Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki ya sen canım?Kızlar merak ettim. Buraya başladığınızda kaç kiloydunuz,şimdi kaç kilosunuz? Kaç ayda kaç kilo verdinizyarışmacı arkadaşlara başarılar
günaydın canımHayırlı akşamlar
Keyfim yok. Bu akşam üstü açıklandı. Tahiminimiz çıkmış gitmek istemiyorum.
11.00
2h yumurta beyazı
1tatlı k labne
1üçgen peynir
7, 8 çatal yumurtasız menemen
15.00
Sütlü kahve,
Bir ufak kase kabak çekirdek
16.30
3 yudum sekersiz meyveli soğuk çay
18.30
Bir kase et sote
Bir salatalık
2lt su
Tutku44
LenaG
Gunaydın canım Balıkesirgünaydın canım
Tayininiz nereye cıkmıs ?
Çok geçmiş olsun canımGünaydın herkese
baya rahatsızdım dün karnımı sarıp yattım sadece bebegim için kalktım bide migrende tuttu perisan oldum
sizler nasılsınız ? menulere ve sporlara bakmaya gideyim
Geçmiş olsun canım hayırdır neyin varGünaydın herkese
baya rahatsızdım dün karnımı sarıp yattım sadece bebegim için kalktım bide migrende tuttu perisan oldum
Hayırlı si olsun canımGunaydın canım Balıkesir
sagol canım benimÇok geçmiş olsun canım
ozel gunümun ilk 2 gunuydu perisan oldum normalde bu kadar olmazdım bu sefer karnım ağrıdı migdem bulandı ev ahalisine yemek bebege yemek yorgurt mayalamam lazim süt kokusu neyse bugun daha iyiyim şükür canımGeçmiş olsun canım hayırdır neyin var
Hayırlı si olsun canım
Amin sağolHayırlı si olsun canım
ilk tayininiz mi canım hayırlı olsun neden istemiyorsunGunaydın canım Balıkesir
Günaydınlar
Sorarlarsa yuruyusteyim
oohh o zamana kadar insa guzel bir kiloya gelirsin canımm sen dügüne gitmeden bir haber edersin biz seni bir felak nas okuruzBenim de eltimin kızının nişanı var kasım da inş o zamana ideal kiloya düşecem sonrası koruma
Günaydın canım dolunay da geçti ama etkisi hâlâ devam ediyor sanırım geçmiş olsunGünaydın herkese
İlk Tayinimiz değil ikinci olacak. Ben istemediğim halde eşim istedi. Bende gitmek istemiyorrurum.ilk tayininiz mi canım hayırlı olsun neden istemiyorsun
su an nerde yasiyorsun uzun suredir orda kaldiysan iyice alişmişsındir
onun da ailesi burda ise neden gidiyor ki canımİlk Tayinimiz değil ikinci olacak. Ben istemediğim halde eşim istedi. Bende gitmek istemiyorrurum.
Gaziantep deyim ailem burda( onunda ailesi burda ondan gidecek)
5 yıl oldu Antep e geleli, daha önce urfadaydıö. Uzağa gitmek istemiyorum canım
çokk geçmiş olsun rakip kaptan :)ozel gunümun ilk 2 gunuydu perisan oldum normalde bu kadar olmazdım bu sefer karnım ağrıdı migdem bulandı ev ahalisine yemek bebege yemek yorgurt mayalamam lazim süt kokusu neyse bugun daha iyiyim şükür canım
Sitare55 nasılsın balımmPeki ya sen canım?
ne yedin canım yaz yinede sen bakimmGünaydınlar
Dünkü menümü yazmayayım komple karbonhidrat bu sıralar modum iyice düştü aklım fikrim yemekte abur cubur da
Hakkında hayırlı olsun canım olumlu dusnmeye çalış ıns iyi insanlar çıkar karşınızaİlk Tayinimiz değil ikinci olacak. Ben istemediğim halde eşim istedi. Bende gitmek istemiyorrurum.
Gaziantep deyim ailem burda( onunda ailesi burda ondan gidecek)
5 yıl oldu Antep e geleli, daha önce urfadaydıö. Uzağa gitmek istemiyorum canım
İyiyim canım sen nasılsın buralarda old göre hala ucmamışsınonun da ailesi burda ise neden gidiyor ki canım
çokk geçmiş olsun rakip kaptan :)
Sitare55 nasılsın balımm
ne yedin canım yaz yinede sen bakimm