- 13 Şubat 2019
- 4.421
- 20.817
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay özür dilerim ilk kaptanlığım yanlış anlamışımözelden mesaj atcaktın ama kim kazandı ben şuan bildim açıkcası bana da sürpriz olacaktı nese lena kaptanım açıklar saat 2 de :)
sabit kalmışsın artı dan iyidir cumartesi güzel eksiler gelecek inşallah
maşallah canım işte böyle azar azar da olsa gidecek o kilolar
canım senin saat farkını unuttum ben hakkını helal et olur muBen uykuya geciyorum yarin mesajlatinizi okumak icin sabirsizlaniyorum kim ne kadsr vermis
Canım kendi tartı fotoğrafını tarih ve nickini yazıp cumartesi den beri ne kadar eksi veya artıya geçmişsen onu yazıp lenag kaptanıma özelden atıyorsun.Ay kendi tartımı mı atcam ben de bildirim yapan arkadaşlarımı atıyordum yanlış anlamışım
özürlük ne var canım sende harikasın ama maşallah sanaAy özür dilerim ilk kaptanlığım yanlış anlamışım
bugünü pas geçelim ozaman yarın kaldığımız yerden devam olur mu canımmYa insnamiyorum bu sorumluluk duyguna kaza yapmissin yaralisin belki acin agrin var ve benim menümün yoklugunu farkettin helal olsun utandim valla ozellikle yazmadim dun evlilik yildonumuzdu ve yemege gittik uzun suredir belki 6 aydir yemege cikmamistik ve özel bir gün oldugu icin o an kendimi kisitlamak istemedim buraya da yazmak istemedim ama illa yaz derseniz yazarim
Kaptanım -1.800 yeterli midiirmenü su spor hepsi şahane diyecek söz bulamadım harikasın güzel eksiler göreceğinden eminim
Benim yıllardır kilom hep 80 üstü belki onun için çok zorlanıyorumİnancını kaybetme lütfen uykusuzluk çok etkiliyor benim çocuklar yeni uyumaya başladı ben yeni adapte olmaya başladım diyete
Daha hafif şeyler yemeye çalış mutlaka kilo gidecektir
oyy oyy maşallah kız sanaaKaptanım -1.800 yeterli midiir
Maşallah salıdan cumartesiye miKaptanım -1.800 yeterli midiir
Yaz kiz ne yedin dışardaYa insnamiyorum bu sorumluluk duyguna kaza yapmissin yaralisin belki acin agrin var ve benim menümün yoklugunu farkettin helal olsun utandim valla ozellikle yazmadim dun evlilik yildonumuzdu ve yemege gittik uzun suredir belki 6 aydir yemege cikmamistik ve özel bir gün oldugu icin o an kendimi kisitlamak istemedim buraya da yazmak istemedim ama illa yaz derseniz yazarim
Aslında sadece taze fasülye yiyip onu yemeyecektim bu hafta makarna pilav ekmek tamamen kesmek istiyordum ama dayanamadım Arada kaynadı 3 kaşıkÇok güzel bir menü olmuş
Kahvaltıyı atlamak bana da iyi geliyor
Mantı çekti canım 3yk çok değil ama güzel
Su içmişsen o zaman eksidesinCumartesi :84.4
Sali :84.5
Fark : +100
Bekledigim sonuçtu henüz midemi kucultme asamasindayim Menulerim biraz daha kuculmeli spor yapmadim onun da etkisi var bir de bu tartidan once unuttugum icin su icmistim 2 bardak ne kadar etkisi olur bilemem.Alisacagim ksptanim bana biraz zaman taniyin lütfen
yosunlupapatya LenaG @Mthn83
oyy oyy maşallah kız sanaa
öyle ama ben cumartesi kahvaltımı yapıp tartılmak mecburiyetinde kalmıştım tam 1.800 gitti dersek yanlış olurMaşallah salıdan cumartesiye mi
Yanii bence her zaman yapılan şeyler değil hamur işleri insanın canı çekip hiç yemediğinde nefsi çok daha duyarlı oluyor her şeyeAslında sadece taze fasülye yiyip onu yemeyecektim bu hafta makarna pilav ekmek tamamen kesmek istiyordum ama dayanamadım Arada kaynadı 3 kaşık