- 18 Mart 2018
- 30.023
- 118.359
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım cuma günü pansumana gittim. Sağlık ocakları 30 ağustostan dolayı kapalı idi hastaneye geçtim. Pazartesi de yine hastaneye gececegim. Kan vereceğim. Büyük bir ihtimal parathormon sıkıntılı. Kalsiyum değerlerim düşüyor ki kramplarim çoğaldı. Onu konuşmam lazım. Yaram tamamen kapalı değil sargı bezi ile yanlardan bant ile tutturulmuş şekilde. Ama rahatsız ediyor mu ediyor tabi kiPansuman için sağlık ocağına gideceksin sanırım
Evde kendin arada kantaron yağı sürebilirsin, papatya çayı yapıp sürebilirsin, temiz baktıktan sonra niye enfeksiyon kapsın
Açık yara daha çabuk iyileşir. Senin bünyeyi bilemem tabi
Tiroidler alındı canım tümden. Kesi küçük değil. Bilmiyorum bir hafta pansuman ve sargı bezi ile kapalı dursun dediler. Bu şekilde kapalı duruyor işte.Ne ameliyatı oldun canım. Yaralar iyileşsin diye açık bırakılıyor ameliyat sonrası genelde. Ama tabii doktorun ne dediği önemli
Bu cumartesi olmazsa bir sonrakine olur. Önce sağlıkBenim ödem gitmeye başlamış. Cumartesiye güzel bir kilo bildirimi olur inşallah.
Geçmiş olsun. Doktor dediyse doğrudur. Genelde yaranın açık kalmasını söylüyorlar ondan dedim. Tiroidin neden alındı ki. Vücudumuzdaki önemli bezlerden çünküTiroidler alındı canım tümden. Kesi küçük değil. Bilmiyorum bir hafta pansuman ve sargı bezi ile kapalı dursun dediler. Bu şekilde kapalı duruyor işte.
Hadi inşallah. Bu hafta da gitsin önümüzdeki haftada . Fazla eksi göz çıkarmaz kaptanım.Bu cumartesi olmazsa bir sonrakine olur. Önce sağlık
Canım büyümüştü. Ve artık çarpıntı nefes darlığı yapıyordu. Kaç kere kalp krizi mi geciriyorum diye acile gittigimi biliirim.Geçmiş olsun. Doktor dediyse doğrudur. Genelde yaranın açık kalmasını söylüyorlar ondan dedim. Tiroidin neden alındı ki. Vücudumuzdaki önemli bezlerden çünkü
Geçmiş olsun Pansumanlara dikkat et bir de terlememeye çalış nemlenmesinTiroidler alındı canım tümden. Kesi küçük değil. Bilmiyorum bir hafta pansuman ve sargı bezi ile kapalı dursun dediler. Bu şekilde kapalı duruyor işte.
SelamlarCanlar haftaya bugun kaç kilo olmak istersiniz ?
Şoyle bir kilo eksik yada 1.5 kilo eksi
yada ben gecen hafta çok verdim veya bu hafta cok yogunum 500 gr versem elimi oper basımın ustüne koyarım diyedebilirsiniz
Siz kendinizi en iyi bilensiniz kendinizi mutlu etmek için haftaya bugun kac kilo olmak istediginizi beni etiketleyerek yazar msınız ?
Hedefleri alalımmm canlar
gezegenfeza
@Azmet5255
@Tesnim1903
@Asya89
@Boncuk2307
@Beyaz leylak
@trueliving_
@nurovic
@Nergis 35
@Efenin_Annesi
bluegreeneyes
Lotus1234
@Samara96
Tebrik ederim.bende bir motivasyon yapayım.Eki Görüntüle 3473330
Ben 13 agustosta basladım 86.3 ile
31 agustos ayı 82.9 ile bitiriyorm cok mutluyum.
19 gunde 3.4 kilo hafifledim
umit ediyorum ki eylul ayında 7 li rakamlar gorücem
31 agustos kilom 82.9
7 eylul hedef kilom 80.9 insa Allahın izni ile
Teşekkür ettim canım.Evet ıslak olmasın dediler. Ev serin çok şükür. Yoksa halim haraptiGeçmiş olsun Pansumanlara dikkat et bir de terlememeye çalış nemlenmesin
Bu sıcakta terlememek zor ama elinden geldiğince dikkat et sağlıklı bir şekilde geçsin zamanTeşekkür ettim canım.Evet ıslak olmasın dediler. Ev serin çok şükür. Yoksa halim harapti
Çok geçmiş olsun sen herseyden daha önemlisi Allah şifa versinGeldim kızlar lig sıralamasını da yapamadım kusura bakmayın
Beyin kanamasından şüphelendiler bişi çıkmadı tansiyonum normale dönüyor ama sonra yine düşüyor dinlen dediler ve hemen kardiyoloğa görün ilaçlar size iyi gelmiyor dediler çarşamba komple baktıracağım kendime artık. İnanın başımın sürekli uyku sersemi gibi olmasından öyle bıktım kiii
94 olursan 8 lere ne kaldı ki diyecezSelamlar
Motivasyon harika iyiki varsın kaptanım.
94 kg inmek hedefim
Allah şifa versin geçmiş olsunCanım cuma günü pansumana gittim. Sağlık ocakları 30 ağustostan dolayı kapalı idi hastaneye geçtim. Pazartesi de yine hastaneye gececegim. Kan vereceğim. Büyük bir ihtimal parathormon sıkıntılı. Kalsiyum değerlerim düşüyor ki kramplarim çoğaldı. Onu konuşmam lazım. Yaram tamamen kapalı değil sargı bezi ile yanlardan bant ile tutturulmuş şekilde. Ama rahatsız ediyor mu ediyor tabi ki