- 9 Temmuz 2024
- 847
- 5.083
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nick değiştirebilirsin ayarlardan yöneticiler de onaylıyor bir gün icindeYa ben ilk hesabı açarken bu nick işini doğru düzgün yapmamışım şimdi gördükçe sinirim bozuluyor, yeni açsam onunla dahil olsam cumartesi günü olur mu acaba kaptanım, cumartesiye kadar böyle devam ederim listeler şaşmasın, sonra yeniyle kayıt yapılır? LenaG
Yogun ve yorgun gecti haftam bu hafta daha rahat gibiİyi akşamlar
LenaG @Mthn83 @Tutku44
Kaptanım hayırlı olsun, yeni hafta bol eksiler görmek temennisiyle.
8.00 açılış
Sade quark yarım kutu
1 incir
2 ceviz
Kahvaltı 11.45
Gözleme+ salatalık
13.00 ara öğün
Nane çayi +1 TK bal
15.00-16.00 ara öğün
8-10 üzüm tanesi + 8 badem
17.00
2 dilim elmalı kek
18.00 akşam
Fırın Sebze yemeği 3 YK
2 YK sek quark
35dk yüzme+ 3500 adım
2.5 lt su
patimsilizm çok özlettin kendini nerelerdesin?
Evet, bende küçük deyilim yaniTorun mu Allah bagışlasın
MaşaAllah benim kız 31 yaşında36 yaşındayım 14 yıllık evliyim canım
RABBİM cümlemizin evlatlarını torunlarını bağışlasın inşallah
Yok öyle değil küçük küçük karpuz dilimleri foto çekseydim keşke googledan buldum fotoğrafAfiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun ah bu dondurma aşkını ne yapacağız yaaa benim de canım çok istiyor hatta sürekli istiyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun semizotu günü olmuş masterfite
Afiyet olsun karpuz dilimi deyince gözümde bişi canlanıyor ama o canlanan fazla sanki
Serin serin yoğurtla çok güzel gitti.
Canım bildiğimiz siyah çay içine biraz yağsız süt ekliyorum.
Afiyet olsun canım
Bildiğimiz çaya biraz süt ekliyorum
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın nur cum
Günooo iyi haftalar olsun
Afiyet olsun çok güzel
Güzel plan afiyet olsun
Profildeki sen misin canımHahahaha, yes baby. Eşim Sivaslı, ben de sen Sivas'ı seyret yar ben de seni modundayım
Oy canım SivasımHahahaha, yes baby. Eşim Sivaslı, ben de sen Sivas'ı seyret yar ben de seni modundayım
Yeni hesap açtım ben olduğumu anladılar ve ben istemeden değiştirdiler şok oldumNick değiştirebilirsin ayarlardan yöneticiler de onaylıyor bir gün icinde
Evet ablacım benimProfildeki sen misin canım
Bazen yorucu oluyor.MaşaAllah benim kız 31 yaşında
Amin canım amin
Maşallah çok güzelsinYeni hesap açtım ben olduğumu anladılar ve ben istemeden değiştirdiler şok oldum
Evet ablacım benim
Amaan ablacım valla bir kere gitme fırsatım oldu düğün için, sadece kaleye çıktık, ırmağa gittik görümcem orda oturuyor diye, birkaç piknik yerine gittik, ne müze ne çermik milletin şoförlüğünü yapmaktan gezemedik, nasipse bu önümüzdeki yaz düğüne gidebilirsek yapacağız içimizde kalanlarıOy canım Sivasım
Köftesini yedin mi?
Çermiklere gittin mi?
Müzeleri gezdin mi?
Yaa teşekkür ederim o senin güzelliğinMaşallah çok güzelsin
Mutlaka müzelerine gidin, altınkaleye gidin, orda piknik yapabilirsiniz.Amaan ablacım valla bir kere gitme fırsatım oldu düğün için, sadece kaleye çıktık, ırmağa gittik görümcem orda oturuyor diye, birkaç piknik yerine gittik, ne müze ne çermik milletin şoförlüğünü yapmaktan gezemedik, nasipse bu önümüzdeki yaz düğüne gidebilirsek yapacağız içimizde kalanları
Banane bende baktımYaa teşekkür ederim o senin güzelliğin
Abla kusura bakma güldüm yazdığına Teşekkür ederim utandım sankiBanane bende baktım
Kolaylıkla ve güzelliklerle gelsin yeni haftan canımYogun ve yorgun gecti haftam bu hafta daha rahat gibi
Estağfirullah canım ne kusuruAbla kusura bakma güldüm yazdığına Teşekkür ederim utandım sanki