- 13 Ağustos 2012
- 4.573
- 19.930
Eğer ağrın olmuyorsa yavaştan yap canım. Ama dikislerinde sıkıntı olursa bence biraz ertele.Yaaa ne güzell motivee lesliede yapmam zararlımı acep şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer ağrın olmuyorsa yavaştan yap canım. Ama dikislerinde sıkıntı olursa bence biraz ertele.Yaaa ne güzell motivee lesliede yapmam zararlımı acep şuan
Maşallah diyorim ben lessie yapınca 10 dk da yoruluyorum hantalim çok yakızçee 25000 atan var 20000 atan var @Sitare55
Cordelia ve ben sen hep 1.Nasıl yarışıyorduk.
En sıcak zamanda gidiyorsun bence dikkat et canım.allahımm dışarıya diyetisyenime gidiypoorum sen böyle diyince tırtım iyice yürüyerek gideceğim çünkü 2 saat dıışarıda olurum muhtemelen
Siz başlayın . Sonrasında bende size katilayim .Cordelia ve ben sen hep 1.
Belki gelir yakın zamanda inşallah
Dikişlerimde ağrı yok ama hergün yapmayayim haftada 2 gün yeterli olur gibii zorlamayayimEğer ağrın olmuyorsa yavaştan yap canım. Ama dikislerinde sıkıntı olursa bence biraz ertele.
Randevu bu saatte canım ama Allah'tan esiyormuş dışarısı sıcak olsa da eksilti biraz daha iyi yeşillik yer ağaçlar falan iyi ferah biraz daha çok şükürEn sıcak zamanda gidiyorsun bence dikkat et canım.
dikiş sayımızı saymayalım sibelimBen çift dikiş. Kaç senedir buradayım. Onu bile unuttum.
Delidikiş sayımızı saymayalım sibelim
İnşallah canım. Eski günlerdeki gibi oluruz.Belki gelir yakın zamanda inşallah
Bence de çok zorlama canımDikişlerimde ağrı yok ama hergün yapmayayim haftada 2 gün yeterli olur gibii zorlamayayim
Hadi o zaman iyisinRandevu bu saatte canım ama Allah'tan esiyormuş dışarısı sıcak olsa da eksilti biraz daha iyi yeşillik yer ağaçlar falan iyi ferah biraz daha çok şükür
Seni mi kiracağım canım. En fazla benim olur herhalde dikişimdikiş sayımızı saymayalım sibelim
Kupa almıştım birinciligim vardı Cordelia gideli kaldı ilginecek biri olsa olurduAdım yarışları yapalım mı eskisi gibi yada lessie
Gerçekten çok sıcak 2 toz aldım Sucuk gibi oldumNefes alırken zorlanıyorum. Bunaltıcı bir hava
Aynen canım dışarı çıkmak istemiyorumKupa almıştım birinciligim vardı Cordelia gideli kaldı ilginecek biri olsa olurdu
Gerçekten çok sıcak 2 toz aldım Sucuk gibi oldum
Ah ah cordis geri dönes hepsi olurdu. Kupalar havai fişeklerKupa almıştım birinciligim vardı Cordelia gideli kaldı ilginecek biri olsa olurdu
Gerçekten çok sıcak 2 toz aldım Sucuk gibi oldua
Ne dikişi yavv anlayamadım biturluİnşallah canım. Eski günlerdeki gibi oluruz.
Bence de çok zorlama canım
Hadi o zaman iyisin
Seni mi kiracağım canım. En fazla benim olur herhalde dikişim
Canım senin adına çok sevindim. Ama artık diyetisinini dinle bu kiloyu korumaya geç.Kaptanlarım kaptanlarım A Asya89 LenaG Mthn83 diyetisyenden çıktım tahmin edin kaç kiloyum 51.30 gram çıktım benim için güzel ama diyetisyenim için kötü bir haber oldu çünkü iki hafta önce gittiğimde 53.80'dim 2,5 kilo gitmiş 2 haftada ne yapıyorsun sen dedi ya oranın sınırın altında şuan dedi bir sürü tabii ki yine bir şey konuştuk ama bakalım 2 hafta sonra tekrar çağırdı artık senden hafif koşu bekliyorum dedi çünkü yürüyüş özellikle sordum yürüyüş yapıyorum bu spor olarak yeterli midir ya da spor yapmayı bırakmalı mıyım dedim asla bırakmamalısın dedi ama yürüyüş bir spor değildir günlük hayatımızın olması gereken bir parçasıdır dedi senden hafif hafif 5-10 dakikalık koşular bekliyorum şu an 2 hafta sonra bunu konuşuyor olacağız dedi
Kaptanım ben de tam bunu yazacaktım bugün afedersin kızma bana ama bir tanecik çikolata yedim çünkü sebebini şöyle açıklayayım korumayı senin yemenle birlikte belirleyeceğiz dedi bana mesela biraz biraz artık ekmek makarna pilav yemeye çalış sevdiğim tatlıdan gün içinde mesela bir tane ye ve 2 hafta sonra geldiğinde artı çıktıysan dedi neyi fazla yemişsin her gün not al notlarına bakalım belirleyelim düşürmemiz gerekiyorsa miktar porsiyon olarak düşürelim dedi normal geldiysen kilonda dedi artık bu düzende devam et bu porsiyonlarda devam et ve kilon bu şekilde korumada kalsın dedi. ben ne yediysem not alıp yazacağım yani ve biraz biraz açacağım yemelerimi. Koruma listesi yapabilmemiz için LenaG Mthn83 A Asya89Canım senin adına çok sevindim. Ama artık diyetisinini dinle bu kiloyu korumaya geç.