- 18 Mart 2018
- 29.936
- 117.835
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptanım, 15 dk hiit kardiyo, 20 dk hiit koşu, 10 dakika da titreşimli egzersiz aletiyle spor yaptım yaharikasın canım adımların süper
cekirdek tuzağından uzak duralım aman bos kalori bize canım
afiyet şifa olsun müsmükemmel menu bugun sporun var mı canım
bravoo canım harikasınn zeytin gözüme bir tık fazla geldi ama insa tuzlu degildir spor var mı
oyy kuzummm Allahım sifalar versininsa dikkat et kendine
Afiyet olsun canım
herkesler semizotu yemiş ben dahill
sütlü çay ne canım
menün mükemmel göze batan hicbirsey yok
bide yüzülmüs ki ohhhh
masallah
afiyet olsun canım
canım paketli gıdalardan az uzaklaşmaya calısalım bende cok seviyorum ama inan bugun elimi atmamak icin masa ustune marul salatalık koydum goz onunde olsun aklım baska yere gitmesin diye
spor var mı
bu menuye bayıldım şifa olsun canımm
Afiyet olsun özenli bir menu insa guzel eksiler getirecek
bi cok kisi ben dahil semiz otu yemisiz
Sabah ekmek yedin mi canım
aksam yemegın cok guzel
çekirdek basa bela hem çok yediriyor hem yaglı hem tuzlu tartida + demek bize canım bosver yememeye calıs yerine leblebi veya agzı oyalayacak baska bir meyve olabilir canım
bende bugun marulla oyalandım
yarın daha guzel bir gün olsun insa eksi getirecek menu ve spor
Benim dizim birden bire bükülemez hale gelmişti. İçinde sanki oyun hamuru var gibiydi, dizimi bükünce yukarı doğru çıkıyordu. Sonra diz kapağımın önünde ve arkasında iyi huylu kistler farkettiler mr da. Bu da ödem ve sıvı birikmesine neden olmuş travma geçirince. Bir ilaç verdiler ödem için, bende bromelain kullandım, ödem geçti. Sonrasında çektirdiğim mr da kemik tümörü tanısı kondu bu kez. İki dizimde de sıvı artışı var ama bana bir zararı çok şimdilik çok şükürNasıl? Denin dizinde de sıvı mı birikiyor?
Ne yaptın? Fayda gördün mü?
Ben şimdi 3. kez akupunktur yaptıracağım
Ellerine sağlık canım.Sevgili mavi takımmm
Listemizde menu ve sporlari eksik olanlar rica etsem en uygun anında yazabilir mi ? Benim gözümden kaçan olmuşsa şimdiden özür dilerim bana yazın olur mu
Burada birbirimizi motive etmeliyiz sahip cıkmalıyız
Salı günü eksileri gördügümüzde çok mutlu olacağız
Eki Görüntüle 3471111
Geçmiş olsun, şifa dilerimEllerine sağlık canım.
Dün oğlumda kızımda hastaydı, hastanede geçti günüm, karışık ne bulduysam yedim.
Bugunden yazıcam inşallah
Maşallah benimkiler 4.5-1.5 huni takmak üzereyim9 yaşında
5 yaşında
3.5 olmak üzere
22 aylık
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorumBenim dizim birden bire bükülemez hale gelmişti. İçinde sanki oyun hamuru var gibiydi, dizimi bükünce yukarı doğru çıkıyordu. Sonra diz kapağımın önünde ve arkasında iyi huylu kistler farkettiler mr da. Bu da ödem ve sıvı birikmesine neden olmuş travma geçirince. Bir ilaç verdiler ödem için, bende bromelain kullandım, ödem geçti. Sonrasında çektirdiğim mr da kemik tümörü tanısı kondu bu kez. İki dizimde de sıvı artışı var ama bana bir zararı çok şimdilik çok şükür
İki evladına da çok çok geçmiş olsun canımEllerine sağlık canım.
Dün oğlumda kızımda hastaydı, hastanede geçti günüm, karışık ne bulduysam yedim.
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsıllarEllerine sağlık canım.
Sagol canımGeçmiş olsun, şifa dilerim
Sağol canım. Daha iyiler şimdi.Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsıllar
Sağol canım.Daha iyiler şimdiÇok geçmiş olsun canım şimdi nasılsıllar
İki evladına da çok çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canımSağol canım.Daha iyiler şimdi
Sagol canım Allah razı olsun
çok geçmiş olsunBenim dizim birden bire bükülemez hale gelmişti. İçinde sanki oyun hamuru var gibiydi, dizimi bükünce yukarı doğru çıkıyordu. Sonra diz kapağımın önünde ve arkasında iyi huylu kistler farkettiler mr da. Bu da ödem ve sıvı birikmesine neden olmuş travma geçirince. Bir ilaç verdiler ödem için, bende bromelain kullandım, ödem geçti. Sonrasında çektirdiğim mr da kemik tümörü tanısı kondu bu kez. İki dizimde de sıvı artışı var ama bana bir zararı çok şimdilik çok şükür
hay maşallah bebişlerineMaşallah benimkiler 4.5-1.5 huni takmak üzereyim
Bende onu diyecektim canım ya ciddi erken kapatıyorsun günü iyi acıkmadan durabiliyorsun helal vallahi sanaLenaG Mthn83
26 Ağustos menüm
Kahvaltı yok
1 kahve
12:00
3/4 yemek kaşığı et kavurma
Salata
4/5 peynir
Akşam 14:50 bitti
3 yk etli kuru fasülye
2 dilim ananas
Aralarda ödem atıcı detoks
Su 2.5 litre olur
Spor şimdilik 9.600 adım belki sonra yine çıkarım.
Çok acıkırsam ananas ile ceviz ara öğün yapabilirim. Yaparsam yazarım
Erken bitirdim çünkü bu gün tartıldım artıya geçmişim
Masallah ay ben boyle olunca nasıl hitap edecegimi bilemiyorumEvet, bende küçük deyilim yani
50 ye 4 (ay) basamak kaldı
ayy artı çıktım ya bugün 51.90 ım 51 de kabulümdü yanii
bende seniii seviyorumm kız kardeşim gibi oldun yeaayyyyasenii