- 14 Temmuz 2024
- 2.120
- 12.206
- 38
Simdi gördüm ya cok üzüldüm rabbim beterinden korusunKız kaptanın kaza geçirmişburnu kırılmış fukaranın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi gördüm ya cok üzüldüm rabbim beterinden korusunKız kaptanın kaza geçirmişburnu kırılmış fukaranın.
Aynen canım yani fazlaydı bence de çorba olsun muhakkak ya Yoksa yani Halsiz düşersinAynen fazlaymış, şimdi baktım Google dan.
Ben su içmeyi çok severim bana fazla gelmezdi ama Google amca fazla diyor. O yüzden 3 lt de sonlandircam su alimini.
Rica ederim canımYarın çorba yaparım aynen, tşk ler fikir için.
Tabii ki de kız sen olmasan Ha bugün ha yarın da geçiştiriyordum kendimiOoyyy
Canım benimm ne mutlu bana
Sağ ol canım benimŞahaanneee afiyetler olsssuunnn
Tek modum yoktu bugün enerjik başlamadım güne böyle bir tabak hazırlayayımKahvaltıni güzelliğiii
İyi dayanmışsın vallahi ya ben yapamam sanırımBen 3 gün yapmıştım niyeti iyi alırsan güzel oluyor. Acıkma olmuyor ama korkumdan dışarı çıkmadım özel bı egzersiz yapmadım. Hergun maden suyu içtim. Buna rağmen biraz efor ile elim ayağım titredi bayilacagim sandım. Açlık olmadı
Canim senin su bes yas ve altindaki bebeler tam delirmelik yas araligi olmus rabbim saglik sihhat versin hepsineAaa tesadüfün böylesi benim kızımda 9 yaşında
5 yaş
3 yaş
22 aylık
Benim bebeler
Aa canım Kaptanım ya yeni görüyorum mesajını ya Çok geçmiş olsun Umarım iyisinizdir Allah bir daha yaşatmasın inşallahKızlar bugün hastanedeydim yarın tek tek bakacağım hepinizin mesajlarina inşallah bugün bir kaza yaptık araba kazası burnum kırılmis hastadeydik daha iyiyim ama beni bir günlük mazur görün yarın hep birlikte devam inşallah ben bu arada burnum sargida ve çok az bı su içebildim sabahda yarım açma ve çay içtim akşama yiyebilir miyim bilmiyorum
O Afiyet olsun canımLimonlu yeşil çayım keyf zamanıEki Görüntüle 3467877
Çok geçmiş olsun kaptanim. Allah acil şifalar versinKızlar bugün hastanedeydim yarın tek tek bakacağım hepinizin mesajlarina inşallah bugün bir kaza yaptık araba kazası burnum kırılmis hastadeydik daha iyiyim ama beni bir günlük mazur görün yarın hep birlikte devam inşallah ben bu arada burnum sargida ve çok az bı su içebildim sabahda yarım açma ve çay içtim akşama yiyebilir miyim bilmiyorum
Çok geçmiş olsun kaptanım Rabbim beterinden korusun çoluk çocuk arabada mıydı nasılsınızKızlar bugün hastanedeydim yarın tek tek bakacağım hepinizin mesajlarina inşallah bugün bir kaza yaptık araba kazası burnum kırılmis hastadeydik daha iyiyim ama beni bir günlük mazur görün yarın hep birlikte devam inşallah ben bu arada burnum sargida ve çok az bı su içebildim sabahda yarım açma ve çay içtim akşama yiyebilir miyim bilmiyorum
Ay hiç sorma canımbazen çok güzel oyun kurarlar bazen birden kavga çıkarCanim senin su bes yas ve altindaki bebeler tam delirmelik yas araligi olmus rabbim saglik sihhat versin hepsine
Teşekkür ederim canmO Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canımKızlar beni mazur görün bugün menülerinizi alintilayamadim yarın ise de gidebileceğim gibi inşallah daha iyiyim şükür yarın akşam burnumdaki tamponlar çıkacak duruma göre ameliyat gerekiyor ise diyecekler dün elleri ile oturtmaya çalıştılar burnumu kötü bir gündü Rabbim kimseye yaşatmasın
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah beterinden saklasınKızlar bugün hastanedeydim yarın tek tek bakacağım hepinizin mesajlarina inşallah bugün bir kaza yaptık araba kazası burnum kırılmis hastadeydik daha iyiyim ama beni bir günlük mazur görün yarın hep birlikte devam inşallah ben bu arada burnum sargida ve çok az bı su içebildim sabahda yarım açma ve çay içtim akşama yiyebilir miyim bilmiyorum