak kuru incirli su
09.30 1 fincan kahve, 10-12 beyaz leblebi
10.30 2 yumurta ile bol yeşillikli omlet, çeyrek simit, 1 dilim peynir,5 zeytin 1 bardak süt artırıcı bitki çayı
13.00 1 bardak ayran, 1 salatalık 12 beyaz leblebi
16.30 1 küçük armut 1 küçük incir 1 bardak süt artırıcı bitki çayı
19.00 1 kase sebzeli tarhana çorbası, 6 kaşık tavuk donerle bol salata 2 dilim tb ekmek 1 bardak ev yapımı vişne suyu az şekerli
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Tutku44 @Mthn83
Afiyet olsun kahvaltıdaki patates kızartması olmasa ne iyi olurmuş1 eylül menüm
Sabah 11.00
İki yumurta
1 dilim tb ekmeği
Biraz patates kızartması
Domates salatalık
Akşam 18.30
4 köfte
2 tavuk but mangallık
1 közlenmiş patlıcan
Ara 1 fincan Türk kahvesi
1 bardak detoxmix ve sonuç çok açım şuan
Su 1.5 olmuştur anca evde değildim az içtim
LenaG
Afiyet olsun ne var ki menünde ne güzel menü bir tek hem ekmek hem patates gerek yokLenaG Tutku44
1 Eylül menü
Muhteşem menümü paylaşayım
Sabah 1 dilim ekmek 3,4 dilim domates soğan peynir 2,3 dilim haş patates
Ara kahve fıstık ezmesi 1 tk
Ara kahve biraz fındık badem toplamı 7,8 adet
Akşam 18:50 2 servis kaşığı kadar makarna 2 küçük tavuk but 3 yok ev yoğurdu
3 litre su
15 dk leslie
Afiyet olsun Allah kabuk etsin canım küçük de olsa 5-6 yeterlidirBugün yoğun bir gündü kaptanlarım. Sabah kahvaltıdan sonra epey bir temizlik yaptım dip bucak olanından. Tuvalet banyo her yere giriştim. Daha sonra duş falan derken rahmetli kayınpederim ve kayınvalidem için lokma döktürdük. Başında bekledik ayakta bir saat. Eve geldim komşularıma ev sahibime götürdüm. Sonra bir de misafir geldi. Yemek yap bulaşık topla falan bittim. Oğlan da uyumadığı için bayağı huysuzdu yordu beni.
Kahvaltı 13.00
1,5 dilim çavdar ekmeği, 1 salatalık, 1 domates, 1 kk nun yarısı adar peynir, 3 zeytin, 1 biber
Öğle Yemeği 16.00
Dökülen küçük lokmalardan 10-15 tane kadar peynirle birlikte yedim (şerbetsiz aldım ben kendime az bir şey, şerbetli sevmediğim için)
Akşam Yemeği 19.00
3 tane kanat, bir kase cacık
Ara Öğün 21.00
1 adet armut
2,5 lt su . Spor yapmadım yoğun bir gün olduğu için.
Diyeti bozmak ve bozmamak arasında gidip gelmişim. Ödül günümü geride bıraktım tam gaz devam.
LenaG Tutku44 Hallederiz
Afiyet olsun çorba fazla gelmiş zaten ekmek yemişsin çorba da ekmek yerine geçiyor yaSelam kızlar
01.09?24
11.00
4 YK menemen, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 1 çk bal ,1 dilim kavun
16.00 sade kahve,badem, hurma
19.00
1 kepçe çorba, tam buğday ekmeği ile tost , domates,
Şu:1.5 lt. LenaG Hallederiz
Afiyet olsun akşam karbonhidrat fazla kaçmış gibi patates,bulgur,yayla çorbası1 Eylul Pazar Menü ve Spor
8.30
1 adet kuru kayısı
10.30
2 tane yumurtali salatası, 3 dilim oeynir,3 siyah zeytin, 1 cay kasigi fistik ezmesi
12.30
1 tane salatalik
15.00
1 muz
18.00
5 yk etli patates yemegi, 2 yk bulgur pilavi, 1 kase yayla corbasi
4 bin
35 dk eliptik, 160 karın pilates
2lt
Eki Görüntüle 3473645 Eki Görüntüle 3473646
Hallederiz
LenaG
Afiyet olsun01 Eylûl Pazar
Kahvslti 11:00
Soganli kiyma kavurmasi (2 dilim ekmek vitrne kadar ysklasik 4 5 kasik olmustur)
2 dilim ekmek
4 yesil zeytin
1 tatli kadigi tahin pekmez
Ara 16:40
1 kupa kahve
Dut kurusu (sayi bilmiyorum cay tabagi kadar)
10 tane findik
19:30 Aksam
7 8 kasik kuru fasulye
4 kasik pilav
1 bardak meyve suyu (100 kslori az sekerli light)
2 litre su
Tutku44 LenaG