- 21 Ekim 2019
- 5.191
- 25.747
Bu saatte kadar iyi bakalım kaptanımSelam kızlaaarrr nasıl gidiyor yeme listeleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saatte kadar iyi bakalım kaptanımSelam kızlaaarrr nasıl gidiyor yeme listeleri
Evet canım burda yaz kış yürüyolar koşan da çok hele yaşlilar beni çok şaşirtmistiYurt diisnda misin canim? Ablam da yurt disinda diyor ki yaz kis demiyorlar hep disarda yuruyus kosu bisiklet yapiyo diyor.
Tabi canim paylaşırım her sabah yaziyotum buraua birileri de gaza gelir diye
Hahahagüneş batiyor gibi valla güneş doğmadan yuruyuse cikacagi aklima hic gelmedi Sitare55 sen sabahin nuru kslkip yollara mi dusuyosun ben yatakta sagimdan soluma dönerken üşeniyorum o kizillik olsa olsa güneş batmasi olabilir dedimKız ne batışı
Ne kadar güzel bir yuruyus yolu tertemiz buyuk ağaçlarla kapli Antalya mi burasi?Eki Görüntüle 3468821 benim manzaradan da günaydın hedefim 13.bin adım @sitarre55
Eyvah oklava çıktı meydaneBen zayifken de sevmezdim sporu oldum olasi hareketsizim en yavas kaplumbagalar 400 yil yasarken ordan oraya kosan en hizli çitalar 30 yil yaşiyor kaidesince az hareket prensibini sectimsenden de yürüyüş bekliyorum duymayayım duymayayımm takımımdakiler sporsuz olmayacakk
SendemiHele bi çık sen bakimmm haftaya da burdayız şekeriimm
Canım geçmiş olsunSaol canımm teşekkür ederim sorduğun için dün tamponlar çıktı morluklar var sadece birazda ağrım var işte ama geçicek inşallah
Cok guzel oluyor bikere tecrube etsenEvet canım burda yaz kış yürüyolar koşan da çok hele yaşlilar beni çok şaşirtmisti
Hahahagüneş batiyor gibi valla güneş doğmadan yuruyuse cikacagi aklima hic gelmedi Sitare55 sen sabahin nuru kslkip yollara mi dusuyosun ben yatakta sagimdan soluma dönerken üşeniyorum o kizillik olsa olsa güneş batmasi olabilir dedim
Ne kadar güzel bir yuruyus yolu tertemiz buyuk ağaçlarla kapli Antalya mi burasi?
Eyvah oklava çıktı meydaneBen zayifken de sevmezdim sporu oldum olasi hareketsizim en yavas kaplumbagalar 400 yil yasarken ordan oraya kosan en hizli çitalar 30 yil yaşiyor kaidesince az hareket prensibini sectim
İzmir canım sabah sabah huzur buluyorum buradaNe kadar güzel bir yuruyus yolu tertemiz buyuk ağaçlarla kapli Antalya mi burasi?
Şeker dengesizligin olmustur nergisim su içDeliricem açlık patlaması yaşıyorum aslında aç da değilim
anladım bizde cok sevilir bir yaosam 50 tane falan harika olacakÇok değil şuan için canım. Eşim konserve sevmiyor genelde denemelik yaptım
Sever inşallah
Genelde bütün domates ve biber atıp taze taze yapıyorum
Aynenn canım havuç elimde kirt lıyorumŞeker dengesizligin olmustur nergisim su iç
Salatalik havuc dogra julyen kirt kirt ye
HarikasinAynenn canım havuç elimde kirt lıyorumEki Görüntüle 3468975
Ah keşke ama iki çocukla hiç vaktim yok heleki 10 aylık bebemin peşinde çok zorAfiyet olsun canım sporda eklesen çok güzel olur
Saolasin canım teşekkür ederimGecmis olsun papatya yeni ogrendim
Ben hep öyle yapıyorum desem iki aydır sabahları yarım litreye akıtıyorum biraz epeksi oluyorMerhaba herkese bir şey sormak istiyorum. Limonlu ılık suyu hani şu şişelerdeki satılan limonlu suyla yapabilir miyim acaba
Onlara kullanmamak gerekir aslında koruyucu ve katkı maddeleri çok var taze sıkılmış limon gibi olamaz aslaMerhaba herkese bir şey sormak istiyorum. Limonlu ılık suyu hani şu şişelerdeki satılan limonlu suyla yapabilir miyim acaba