- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masterfit 128. Etap | 10.08. | 17.08. | Fark | Oran |
KIRMIZI TAKIM | ||||
A Asya89 Kırmızı takım kaptanı | 81.90 | |||
@Sitare55 | 78.70 | |||
@Nergis 35 | 66.70 | |||
@Lotus1234 | 96.30 | |||
yosunlupapatya | 53.70 | |||
@bilgeyogii | 88.55 | |||
@Goklerce | 73.20 | |||
@Cakinin Gelini | 90.40 | |||
trueliving_ | 69 | |||
MAVİ TAKIM | ||||
@Mthn83 Mavi takım kaptanı | 72.70 | |||
LenaG | 92.30 | |||
@sibel_84 | 71.75 | |||
60kiloyum | 86.20 | |||
@leyl76 | 72.60 | |||
@Boncuklarhajsl | 70.70 | |||
@tomrs | 63.90 | |||
HAZIRLIK | ||||
@gezegenfeza | 76.60 | |||
@malahit | 60.10 | |||
@Tesnim1903 | 73.40 | |||
@bluegreeneyes | 77.50 | |||
@Diyet Salata | - | |||
@ballikayfe | - | |||
@Bravequeen | 69.70 | |||
@Deltavealfa | 69 | |||
Mina45 | 98 | |||
@Efenin_Annesi (başlangıç 12.08) | 106.80 | |||
@Jou (başlangıç 13.08) | ||||
M Makaron23 | ||||
Beyaz leylak (baş.12.08) | 84.90 | |||
Tutku44 (baş.13.08) | 86.8 |
Tebrikler masaallah1 Mayıs sabahı 110
Geçtiğimiz salı 89.8
Yarın belirsiz
Her pazartesi akşamı ve her cuma akşamı sabah olmak bilmiyor çok heyecanlanıyorum hatta bu gece yatarken baskülümü yerine koyup hazırlıcam o derece yani
Pes etmek yok yolda ayagimiz takilir sendeleriz hatta dusebiliriz de ama dönüp geri gitmek yerine yuzumuzu ileriye dogru cevirmeliyiz.O kadar kızdım ki kendime irademe ama ise yaramiyor dsha da dibe cekiyor o psikoloji beni.Sizi çok iyi anliyorum.Zaten hep diyorum 2 ay sabretsem gerisi çorap söküğü gibi gelecek ama 2 senedir sürekli basla boz durumundayim yani diyet devamlil8gim en fazla 15 gun .insaallah bu sefer son olacak yilmak yok ,kendimizden nefret etmek yok .Yediysek yedik bitti gitti simdi yeniden baslama zamani16 Ağustos Menü
14.00: 3 dilim kıymalı börek
Çay
1 dilim karpuz
18.30: 1 tabak kavurma
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
20.00: 1 külah dondurma
Eki Görüntüle 3466726
2 gündür hiç kendimi tutamıyorum. Zaten benim sorunum da bu.. 3-4 gün irade gösterip sonra kontrolü kaybediyorum. Yerken iyi de sonrasındaki pişmanlık ve kendimden nefret etmem
Çok geçmiş olsun buradan öğrendim bende şimdi iyi misiniz@Nergis 35 oradan nasil gorunuyor bizim taraflar hemen arkamizda
Ne olmus ki hic habere falan bakmadim bugun inşallah bi felaket yoktur yaÇok geçmiş olsun buradan öğrendim bende şimdi iyi misiniz
İzmir yanıyorCanısı nasılsın
Çok geçmiş olsun simdi twetera baktim çok korkunc evler is yerlerine sıçramiş yangin Allah korusun herkesi bir an önce selamete erdirsinİzmir yanıyor
60kiloyum canim sende izmirdemisin
Yaniyoruz bize cok yakin karsiyaka cigli yaniyor
Haberlerde yokuz destek yok
Arkadaslar yaniyoruz biyerleede paylasin bizi gormezden geliyorlar izmir yaniyor
hiç sorma moralim çok bozuk. deminden beri instagram ve twitterdan yardım paylaşımı yapıyorum.60kiloyum canim sende izmirdemisin
Yaniyoruz bize cok yakin karsiyaka cigli yaniyor
Haberlerde yokuz destek yok
amin inşallahÇok geçmiş olsun simdi twetera baktim çok korkunc evler is yerlerine sıçramiş yangin Allah korusun herkesi bir an önce selamete erdirsin
Koca şehir yaniyor hemen acilen birseyler yapilmali insaallah kisa bir surede yangin kontrol altina alindi haberin alirizKarşıyakada büyük binalara sitelere sıçramış. binalar boşaltıldı.
Canım çok geçmiş olsun bir an önce kontrol altına alınır inşallah Kalbimiz İzmir de atıyor bu akşam bütün dualarımız sizinleKarşıyakada büyük binalara sitelere sıçramış. binalar boşaltıldı.
inşallah canım. bu yaz İzmir'in her ilçesi yandıCanım çok geçmiş olsun bir an önce kontrol altına alınır inşallah Kalbimiz İzmir de atıyor bu akşam bütün dualarımız sizinle
Haberlerde yoktu zaten elhanim amin insallah kontrol altina alinirÇok geçmiş olsun kuzum. Haberleri izlemiyorum nette orman yangini olarak okumuştum koca şehire nolmus böyle. Allah esirgesin hepinizi .