- 30 Aralık 2022
- 2.818
- 10.869
Ohhh afiyet olsun kız boll da köpüklü bende gidem de yeşil çayımı içemmKeyif kahvelerimizi içelim kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh afiyet olsun kız boll da köpüklü bende gidem de yeşil çayımı içemmKeyif kahvelerimizi içelim kizlar
Çarpıntı yapmayacagini bilsem içme suyu niyetine içerim valla hiç ayilacak gibi değilim hastalardan boşluk olursa 5dk kestirmeyi düşünüyorumSana da afiyet olsun canım uykusuzluğun birebir ilacı
Kaptanııım sana en buzlusundan soğuk kahve hediye ediyorum hemen yap içMesela canım şu an çok kola istiyor, hatta kahve kola karışık istiyor ama içmiyorum. O kadar sıcak ki nefes alamıyorum sanki
Canım ne iş yapıyorsunÇarpıntı yapmayacagini bilsem içme suyu niyetine içerim valla hiç ayilacak gibi değilim hastalardan boşluk olursa 5dk kestirmeyi düşünüyorum
İnşallah canım yaaaÜzülme nergisim kaç haftadır gitmiyor diye düşünme odemdir o bir bu hafta dikkat et bak sen cumartesi tak diye nasıl gidecek fazlasıyla kilolar
Cocuklu ve çalışan anne olmak.zor Allah yardımcın olsunBaşım çatlıyor gece sipam uyumadı şimdi de işteyim o yüzden ultra duble içiyorum
Ondada bir hayr vardı canım dikkat et kendineGünaydın yoldan geri döndüm dr un işi çıkmış izin almış p.tesiye kald
Soda iç ayran iç buzlu buzlu kefirMesela canım şu an çok kola istiyor, hatta kahve kola karışık istiyor ama içmiyorum. O kadar sıcak ki nefes alamıyorum sanki
Kuzum.kahvede içme çarpıntı yapıyor kolada içme ödem yapıyor tarçınlı süt iç soğuk soğuk şifa olsunMesela canım şu an çok kola istiyor, hatta kahve kola karışık istiyor ama içmiyorum. O kadar sıcak ki nefes alamıyorum sanki
Hemşireyim süt iznim var yarım gün çalışıyorum Allah'tan yoksa hep pert olacamCanım ne iş yapıyorsun
Bizim burası çok serinledi su an üşüyorum resmenMesela canım şu an çok kola istiyor, hatta kahve kola karışık istiyor ama içmiyorum. O kadar sıcak ki nefes alamıyorum sanki
Ne ka güzel yaaa ben de istiyoruuummm baya şöyle donayım atkılar sarayım şapkalar takayım istiyorumBizim burası çok serinledi su an üşüyorum resmen
Allah kolaylık versin canım uykusuzluk çok zor valla. Bende 5 veya 5.30 saat uyuyorum ama bölğnmediği için yetiyorHemşireyim süt iznim var yarım gün çalışıyorum Allah'tan yoksa hep pert olacam
Nice senelere canımBUGÜN BENIM DOGUM GÜNÜM HOSGELDIN YENI YAŞIM 30
Nice mutlu sağlıklı yaşlar dilerim.BUGÜN BENIM DOGUM GÜNÜM HOSGELDIN YENI YAŞIM 30
Yaa doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler dilerim canımBUGÜN BENIM DOGUM GÜNÜM HOSGELDIN YENI YAŞIM 30
Evet canım aynen.biz kazanacağızCanım ben de 91-92 arası gidip geliyorum yukarı çıkmıyor aşağı inmiyor öyle takıldı kaldı elimden geleni yapıyorum ama böyle işte vazgeçmek bırakmak istiyorum bazen ama hemen toparlanıyorum. Böyle zamanlarda inat etmek lazım bizim vücudumuz, bizim kararlarımız,bizim dediğimiz olacak
Nice senelere canım
Nice mutlu sağlıklı yaşlar dilerim.
Teşekkür ederim kızlar çok sağ olun zaman su gibi gelip geçiyor dedikleri kıvama geldi sanırım Ne çabuk 30 yıl geçmiş ömrümüzden değil miYaa doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler dilerim canım
Ohooo dur daha 40 ları bir gör bakalım 30 genç insan demekTeşekkür ederim kızlar çok sağ olun zaman su gibi gelip geçiyor dedikleri kıvama geldi sanırım Ne çabuk 30 yıl geçmiş ömrümüzden değil mi
158Sağol kuzumm yaaa
Aynıııı ben işte benim heralde yıllanmıs yaglar daha sert aksi huysuz tam yapışmış gitmiyor
Daha ne olsun
Oo maşallah güzel vermişsin boy kaç senin 45 çok az degilmi
Doğum günün kutlu olsun canım.BUGÜN BENIM DOGUM GÜNÜM HOSGELDIN YENI YAŞIM 30