- 21 Ekim 2019
- 5.178
- 25.630
2 tane büyüttük tecrübeAayy evett nerden anladınn iyi tahminn ettin kizzz bi susuyo istiyo bi acıkıyo istiyor kendime geldim vallahiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 tane büyüttük tecrübeAayy evett nerden anladınn iyi tahminn ettin kizzz bi susuyo istiyo bi acıkıyo istiyor kendime geldim vallahiii
Haklisın2 tane büyüttük tecrübe
yakılıyor her yer. sadece burası değil NASA nın haritasında kuzey Afrika, Avrupa ve Asya'da da yangınlar var. Ormanlar yok ediliyor.
Canim yanginlar devam ediyor sadece benim bulundugum semtten uzaklasti
Bir cok ilcede bosaltilan yerler var hala ve surekli biryerde yangin cikiyor ilginc bir sekilde...
Artik son bulsun insallah
valla inan hesapta yoktu. aniden aşırı derecede tatlı isteği oluştu. yemeyeyim dedim ama yok olmadı. kalktım 10 adet falan kuruyemiş yedim geldim oturdum yok olmadı ne yiyeyim dedim. aklıma dolaptaki maraş dondurması geldi. en azında sütlü şekeri kontrol eder dedim. ama tabi o saatte olmadı.Geç kalmış ödül diyelim önümüze bakalım
Yok yok hiiç önemli değil çok da normal daha buralarda yeniyimYaa başka bir arkadaşla karıştırdım cookk afedersin balım bugünkü dalgınlık misafirler vardı baş ağrısı yinede tüm arkadaşlarıma yazmaya çalışıyorum hakkını helal et spor yap ama olur mu
Evet Nergisim karaburunda yakinlarimizin evlerine 2 km kala durdurulabilmisÇok kötü oldu hiç yesil yer kalmadı kasıtlı bilerek yapılıyor ayan beyan belli Karaburun mordagan tire gumuldur her yer hala devam ediyor sebep olan lar beter olsun insalah binlerce canlı yandı boğazım düğümleniyor dün eve gelen iş kokusu ağlattı beni resmen tavuk tütsülersin ya aynı o koku
Cok guzel canim18 Ağustos gün planım
Kahvaltı 10.00
1 adet yumurta (omlet)
Domates, salatalık,yeşillik
13.00ARA ÖĞÜN:
Fit Sütlaç
14.00 ARA ÖĞÜN:
Yeşil çay + 1 meyve + fındık 8
18.00akşam
Balık ( 200-250 gr) ızgara patimsilizm
Gece bende dondurmalandim sonra mide yanmasindan uyuyamadimben yarım saat önce 85 mlt maraş dondurması yedim
dün gece de izmirin merkezinde bir yerde kuru otları yakan birine müdehale edilmiş ve sırf bu iş için gezen arabalar görülmüş. sanırım polise ihbar etmişler.Evet Nergisim karaburunda yakinlarimizin evlerine 2 km kala durdurulabilmis
Bu aksamda Foçadan bisey duymayalim
bana iyi geldiGece bende dondurmalandim sonra mide yanmasindan uyuyamadim
İnsalh duymayiz canım Allah korudu yine de karaburun ve gumuldur çabuk söndü benim kardeşim özdere tam ormanın dibinde evleri dedim gece uyumayın her şey olur zaten yakında yanginEvet Nergisim karaburunda yakinlarimizin evlerine 2 km kala durdurulabilmis
Evet hilal de de birisi kuru otlar in oraya izmarit atmış halk söndürmüsdün gece de izmirin merkezinde bir yerde kuru otları yakan birine müdehale edilmiş ve sırf bu iş için gezen arabalar görülmüş. sanırım polise ihbar etmişler.
Hoşbuldumm ilk günden astım sanki burayı ama burdayım bundan sonra yeni taşındık eksik çok eşyalar geldikçe düzenleme yapıyorum dün de biraz işe daldımHoş geldin safişim. Masterfit sabit LenaG kaptanım ilgileniyor bizimle. İlk tartinla başlayalım.
D Deltavealfa kaptanın canımDünkü menüm
Sabah: tam buğday ekmeği ile Sandwich
Öğle: yoğurt içine 1 şeftali+ tarçın
Akşam: domates çorbası ve 3 kaşık makarna
LenaG kaptanımi bulamadım ben
mutlu pazarlar tatlımmm
çok geçmiş olsun canımm canım İzmirim neden böyle yapıyorlar ya çok üzülüyorum insanın morali alt ust oluyorEvet Nergisim karaburunda yakinlarimizin evlerine 2 km kala durdurulabilmis