- 21 Ekim 2019
- 5.185
- 25.692
Günaydın canım bugün dinlenme modum açık benimde maşallah sana iyi yürüyüşler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım bugün dinlenme modum açık benimde maşallah sana iyi yürüyüşler
Aslinda en yurumemem gerekken gunlerden biri benim de. Il merkezine gidecez ablamla 7. 30 a arabamiz var ben hala yürüyorumGünaydın canım bugün dinlenme modum açık benimde maşallah sana iyi yürüyüşler
Kolaymi bıçak altına yatmak geçmiş olsun birde önemli olan sonrası verilen kiloyu korumak benim eltim de oldu zayıfladı da ama 1 sene sonra yavaş yavaş yine kleskiye döndü neredeyseArkadaşlar eşim tüp mıde amelıyatını bugün oldu ameliyat sonrası bagarmalarını duyunca “yok ben dıyetıme 4elle sarılayım “dedim en güzel ve sağlıklı yol dıyet
Bayag bır ağrı kesıcıler verdıler çok şükür 4-5 saat sonra normal ağrı moduna girdi
Kız yürü git evine yeter madem bu kadar ancak hazirlanirsin illa çıkıp yürüyecekAslinda en yurumemem gerekken gunlerden biri benim de. Il merkezine gidecez ablamla 7. 30 a arabamiz var ben hala yürüyorum
Çok teşekkür ederim canım. 49 inşallah. Daha yolum uzunTebriklerr canım baya bi gitmiş odemler hedefin ne kaç
Yine de 10 bin adimi attimKız yürü git evine yeter madem bu kadar ancak hazirlanirsin illa çıkıp yürüyecek
Evet canım cumartesi den salıya kontrol tartısı oluyor bugünKızlar cumartesiden salıya mi yazacaktık tartı sonuçlarini?
Yine de 10 bin adimi attim
Öyleyse düzeltme yapayım.Güno
Geçen Sali 96.7
Bugün 95.5
Fark : -1200gr
Peşindeyim tatlımÖyleyse düzeltme yapayım.
Geçen cumartesi 95.8
Bugün 95.5
Fark: -300 gr
saolasın soran herkesten ALLAH razı olsun bugün akşam tamponlarım çıkacak inşallah daha iyiyim amayosunlupapatya nasılsın nasıl gecti gecen iyimisin