- 25 Ağustos 2019
- 60.456
- 110.727
- 30
En etkisi ipYürüyüş çok iyi bende bu eksik evde Leslie yapıyorum hiç yoktan ama dışarda yürüsem etkisi daha çok oluyor bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En etkisi ipYürüyüş çok iyi bende bu eksik evde Leslie yapıyorum hiç yoktan ama dışarda yürüsem etkisi daha çok oluyor bence
Doğum günün kutlu olsun, post: 77981015, member: 687273"]
Günaydın kızlar,
Dün doğum günümdü. Dışarıda yiyince biraz geç saate kaldı yemeğim. Pastamın bile tadına bakmadım. Azıcık kaçamak oldu ama.
Sabah 10:00
Türk kahvesi
Eti lifalif kırmızı meyveli bar
Öğle 15:00
1 küçük kase çoban salata
2 galeta
1 tane de kekimsi çikolatalı doğum günü trüf kek
Akşam 20:20
Kızarmış dana eti 3 tane 2 parmak kalınlığında jülyen kesimdi
3 tane kuşbaşı dilim dana şaşlık
1 bardak da alkol
2 lt su
10000 adım
LenaG
Mthn83
nice senelere canım :) banada kemiklerin görünüyor artık diiyorlar hele anacım hortlaklara dönmüş yüzün dedi gömüyorlar sanki yaa ahahahİki gündür beni görmeyen insanlar ne kadar zayıflamışsın güzelleşmişsin falan diyorlar çok mutlu oldumm.
Yok yok daha fazla zayıflama diye diyorlardır. Hangi kilodaki görüntümüzü seviyorsak ona kadar inebiliriz. Eminim sen de çok güzelsindirnice senelere canım :) banada kemiklerin görünüyor artık diiyorlar hele anacım hortlaklara dönmüş yüzün dedi gömüyorlar sanki yaa ahahah
hedef 49 bakalım ama ahahahahYok yok daha fazla zayıflama diye diyorlardır. Hangi kilodaki görüntümüzü seviyorsak ona kadar inebiliriz. Eminim sen de çok güzelsindir
Ayyy benim de inşallah. Senin az kalmış da benim daha yolum uzunhedef 49 bakalım ama ahahahah
seninde çok yyokmuş ya halledersinhedef 49 bakalım ama ahahahah
nezamann geliyorrssuunnn hayırlisı olsunnGünaydın kızlar dün kötü geçti tam olarak diyet moduna giremedim taşındığımız yer için sağlık ocağı okul ikamet kaydı ile uğraştık çok özledim düzenli bir hayata kavuşup diyet yapmayı
Harikasın elcommyosunlupapatya Efenin_Annesi
Kahvaltımmm tazesoğanlı menemen ettim
Biraz yağlı oldu domates sosumda yağ olduğunu unutmuşum ama yağ yerleri yemedim sıkıntı yok
Eki Görüntüle 3469331
Vattana millete hayırlısı olsuuunnnn hemde tek oğün şahanee gidiyorsunn caninı sevdiğimmEki Görüntüle 3469395 kahvaltım kaptanım saat 13.00 da yapıldı
yosunlupapatya
Elhan
Jou
LenaG
Mthn83
çok geçmiş olsun canım yemek iyi aksam ama pilav 3 kaşığı geçmese iyi olur sabah da börek yerine dışarıda isen sandviç filan pastaneden bulabilirsin yine dışarı da da lokanta gibi yerlerde yiyorsanız sebze yemeklerini yiyebilirsin canım tekrardan çokk geçmiş olsun kuzucuğada21 Ağustos Menü
09.00: 1 porsiyon kabaklı börek
Domates, salatalık
Çay
18.00: 1 tabak tavuklu patates yemeği
1 porsiyon pilav
1bardak ayran
2 lt su
yosunlupapatya LenaG
Kaptanım kızım hasta bı haftadır. Bugün yine doktora gittik. Bu yüzden menüm evde ya da dışarıda ne denk gelirse öyle olacak gibi bı kaç gün
yine tek öğün sanırım canım afiyet olsun ama inşallah gece çoook acıkırsan yeme atağı filan yaşmazsın umarımEki Görüntüle 3469395 kahvaltım kaptanım saat 13.00 da yapıldı
yosunlupapatya
Elhan
Jou
LenaG
Mthn83
Afiyet olsun kaptanım e çok az buuuHayırlı akşamlar
LenaG @Deltavealfa Mthn83
Öğlen 12//
Üç yemek kaşığı bulgur pilavı üstüne 4 5 parça et
Bir kase kuru cacık
Ara yeşil çay
Akşam 20.30//
(Evime geç geldim yemek de geçe kaldı annemde kalıyordum kazadan beri)
4adet köfte
Bir dilim tam buğday ekmeği
3lt su bitti
Yarım saat yürüyüş yaptım
Bugün daha toparladım birazcık şükür yarın Leslie filan devam ederim
Afiyet olsun güzel olmuşMenüm (bugun piknikteydik)
LenaG Mthn83 yosunlupapatya
Sabah 9.00 : yarım kupa ikisi birarada
Kahvalti 10.30 : 1 çöp sisten daha az ciger şiş
Bir kucuk salatalik
Öğle 13.00: yulaf lapasi(200 ml sut, 2 kuru kayısı, 1 tatlu kasigi sekersiz fındık ezmesi ve tarçın )
Ara 14.30: turk kahvrsi 1 ceviz 3 badem
2 kuru kayısı
Ara:1 avuc bogurtlen toplarken yedim
Aksam 16.30: izgara et ekmeksiz
bir tane koz biber
1 dilim karpuz
Ara 22.00: sütlü kahve
Su 3 litre
Spor 12.500 adim total adim 20.000
Afiyet olsun ben erken hiç kapatamıyorum21 Ağustos menü
*8.30 5 YK lifalif granola , süt
*11.30 kepekli ekmeğe beyaz peynir tost, söğüş limonlu yeşil çay
- 14.00 zuber bar türk kahvesi
- 17.00 mantarlı bulgur pilavı 5 YK,ayran
6 bin adım,2.5litre su
LenaG yosunlupapatya
Afiyet olsun canım ve doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelereGünaydın kızlar,
Dün doğum günümdü. Dışarıda yiyince biraz geç saate kaldı yemeğim. Pastamın bile tadına bakmadım. Azıcık kaçamak oldu ama.
Sabah 10:00
Türk kahvesi
Eti lifalif kırmızı meyveli bar
Öğle 15:00
1 küçük kase çoban salata
2 galeta
1 tane de kekimsi çikolatalı doğum günü trüf kek
Akşam 20:20
Kızarmış dana eti 3 tane 2 parmak kalınlığında jülyen kesimdi
3 tane kuşbaşı dilim dana şaşlık
1 bardak da alkol
2 lt su
10000 adım
LenaG
Mthn83
Geçmiş olsun annene menüleri yazmaya başla canım c.tesi de tartı fotoğrafı atarsın hazırlıktan başlarsınMerhabalar geri dondum insAllahki grupdan atlmamismdir haber vermeye bile vaktim.olmadi giremedim annem ameliyat olunmustu cocuklar hastalandi anneme bakmak misafir karslamak dun biraz kendime geldim araniza katilmak istiyorum yeniden insAllah bugunden itubaren eksiksiz sizinle devam edcem insAllah kabul edersiniz@LenaG
Kızın hasta mı yoksa ortam değiştirdiği için mi olduKaptanim ev tutmadığımız için eşyaları geç yuklettik. Normalde de dün yüklenecekti zaten ama nakliyatçı Perşembe yükleyebilirim dedi. Bugün yukleniyor. Yarın gelir inşallah. Biz de eve daha gecemedik..abonelikleri aldiktan sonra gecebilirmişiz sanırım. Pazartesiden beri yoldayız, polisevinde kalıyoruz kaç gündür.hepsini geçtim kızım yemeden içmeden kesildi
Canım geçmiş olsun börek dışında menüde sorun yok21 Ağustos Menü
09.00: 1 porsiyon kabaklı börek
Domates, salatalık
Çay
18.00: 1 tabak tavuklu patates yemeği
1 porsiyon pilav
1bardak ayran
2 lt su
yosunlupapatya LenaG
Kaptanım kızım hasta bı haftadır. Bugün yine doktora gittik. Bu yüzden menüm evde ya da dışarıda ne denk gelirse öyle olacak gibi bı kaç gün