- 14 Temmuz 2024
- 2.065
- 11.805
- 38
90 doğumlular muhtemelen bilmezEti, eti, eti
yaşım belli oldu mu ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
90 doğumlular muhtemelen bilmezEti, eti, eti
yaşım belli oldu mu ki
Çok geçmiş olsun kaptanımmmTebrik ederim canım
Günaydın maviş kaptanım
Gidemedim canım yoldan geri döndüm canım acil işi çıkmış dr un
Günaydın canım az bir şey hemencecik gider
Gidiyordum yoldan döndüm işi çıkmış dr un sonra aradılar p.tesiye kadar izin almış başka dr a değil kendi dr uma bir gideceğim önce ilaç işe yaramıyor belki değiştirir. Yine olmazsa İstanbul kazan ben kepçe gezeceğim dr ları
Önce bir kendi dr uma gideyim durumu anlatayım çünkü gittikçe kötüleşiyor gibi olmadı başka dr lar artık
Nice mutlu, sağlıklı, uzun yıllar dilerim canımBUGÜN BENIM DOGUM GÜNÜM HOSGELDIN YENI YAŞIM 30
Evet, canlarım onlar benim, 1 kızımız, bir oğlumuz var, Rabbim uzun ömürler versin hepsineGeçmiş olsun hemen iyileşir umarım.
Benim de oğlum var iyiki varlar ya
93lüyüm biliyorum canım 2000liler bilmez90 doğumlular muhtemelen bilmez
Regl şişkinliğine yapacak birşey yok canım üzülme devamm
tebrik ederim canım teşekkür ederim.Herkese günaydınn
Cumartesi: 96,8
Bugün: 96,7
LenaG
Kaptanım rahatsizlanmissiniz galiba. Çok geçmiş olsun
Sabit kalmak da önemliHayırlı sabahlar kızlar
Cumartesi 79.100
Bugün 79.100
En azından artı deyilim, dün bacaklarımdan yana çok kötü geçti, bugünden umutluyum
LenaG
İyi ki doğdun güzel kadın sevdiklerinle birlikte nice güzel yaşların daha olsunBUGÜN BENIM DOGUM GÜNÜM HOSGELDIN YENI YAŞIM 30
Selam canım :) yaz sezonunu kapatır kapatmaz geleceğim döneceğim :))
Günaydınnn herkeseee
Dogum günün kutlu olsun canım
Allahımmm gençliğin baharları rabbim sevdiklerinle nice yaşlar geçirmeni nasip etsin. Her geçen senen bir öncekini kıskançlıktan çatlatacak güzellikte olsun
Efenin_Annesi doğum günün kutlu olsun canım
İnşallah canım
Birden gidecek inşallah
Hayırlı yaşların olsun
O kadar çok alıntı yaptım ki hepsini bir mesajda cevaplayıp yazmak istiyorum Sabah sabah beni çok mutlu ettiniz Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah sevdiklerimizle sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür geçirmemizi nasip etsin hepimize her şeyin başı sağlık sağlığımızı daim etsin Rabbim Gerisi hallolur buranın bana kattığı güzel insanlar hepinizin yüreğine sağlıkNice mutlu, sağlıklı, uzun yıllar dilerim canım
Doğum günün kutlu olsun
Boykot ürünlerinin hepsini bilmiyorum ama mehmet efendi ninkileri deneyebilirsinKızlar bana boykot ürünü olmayan marketlerde bulabileceğim tadı güzel filtre kahve önerebilir misiniz
Teşekkür ediyorum cnm bnmİyi ki doğdun güzel kadın sevdiklerinle birlikte nice güzel yaşların daha olsun
Hoşgeldinnnn kuzummSelamlar. Çok çok eskiden bende master fit ile kilo verenlerdenim. Eskilerden kimler var bilmiyorum ama misafir yarışmacı olarak katılmak istesem benide kabul eder misiniz? @60kiloyum çok davet etti beni hep reddettim ama beklemeninde faydası yok. Eylül sonu eşimin kardeşinin düğünü var, kilo almayıp 2 3 kg versem fena olmaz benim için
Soğuk kahve güzel oluyor LenaG içine buz da at. Yağsız sütten yaparsan sıkıntı olmazKaptanııım sana en buzlusundan soğuk kahve hediye ediyorum hemen yap iç