- 13 Ağustos 2012
- 4.592
- 20.072
Yatıyorum ama uyuyamıyorum. Gözlerim sızlıyor artık.Tamam siboşumm bende yatıyoree
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatıyorum ama uyuyamıyorum. Gözlerim sızlıyor artık.Tamam siboşumm bende yatıyoree
Balkon konuşması da yapılmıştır. Şimdi herkes uyuyabilirKırmızı takıma hoşgeldiniz, kaptanınız konuşuyor
Fit bir vücut hayalleriyle bu yazı da bitirdik… artık önümüzdeki yaza bakacağız. Bayramdı, seyrandı, tatildi derken bahanelere sığındık ama hepsi bitti. Hiçkimsenin yediğine içtiğine karışmam çünkü hiçbir zaman başınızda bekleyen bir gözetmen olmayacak, iradenizin de, azminizin de, hırsınızın da kaptanı sizsiniz. Aldığınız kaloriler bana yağ olarak gelmeyecek, her birimiz ne yaparsak kendimize… Biz kadınlar her halükarda güzeliz ama daha iyisini yapmak konusunda da çok inatçıyız. Ha gayret kızlar, bu hafta sizden kendinizi kendinize kanıtlamanızı istiyorum!
LenaG
Jou
Mina45
Cakinin Gelini
sibel_84
G Goklerce
Bravequeen
L leyl76
I irmaknehirgol
Sitare55
malahit
M Makaron23
Ellssa
Vira bismillah…
Bugün artı gelinceallahımmm ben nerelere gidemmm ne edem harikasınn
Hayırlı olsun inanıyorum yine sen kazanacaksin kaptanımBenim canım mavi takımımmm
hepimize yeni hafta hayirli olsunnn
yarın şoyle guzel konuşuruz şimdi herkes guzelce dinlensin uyusun
insa booool eksili bool sporlu bir hafta olur hepimize saglikli bir hafta diliyorum
@gezegenfeza
@Azmet5255
@Tesnim1903
@Asya89
@Boncuk2307
@Beyaz leylak
@trueliving_
nurovic
Nergis 35
Efenin_Annesi
@bluegreeneyes
@Lotus1234
@Samara96
LenaG
Hallederiz
Kafaya bir şey mi takıyorsun canım yat uyu dinlenYatıyorum ama uyuyamıyorum. Gözlerim sızlıyor artık.
Bu hafta spor bende olmaz kaptanım. En azından şu ödemim gitse bile benim için kardır diyorum. Bu hafta toparlar isem daha sıkı sarilacagim hem hayata hem diyeteYatmadan altın değerinde bir bilgi vereyim size. Gün içinde vaktimiz, enerjimiz olmuyor, hasta olanı, bebeği olanı, modu düşük olanı, bahanesi olanı… var da var. Youtube a gowithjo yazıyorsunuz, kadının her türlü nedene göre videosu var, mutlaka 15 dk da olsa dememenizi rica ediyorum. İnanın modunuz değişecek, enerjiniz artacak. Bende bu haftamı onunla geçireceğim. Jo’nun çok sevdiğim bir sözüyle bitiriyorum geceyi; Bir, sıfırdan iyidir!
LenaG
Jou
Mina45
Cakinin Gelini
sibel_84
G Goklerce
Bravequeen
L leyl76
I irmaknehirgol
Sitare55
malahit
M Makaron23
Ellssa
Canım yatamiyorum daha dikiş yerleri sıkıntı. Diren takmislardi onu çıkardılar. Oranin ağrısı ayrı. Arada kramplarda tuzu biberi oluyor sanki. Uyku yastığıni çıkardım bugun. Bu gece onu deneyecegim belki boynumu gergin bir şekilde tutarsa uyurum rahat.Kafaya bir şey mi takıyorsun canım yat uyu dinlen
Ayakta alkışlamak istedim seniii elcomm harikasinnDominostan kuzum özel seçim yapıp aldım yemek edemedim işlerim çoktu evi talan ettik
Hamuru cok ince peynir zeytin biber var mantar
Kacamaksiz güzel bir menüMenümü de paylaşayım;
Sabah 11.00
1 yumurta ve 1 yk yulaf kepeği ile dukan krep,
2 dilim köy peyniri, 2 dilim hindi füme, 1 göz yumurta
Akşam 18.00
2 kase tavuk suyu çorba,
1 parça cevizli helva,
1 avuç züberin cipsinden.
Su:2,5 lt
Spor: okul alışverişi(dünyanın terini döktüm, bir katlısı olur elbet )
LenaG Tutku44
gecen hafta bizim takım kazanamadi kuzumBugün artı gelince
Hayırlı olsun inanıyorum yine sen kazanacaksin kaptanım
O iş bizde kaptannnBenim canım mavi takımımmm
hepimize yeni hafta hayirli olsunnn
yarın şoyle guzel konuşuruz şimdi herkes guzelce dinlensin uyusun
insa booool eksili bool sporlu bir hafta olur hepimize saglikli bir hafta diliyorum
@gezegenfeza
@Azmet5255
@Tesnim1903
@Asya89
@Boncuk2307
@Beyaz leylak
@trueliving_
nurovic
Nergis 35
Efenin_Annesi
@bluegreeneyes
@Lotus1234
@Samara96
LenaG
Hallederiz
Hayırlı olsun kaptanimKırmızı takıma hoşgeldiniz, kaptanınız konuşuyor
Fit bir vücut hayalleriyle bu yazı da bitirdik… artık önümüzdeki yaza bakacağız. Bayramdı, seyrandı, tatildi derken bahanelere sığındık ama hepsi bitti. Hiçkimsenin yediğine içtiğine karışmam çünkü hiçbir zaman başınızda bekleyen bir gözetmen olmayacak, iradenizin de, azminizin de, hırsınızın da kaptanı sizsiniz. Aldığınız kaloriler bana yağ olarak gelmeyecek, her birimiz ne yaparsak kendimize… Biz kadınlar her halükarda güzeliz ama daha iyisini yapmak konusunda da çok inatçıyız. Ha gayret kızlar, bu hafta sizden kendinizi kendinize kanıtlamanızı istiyorum!
LenaG
Jou
Mina45
Cakinin Gelini
sibel_84
G Goklerce
Bravequeen
L leyl76
I irmaknehirgol
Sitare55
malahit
M Makaron23
Ellssa
Vira bismillah…
Aaa geç bile kalmışsın 2.5 aylık bebisi olan danışanımız bilemmm varrr koş gelMerhaba hayırlı akşamlar kızlar.ben emziren bir anneyim bebeğim 4 aylık bnde aranıza katılmak istiyorum acaba emzirenler katılabiliyor mu
hic bilmiyordum kaptanım eyvallahYatmadan altın değerinde bir bilgi vereyim size. Gün içinde vaktimiz, enerjimiz olmuyor, hasta olanı, bebeği olanı, modu düşük olanı, bahanesi olanı… var da var. Youtube a gowithjo yazıyorsunuz, kadının her türlü nedene göre videosu var, mutlaka 15 dk da olsa dememenizi rica ediyorum. İnanın modunuz değişecek, enerjiniz artacak. Bende bu haftamı onunla geçireceğim. Jo’nun çok sevdiğim bir sözüyle bitiriyorum geceyi; Bir, sıfırdan iyidir!
LenaG
Jou
Mina45
Cakinin Gelini
sibel_84
G Goklerce
Bravequeen
L leyl76
I irmaknehirgol
Sitare55
malahit
M Makaron23
Ellssa
Hemen geleyim o zaman 4 ayda 5 kilo aldım gittikçede alıyorum kendime dur demeliyim artıkO iş bizde kaptannn
Hayırlı olsun kaptanim
Aaa geç bile kalmışsın 2.5 aylık bebisi olan danışmanımız bilemmm varrr koş gel
benim bebegim 1 yasında ama grubumuzda daha küçük bebegi olup emziren var canımMerhaba hayırlı akşamlar kızlar.ben emziren bir anneyim bebeğim 4 aylık bnde aranıza katılmak istiyorum acaba emzirenler katılabiliyor mu
emzirme surecinde bende cok aldım yavas yavas vermeye basladımHemen geleyim o zaman 4 ayda 5 kilo aldım gittikçede alıyorum kendime dur demeliyim artık
Yarın sabah tuvalete gir çık kiyafetsiz tartil ve tartı resmini at LenaG Bu hafta hazırlık bölümüne alır seni.Hemen geleyim o zaman 4 ayda 5 kilo aldım gittikçede alıyorum kendime dur demeliyim artık
heyttt be çekilin yoldanO iş bizde kaptannn
Hayırlı olsun kaptanim
Aaa geç bile kalmışsın 2.5 aylık bebisi olan danışanımız bilemmm varrr koş gel