- 1 Aralık 2019
- 5.656
- 22.867
- 30
Afiyettt bal seker olsunnnKahvaltımmmmmm
Salcalı kavrulmuş yulaflı omlet
Eki Görüntüle 3472032
LenaG
Efenin_Annesi
@Elhan
@Mthn83
@60kiloyum
@Tutku44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyettt bal seker olsunnnKahvaltımmmmmm
Salcalı kavrulmuş yulaflı omlet
Eki Görüntüle 3472032
LenaG
Efenin_Annesi
@Elhan
@Mthn83
@60kiloyum
@Tutku44
enn bi sevdiğimm sıcağı hiçç sevmem kışın ya ofisim de ya da evde renkli renkli kazaklarımla elimde kahvemm ayyy düşüncesi bile beni mutlu ediyorr hayallerimin mevsimi geldi sonbahar kışHavalar bozdu resmen ya
artı mı geldin eksimii de hele bakimm
Adananın o kadar çok ihtiyacı var kiii yağmurda yandık yandikkBurada feciii bir yağmur var dolulu gök gürültülü amennn yarebbimm tamm benim havalarımm evde olsam kahvemi alır elime geçer tv başına üstüne bir battaniyee salep de olabilir mmmm
çokk geçmiş olsun canım bebişe buharda ne sebze varsa pişir püre et yedirkarnım ağrıyor migdem bulanıyor kizlaar makarna yapicam dunden biraz yemek var
bebegime ne yapsam acaba kara kara dusunuyorum
Cumartesiyi bekle çiceammartı mı geldin eksimii de hele bakimm
Sağoll şekerparemmmAfiyettt bal seker olsunnn
Ben cok acıktım şekerim düştü yoksa 1 de yapcaktım dayanabilirsen 1de yapAfiyet olsun canım ben de daha kahvaltı yapmadım
Ben sevemiyorum ya yagmursuz sonbahar bol çiçekli ilkbahat ve tabiki yaz mevsimi benim mevsimlerimenn bi sevdiğimm sıcağı hiçç sevmem kışın ya ofisim de ya da evde renkli renkli kazaklarımla elimde kahvemm ayyy düşüncesi bile beni mutlu ediyorr hayallerimin mevsimi geldi sonbahar kış
Emziriyorsun canım nasıl dayanacaksınBen cok acıktım şekerim düştü yoksa 1 de yapcaktım dayanabilirsen 1de yap
Evet kimine kasvetli hava olarak gelir ama benim ennn bi sevdiğim hele de kendim ile başbaşa kalırsam hiçç tadından yenmez kendimi dinleme saati canım nasıl istiyorsa evde oyle takılırım biraz tembellik kendinle başbaşa kalma terapi gibinemmBen sevemiyorum ya yagmursuz sonbahar bol çiçekli ilkbahat ve tabiki yaz mevsimi benim mevsimlerim
Kaçak yolcu gibiyim menü paylaşıyım bari
E paylaş mademKaçak yolcu gibiyim menü paylaşıyım bari
Kızımla yaşıtsın93lüyüm biliyorum canım 2000liler bilmez
Lotus1234Bende kaç gündür üşendim az önce yapıyım dedim mutfağa gittim geldim yine üşendim yarın derhal bende yapıyorum vee birlikte cumartesi gününe kadar kabak çorbası içelim mi sabah akşam ne dersin
Şimdi çektim kızımla göz göze yaşadığım aşk ❤
hergün aynı saatlerde kundaklı bir bebek ve şırıngayla yedirdiğim takviye zamanıı