Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüysen bırakırım kırmızı kaptanlığıanlaştık canım ben seni simdi takımıma alamayacakmıyım
benimkide yatmadı dahacanım Tutku44 sen gelene kadar kızçemi yatırıp geliyorum
Bunu yaşamayan anne yoktur canım. İlk emeklemede hemen hemen hepsi düşüyor. Ben de kızım ilk düştüğünde oturup ağlamıştım
Ben tamamım canım, bekliyorum seni. Çok özletme kendini ama, dayanamam uyurumbenimkide yatmadı daha
uyumuyooorr
geldimm 5 dkBen tamamım canım, bekliyorum seni. Çok özletme kendini ama, dayanamam uyurum
Bende başladı sandım secildi sandım hahahaHadi bismillah deyip başlayın kızlar.
Öncelikle içini ferah tut ve çok çok iyi bir annesin bunu asla unutma . senin çocuğuna senden daha iyi bir anne olacak kimse yok hepimizin basindan benzer olaylar geçiyor hem ev hem iş hem çocuk haliyle enerjimiz bitiyor yorgun düşüyoruz inan nasıl uykuya geçiyorum ben de bilemiyorum... Yalnız degilsin canm.. sana önerim benim de bebeğim 8.5 aylık yer yatağı yaptım ben şimdi uyuyakalirsam diye korkum kalmadı beraber uyuyoruz en azından o arada gözüm dalınca az da olsa dinlenmiş oluyorum sonrasinda diğer çocuklarımla da rahat ilgilenebiliyorum, sen de o şekilde yapabilirsin...InsAllah benimde bebegkme bisey olmaz psikllojkim alg ust oldu kendimi kotu anne hisedyorum
Yok canım. Bende yatacağım. Uyuyabilirsem tabi. Yatmadan bir bakayım dedim. Daha sabah yazarım menümü.Bende başladı sandım secildi sandım hahaha
Okey, başlıyorum. LenaG nin son verdiği listeyle gideceğim, artık sıkıntı olursa düzeltiriz.Hallederiz geldimmm
bende oyle ona bakıyorum canım