- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.867
Selam canım :) yaz sezonunu kapatır kapatmaz geleceğim döneceğim :))yazarhanim35 gell yuvanaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım :) yaz sezonunu kapatır kapatmaz geleceğim döneceğim :))yazarhanim35 gell yuvanaaa
Dogum günün kutlu olsun canımBUGÜN BENIM DOGUM GÜNÜM HOSGELDIN YENI YAŞIM 30
Allahımmm gençliğin baharları rabbim sevdiklerinle nice yaşlar geçirmeni nasip etsin. Her geçen senen bir öncekini kıskançlıktan çatlatacak güzellikte olsunBUGÜN BENIM DOGUM GÜNÜM HOSGELDIN YENI YAŞIM 30
100 gr. 'dan eksimi olur ondan öyle kafa salladım darısı cumartesi yeÖncelikle moral bozmak yok sen normal diyet planından devam eksi göreceğim diye aşırı kısma
Kız eksi işteee
Afiyet olsun ben de menengiç çok severim ama içine süt tozu katılıyormuş diye içmeyi bırakmıştım.
İnşallah canımBen de tatil sonrası düzen tutturamadım maalesef. Öncesinde çok güzel gidiyordu. Neyse düzelecek inşallah
Birden gidecek inşallahniye acaba ya canım benim ki sorun cumartesi sabah ile pazar sabahı arası baya artıya geçtim. Menülerimi görüyorsunuz ben kıstıkça kilolar üstüme yapışıyor sanki
Hayırlı yaşların olsunBUGÜN BENIM DOGUM GÜNÜM HOSGELDIN YENI YAŞIM 30
Moralini bozma canım cumartesi ye eksiye geçicekCanım ne güzel eksiye geçmişsin. Ben o kadar uğraştım üstüne artıya geçtim
En iyisi kuzum, başka doktorlara da git, bizim bir yakını 3 kez ameliyat ettiler, meğer boşuna etmişler, çocuğun ameliyatlık bir durumu yokmuşSelam kızlar ne güzel muhabbet ediyorsunuz maşallah
kalple ilgili sorunum devam ediyor eşime çaktırmıyorum ama kolumdaki saat ötüp duruyor akşamları çıkarıyorum kolumdan ki ötmesin o zaman panik yapıyor sabahtan beri farklı bir görüş için dr arıyorum. Verdikleri ilaç işe yaramıyor sanırım
Kedi kızım hasta canımGeçmiş olsun canım kim hasta kaçırmışım mesajını
Hoşgeldin canımSelamlar. Çok çok eskiden bende master fit ile kilo verenlerdenim. Eskilerden kimler var bilmiyorum ama misafir yarışmacı olarak katılmak istesem benide kabul eder misiniz? @60kiloyum çok davet etti beni hep reddettim ama beklemeninde faydası yok. Eylül sonu eşimin kardeşinin düğünü var, kilo almayıp 2 3 kg versem fena olmaz benim için
Geçmiş olsun hemen iyileşir umarım.Kedi kızım hasta canım
Amcası doktora döktürdü, iyi olacak inşaAllah
Tebrik ederim canım
Günaydın maviş kaptanımGünaydınnn herkeseee
Gidemedim canım yoldan geri döndüm canım acil işi çıkmış dr un100 gr. 'dan eksimi olur ondan öyle kafa salladım darısı cumartesi ye
Kaptaniçem geldin demi hastaneden
Günaydın canım az bir şey hemencecik gider
Gidiyordum yoldan döndüm işi çıkmış dr un sonra aradılar p.tesiye kadar izin almış başka dr a değil kendi dr uma bir gideceğim önce ilaç işe yaramıyor belki değiştirir. Yine olmazsa İstanbul kazan ben kepçe gezeceğim dr larıLenaG doktora gidecektin naptın canım benim
Önce bir kendi dr uma gideyim durumu anlatayım çünkü gittikçe kötüleşiyor gibi olmadı başka dr lar artıkEn iyisi kuzum, başka doktorlara da git, bizim bir yakını 3 kez ameliyat ettiler, meğer boşuna etmişler, çocuğun ameliyatlık bir durumu yokmuş
Eti, eti, etiBir bilmecem var cocuklar
Acaba nedir nedir...
Bu reklamı hatırlayanlar el kaldırsın yasımızı bilelim
Benim bilmecem şu, adım sayısı yazarken günlük toplamı mı yazıyoruz yoksa sadece yuruyus amaçlı çıkıp yurudüğümüzü mü?
Misal benim bugum yurudugum 18.000
Ama toplamım 26 000 bununda çoğunluğu dışarıda gecti dişciye git gel falan
LenaG Mthn83 Tutku44