Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlu yılların olsun inşallahO kadar çok alıntı yaptım ki hepsini bir mesajda cevaplayıp yazmak istiyorum Sabah sabah beni çok mutlu ettiniz Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah sevdiklerimizle sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür geçirmemizi nasip etsin hepimize her şeyin başı sağlık sağlığımızı daim etsin Rabbim Gerisi hallolur buranın bana kattığı güzel insanlar hepinizin yüreğine sağlık
Çok birşey değil canım biraz toparlayınca biter gider
Selam çiçek kadın tebrik ederim canımKızlar selamlar
Bildirimimi yapayım, az kalsın unutuyordum yazmayı
Cuma; 62,00
Bugün: 61,75
Fark: -250 gr
LenaG
Ooo çok güzel eksi tebrik ederim canım Geçmiş olsun başağrısı çok fena bişi migreni hayal dahi edemiyorumCumartesi : 71.10 kg
Salı : 70.60 kg
Fark - 500 gr
LenaG Tutku44
Uyku düzenimi zar zor oturtmuştum yine bozuldu ya gecenin körüne kadar uyuyamıyorum, migren de geçmedi gitti. İlaçlar da olmasa daha güzel gelecek belki tartı sonucu ama işte cumartesiye geçer inşallah da ilaç içmek zorunda kalmam daha fazla
Maşallah çok güzelŞimdi çektim kızımla göz göze yaşadığım aşk ❤
hergün aynı saatlerde kundaklı bir bebek ve şırıngayla yedirdiğim takviye zamanıı
Maşallah çok güzel
Toparlanmam lazım 67 de kaldım oysa 66.9 u görmüştüm geçen hafta ((Çok birşey değil canım biraz toparlayınca biter gider
Selam çiçek kadın tebrik ederim canım
Ooo çok güzel eksi tebrik ederim canım Geçmiş olsun başağrısı çok fena bişi migreni hayal dahi edemiyorum
Süpersin. Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Vuhuuu yippa yippaa Sitare55 kizcemmm tartıda 50.10geldimm diyetisyende,
49 hani heyecan olsun diye 48 belkiSüpersin. Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Hedef kilon neydi cnm ?
Anladım. Ozaman tamamdır Dr unu dinlenurovic kuzuumm ya yağ oranın çok düşmüş duralım burda dedi bende haftaya tatilde olacağım inşallah artı bile gelebilirim dedim
hadi insa iyilesir canımBüyük oğlum işten gelince götürecekler, muhtemelen ilaç verirler
Zaten bugün birlikte başlıyoruz, hoş sen kaptan olduğun için benden önce başladın ama olsun, fazlalıklar gitsin de kimden giderse gitsin, en çok benden gitsin amin
maşallah canımmmSabah saat 5:30 da uyandım.
Namazımı kıldım
Kahvemi içtim
Sonra çocukların
Beslenmesini hazırladım
Çocukları uyandırıp birşeyler yedirdim. Onları okula bıraktım. Ordan yürüyüşe çıktım çocuk kıyafetlerinde indirim vardı gittim çocuklara kıyafet aldım.
Eve gelene kadar 9 bin adım yapmışım
harikasınn canımKaptanım, 15 dk hiit kardiyo, 20 dk hiit koşu, 10 dakika da titreşimli egzersiz aletiyle spor yaptım ya
çok gecmiş olsunn canım benim biraz daha toparlandilar mıEllerine sağlık canım.
Dün oğlumda kızımda hastaydı, hastanede geçti günüm, karışık ne bulduysam yedim.
Bugunden yazıcam inşallah
Dişçiye gittim bir sürü yapılacak sey saydı
Korkuyorum diyorum anlamıyor
Tek ilgimi çeken 20 lik diş cekilmesi 10 gr 10 grdır
Hayırlı akşamlar
11.00
2 dilim ekmek
2tatlı k labne
Bir lokma salçalı yumurta
13.00
2 Salatalık, bir incir, yarım erik
15.00
Yarım lahmacun. (çok acıkıyorum midemi bastırmak için nasıl lüplettim bilemiyorum)
17.00
3 para h tavuk
Acı biber
Ayran
17.30
6,7 üzüm
3lt su
Yarım saat yürüyüş yapıcam fazlasını yaparsam yazarım.
Tutku44 LenaG
hic deme soylenmiyor işteYa aynen ya. Birde herşeyden doya doya yiyorlar. Gece gündüz fark etmez tatlı tuzlu ama verdiğimiz kiloları görünce ay ne güzel vermişsin ben veremiyorumorda tam diyeceğim sende aç gez verirsin diye ama işte her doğru her yerde söylenmiyor
aboowww ne zorluk olmus gunahlara kefaret olsun acın kuzummmAyyy yirmilik deme yaa, 19 yaşımda diş yapısını bozuyor ve ağrı yapıyor diye sol alt yirmiliğimi çektirdim. Sonrası felakett. 20-25 gün ağrısından duramadım. Pelikan gibi oldu boynuma kadar uzandı şişliği. Çenem kilitlenmişti su bile içememiştim. 5 kilo vermiştim ama çektiğim acı cabasıydı yani. O yüzden yirmilik dediler mi tüylerim diken diken oluyor.
Kaptanım inşallah tez zamanda doktorunu da çözümünü de bulursun.
afiyet olsun canımm magnum biraz kalorili bir dondurmaLenaG @Mthn83 Tutku44
26 Ağustos Pazartesi
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
8 adet yeşil zeytin,
domates
12.00
Ara: 1 fincan kahve + 2 bardak su
Öğle 14.00
: 120 gr sotelenmiş tavuk, yeşil yapraklı salata (limonlu)
Ara16.00
1 magnum dondurma
Akşam 18.25
fırında patlıcan, biber,kapya biber , domates, soğan 5yk
3yk kase yoğurt +3 YK salata
3lt su
Spor yok
harikaa baklava kırmızı çizgiAkşamı güncelleyim 1/2 pide yedim kıymslı 1 ayran
Baklavaya hayır dedim
vay vay vay vay masallah canimmmm afiyet olsunİyi akşamlar kızlar. Yemek işini bitirdim, hemen menülerimi yazayım;
26 Ağustos Pazartesi
Öğlen 13.00
2 kabak gondol ve 1 yk süzme yoğurt (gondollarımı bitirdim sonunda)
18.00 itibariyle
15 dk hiit kardiyo,
15 dk hiit koşu,
10 dk titreşimli egzersiz aleti
(Saatimi takmadığım için adım bilemiyorum ama telefonum şu an 8.384 diyor)
Akşam 19.00
1 kase ilikli kemik suyuyla kabak çorbası,
150-200 gr kuzu eti(tereyağıyla),
Limonlu marul ve salatalık
Su:2,5 lt Tutku44 LenaG
Eki Görüntüle 3471381
mukemmel menuuAkşam sporumu yazayım. menümü yazayım şimdi. Normal rutinime ek şimdi yürüyüşe gidiyorum iş çıkışı özendirdiniz. adımlarımı akşam atayım.
Sabah 10:00
Türk kahvesi
Öğle 12:30
1 tabuz but ızgara
Ara 15:00
Eti lifalif kırmızı meyveli bar
Akşam 17:30
2.5-3 yemek kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt
3 kaşık çoban salata( yaptığım salatayı yiyemedim anca bu kadar yedim midem patlayacak gibi şu an hala sindiremedim)
1 kupa ananas kabuklu kiraz saplı limonlu yeşil çay
2 lt suya tamamlıcam
Tutku44
LenaG
@Mthn83
müsmükemmel menuuu harikasinnnYemek faslı anca bitti.
Kahvaltı 12.00
2 dilim çavdar ekmeği +2 salatalık +1 yumurtadan sucuklu omlet + peynir+6 yeşil zeytin
Ara Öğün 14.00
2 kırmızı erik
Ara Öğün 16.00
1 tüysüz şeftali
Ara Öğün 18.00
2 kepekli galeta
Akşam yemeği 19.30
1 kase sulu köfte + bolca salata (şu köfte bitemedi gitti, sonu geldi şükür)
2lt su (şimdilik) + 1 lt dukan
Spor yapmadım şimdilik evdekiler yatınca bisiklet süreceğim. Bildirim yaparım tekrar.
LenaG Tutku44
harikasın canımmm harika menuİyiaksamlar
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
Salatalık 3 zeytin peynir
Ogle
Soda. Kahve yeşil çay
Eti form çörek otlu
Akşam 18.00
1 kase yoğurt çorbası
2 köfte
Karışık sebze fırında (dünden kalmıştı)
Bugün Hem yürüyüş Hem konserve yapimi çok yoruldum
Su 4 u bulacak
LenaG Tutku44 @Mthn83
Spor 17.bin adim
Eki Görüntüle 3471406
abow abow abow nettin bacım
sagol kuzum bebegim cok agladi yapisik gezdik buyugu desen ergenlige giriyor sanirim esimde eve isten gelince attim kendimi disariHayrolsun ablacım, iyisindir inşallah
harikasın cok iyi ettin ciktın canimmBir yürüyüş fotosu da benden gelsin
Eki Görüntüle 3471420
yansın yaglaarrHerkes yürüyüş yerini atıyor ben yürüyüşe gidemiyorum maalesef ama kondisyon bisikletimi atayım ben de Yaklaşık bir beş dakika kadar sürdüm ama kontrol etmeyi unutmuşum, boşa sürdüm Eki Görüntüle 3471423
harikasın canimmm
Bir bilmecem var cocuklar
Acaba nedir nedir...
Bu reklamı hatırlayanlar el kaldırsın yasımızı bilelim
Benim bilmecem şu, adım sayısı yazarken günlük toplamı mı yazıyoruz yoksa sadece yuruyus amaçlı çıkıp yurudüğümüzü mü?
Misal benim bugum yurudugum 18.000
Ama toplamım 26 000 bununda çoğunluğu dışarıda gecti dişciye git gel falan
LenaG @Mthn83 Tutku44
harika eksi canımmm cumartesiye 1 kiloyu gecer insa
40 dk iyi bugunluk kuzumİşe gitmek için sabah 20 dk akşam 20 dk yürüyorum. Aynen ekstra yürüyüşe çıkmam bugün
Günaydın kızlar. Tartı sonucumu paylaşayım;
C.tesi : 88 kg
Salı : 86,5 kg
Fark : 1,5 kg Tutku44 LenaG Tutku44
@patimsilizm
@Mthn83
Cumartesiden itibaren menülerimi paylaşmadığımı fark ettim Kusura bakmayın Bazen böyle bir durum yaşayabiliyorum düzensizlik olabiliyor cumartesi günü annemin yanına gitmiştim kahve çay içildi akşam ızgarada et tavuk mangal yapıldı közlenmiş mezelerden yemek için birazcık ekmek yedim ama aşırı değil Pazar günü sabah kahvaltısında klasik domates salatalık peynir zeytin 2 tane yumurta haşlaması bir küçük peynirli börek yedim suyu mu yeterince içtim çay kahve içildi akşam eve geldiğimde ise çocuklara Ve eşime tantuni yapmıştım ben ekmek arası tüketmek istemediğim için güzel bir salata yaptım 2 kaşık pirinç pilavı üzerine kıyma kavurup koydum aşağıda görseli mevcut Pazartesi sabahı sek Quart yedim sabah kahvaltısı yerine geçsin diye bir tane küçük muz yedim 2 bardak çay içtim 3 litre suyumu tükettim yağ yakıcı Çorba yaptım saat 13.00'da sanırım tükettim bir büyük kase yanında biraz maydanoz ve limonla 2'de küçük glutensiz ekmeğim vardı kızarttım akşam 6 gibi bir kase daha çorba içtim kahve ve çayla Bir tane de soda ile günü kapattım
Bugün kilomu da güncellemek isterim cumartesi günü 103.6 idim şu an 103.5 kiloyum fark -100 gr
Tutku44
@Elhan
@Jou
LenaG
@Mthn83
süper canımmm
canım eksiye doner cumartesiye insa moralini yuksek tut
uyy biraz artı olmus ama regl gelirse cozulur cumartesiye eksi bile olabilir aman tatlı krizine dikkat canimmm
O kadar çok alıntı yaptım ki hepsini bir mesajda cevaplayıp yazmak istiyorum Sabah sabah beni çok mutlu ettiniz Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah sevdiklerimizle sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür geçirmemizi nasip etsin hepimize her şeyin başı sağlık sağlığımızı daim etsin Rabbim Gerisi hallolur buranın bana kattığı güzel insanlar hepinizin yüreğine sağlık
Eki Görüntüle 3471646
Kaptanlarım sabahtan öğlene 200 gr daha verdim low carb/ketonun en sevdiğim özelliği de çoğunu yağdan veriyor olmam
Eki Görüntüle 3471648
LenaG Tutku44
kilo verince insan kus gibi hafifliyor kelebek gibi ucuyor baaakUsta beklediğim için sabah evdeydim, şimdi koşarak işe gidiyorum. Herkese kolaylıklar diliyorum
boncuk menulerin süperdiCumartesi : 71.10 kg
Salı : 70.60 kg
Fark - 500 gr
LenaG Tutku44
Uyku düzenimi zar zor oturtmuştum yine bozuldu ya gecenin körüne kadar uyuyamıyorum, migren de geçmedi gitti. İlaçlar da olmasa daha güzel gelecek belki tartı sonucu ama işte cumartesiye geçer inşallah da ilaç içmek zorunda kalmam daha fazla
Biz sevinmeyelim mi sitare mi sevinsin sadeceVuhuuu yippa yippaa Sitare55 kizcemmm tartıda 50.10geldimm diyetisyende,