- 13 Ekim 2019
- 2.786
- 2.423
- 28
Tesekkur ederim canm
geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım
AYY çok kötüCanım akli dengesi yerinde olmayan adam hem kendi karısını öldürdü hemde başka bir adamı öldürdü
Geçmiş olsun canım21 Ağustos Menü
09.00: 1 porsiyon kabaklı börek
Domates, salatalık
Çay
18.00: 1 tabak tavuklu patates yemeği
1 porsiyon pilav
1bardak ayran
2 lt su
yosunlupapatya LenaG
Kaptanım kızım hasta bı haftadır. Bugün yine doktora gittik. Bu yüzden menüm evde ya da dışarıda ne denk gelirse öyle olacak gibi bı kaç gün
Ay çok üzücü bir olay Allah rahmet eylesinKızlar canım çok sıkkın. Maalesef akli dengesi yerinde olmayan bir tanıdık karısını ve sebepsiz yere bir adamı öldürdü
Tutuklanmadi mıİşin kötüsü de internete dolaşmaya başladı namus davası diye
Tutuklandı ama akli dengesinin yerinde olmadığına dair raporu var.Tutuklanmadi mı
İşte ceza almaz raporu var böyle saçma da işteTutuklandı ama akli dengesinin yerinde olmadığına dair raporu var.
Canım zaten kaç defa karakolluk oldular. Hep serbest bıraktılar. Belki bırakılmasaydı şimdi iki insanda hayattaydıİşte ceza almaz raporu var böyle saçma da işte
İlla baskarininda canına yak diyorlar
Dün yapabildim canım sağolAfiyet olsun ben erken hiç kapatamıyorum
Çok teşekkür ederimmmmAfiyet olsun kaptanım e çok az buuu
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun ben erken hiç kapatamıyorum
Afiyet olsun canım ve doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
Geçmiş olsun annene menüleri yazmaya başla canım c.tesi de tartı fotoğrafı atarsın hazırlıktan başlarsın
Kızın hasta mı yoksa ortam değiştirdiği için mi oldu
Canım geçmiş olsun börek dışında menüde sorun yok
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnm olan ölene oluyor, çok üzücü...Tutuklandı ama akli dengesinin yerinde olmadığına dair raporu var.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnm olan ölene oluyor, çok üzücü...
Amin canım. Aynen maalesefAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnm olan ölene oluyor, çok üzücü...
o iki gün kaçamak yaptım zaten. o gün hem tahinli hem pişi. önceki gün de su böreği valla oldu artık. ben de pişman oldum ama dayanamadım. bugün iyiydim ama çok şükürYürüyüşün çok güzel ama küçük kurabiyeler bile direkt kilo vermeyi yavaşlatıyor