Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun güzel arkadaşım ,İyi akşamlar kızlar. Artık bir düzene girmemle beraber en iyi bildiğim ve en sevdiğim low carb/keto diyetlerine dönüyorum. Bugün bütün gün temizlik yaptığım için biraz eksik kaldım. Yarın regl olacağım, tatlı krizleri vurmadan yatacağım
24 Ağustos C.tesi
Sabah 11.30
2 parça köy peyniri
15 siyah zeytin,
2 yk kıyma kavurma,
2 badem salatalık.
Akşam 15.30
3 tane (1,5 kabak, 3 yk kıyma kavurma, 3 dilim kaşar peyniri) kabak gondol,
1 yk süzme yoğurt.
Ara 20.00
1 avuç çekirdek
Su:2,5 lt.
Tutku44
LenaG
afiyet olsun canım ödül günün baya güzel geçmiş yarın daha güzel menulerle bekliyorum canım salı gününe yanacak ortalık
ah benim canımmmmm çokTutku44 kaptanım öncelikle hayırlı olsun
senin kaptanlığın serefine bu hafta her gun yuruyecem zaten yuruyordum ama bu sefer senin serefine
rakipler konuşmaya sataşmaya başlamış kız hele bir daha bir gün olmadı benim canlarım cigerlerimin eksilere ihtiyacı var kosacagız spor yapacağız siz yapmasanızda olurTamm canım seni dinliyorum sen de bu sıcaklarda çok yorma kendini koltuğun üzerinde veya balkonda soğuk kahve içerek ferahlayabilirsin
Salı gününden belli olacak tatlımmEksilerimizle ezecegiz sizi de mi kaptanım LenaG
aaa nolcak tatlım ya birsey olmaz paylaşAyy menüleri gördükçe kaçasım geldi paylaşmasam mı acaba
çok tanıdık geldiBekliyorum bende yazlıkta alt kat üst kat koşturuyorum yatak odası üst katta ufaklığı uyutup iniyorum 3 dk geçmiyor ağlıyor sipam anasina spor yaptırıyor herhalde en az 20 defa in çık yaparım
Bende bir atak bekliyorum kendimden inşaAllahCanım harika bir eksi çok tebrik ederim.
Çok tebrik ediyorum canım
Tebrikler canım çok güzel eksiii
Vuhuuu bir lig değiştirmik çok tebrik ederim canım
Vay kaptanım çok tebrik ederim
Eylül e az kaldı hızlı bir giriş bekliyorum senden ablaaa
Canım regle rağmen sabit iyidir
Olsun canım sabit kalmak da birşey ama alışkanlık yapmayalım çiçeemmm
Daha ay bitmedi spora devam devam devam
Tebrik ederim canım güzel eksi gelmiş
Arada konsantrasyon dağılır,diyetten bıkkınlık gelir ama kararlı olmak, inat etmek zorundayız. Haftada bir gün ödül koy kendine tatlıyı keyifle ye o zaman daha kolay geçer
Tebrik ederim canım
ooo güzel eksi tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Vay vay çıtırlar ligine geçilmiş çok tebrik ederim
Canım nasıl oldun operasyon bitti mi ?
Acil şifalar dilerim canımOlamadım canım pazartesiye ertelendi ameliyat. TSH ve T4 değerlerim olmaması gereken aralkkta çıktı. Dahiliye onay vermedi ameliyata. Şimdi tiroid ilacı kullanıyorum. Yarın kan verip pazartesi ameliyat inşallah.
Çok teşekkür ederim, geçecek inşaAllahCanım çok çok geçmiş olsun
Canımm çok geçmiş olsun sana da, geçen gördüm yazacaktım unuttum
Nasılsın?
Hiç merak etme güzel kaptanım, tatil rehavetini yeni yeni atıyorum, bu hafta herşey daha güzel olacak herşey
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kizlar dun alerjik astim atağı tuttu afedersiniz defalarca kusmali oksurukler perisan oldum Levmond diye bir ilac var alerji ilaci Turkiyeden getirdim son kullanma tarihi gecmesime ragmen içtim şükür mideme bisey yapmadı hatta etkisini gosterdi uzun bir süre oradan sonra alinca 12 saat araliksiz uyutuyor.Arada sabah 7 gibi uyandim tartı sonucunu gondermek icin ama nasil gonderdim nasil yazdim vallahi bilincim yari acik yari kapali yine uyudum simdi uyandim mesajlara bakacagim Lena kaptanim etiketlemis galiba bazi alintilarda gördüm hepsine bakiyorum sindi
Hoşgeldin canımMerhaba yeni katılım alıyor musunuz