- 4 Eylül 2011
- 19.193
- 67.810
HoşgeldinMERHABAAAA
YARIN BASLAMAK İSTİYORUM KAPTANIM...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinMERHABAAAA
YARIN BASLAMAK İSTİYORUM KAPTANIM...
Selaammm
Selammm herkesee
Çok tuzlu canım tartı öncesi yemeYok değildi zaten bence kapattı bile basenleri işte canımı sıktı
Tahıl cipsten ben önermezsiniz diye uzak duruyordum. Yoksa çok sevdim. 1 paketi yerim yani Çok teşekkür ederim.
kırmızıdamıyım mavi mi kızlar anlamadım Mthn83@Cakinin Gelini
@Nergis 35
@Lotus1234
@bilgeyogii
defneefe17
@trueliving_
LenaG
Sevgili kırmızı takım
Bu hafta elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz hem kendimiz için hem takımımız için
Her iki takımada başarılar diliyorum
kaptanım cok gecmıs olsun ben de mıtral valp prolapsus var 1 sevıye kalbım ıcıne gocuyo bazen. rıtım bozukluguyla benzer. beloc al dıyor doktor.Selaammm
HarikasinSalçalı makarna istediler ama ben yemeyeceğim şükür açlık hissetmiyorum
Kaptanlıgın hayırli olsun Lena bir süre gelemedim buralara devam etmek istiyorum bugun tartilsam mı acaba tartıya çıkmaya pek hazır da degilim ama bebegim büyüdü yaşına girmeye birsey kalmadı o yüzden zayiflamak istiyorum artıkSelaammm
benı geç kuzumn :)))Sıradaki hedefim defneefe17
Seni es gecmemm
Ben yarın yazacam cumartesi tartı resmi yapıştiralımKaptanlıgın hayırli olsun Lena bir süre gelemedim buralara devam etmek istiyorum bugun tartilsam mı acaba tartıya çıkmaya pek hazır da degilim ama bebegim büyüdü yaşına girmeye birsey kalmadı o yüzden zayiflamak istiyorum artık
Arada şişerukk arada inerukk kadınların vücudu hep boyleGünaydın kızlaarrr sabah tartıldım artı 1.7 geldim ve kocaman bir ağrılı sivilcem var herhalde yine regl olacağım ağrım yok ama
bunları gorebılmeyı umud edıyor olmak..
kaptanım cumartesı kotuydu utancımdan yazamıyorumAfiyet olsun canım cumartesi menüsü
Afiyet olsun güzel canım su ve spor da iyi
Afiyet olsun canım cumartesi normal
Afiyet olsun 80 gr mercimek ekmeği birazcık fazla olmuş onun dışında gayet güzel
Tamam canım
Afiyet olsun böreği cumartesi olması açısından görmüyorum
Canım tebrik ederim böyle böyle gidecek
Afiyet olsun kaptanım
Tamam canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Çoook güzeller maşallah onlara
Teşekkür ederim canım
Amin canım sağol
Afiyet olsun ve geçmiş olsun canım
Afiyet olsun sabah kuvvetli bir kahvaltı olmuş bıgün cumartesi olması sebebiyle poğaça ok
Afiyet olsun canım su ve spor da güzel
ayyy evetHani defne bana gelmişti sende etiket yapmışsınşimdi girdim siteye birşey mi kaçırdım
darısı basıma aleynacıgımAyyy 70 ler liginin en sonundan en başına geçmişim nasıl mutlu oldum az kaldı Hedefe ha gayret Aleyna
Afiyet olsunİyi Geceler Kızlar
11.08.2024 Pazar
10:40 2haşlanmış yumurta, 1çatal tava yumurta, 6zeytin, 45gr.lor peyniri, 1tk.büyüklüğünde yağlı peynir, yarım kase kadar köz biber,domates 2tk.şekersiz kiraz marmelatı, 2dilim karpuz
Ara, 300ml.filtre kahve sade şekersiz
18:30 Akşam yemeği
Yarım kase taze fasülye, yarım kase gelecek şekilde fırında patates tavuk, 1kase domates azda köz biber
Spor yok işim şimdi bitti uzandım anca yazıyorum sırtım koptu bütün gün ayakta yarın kardeşim gelicek onada yatacak yer hazırladım çook yorgunum 1güncük kalıcak.
Su 3.5 litre
LenaG @Asya89 Mthn83
ben de bu yoruma katılıyorum kaptanım turk kahvesi. filtre kahve. sucuk savah kavaltısında.kalbım çarpıntıdan yatarım uzanırım. carp carp carp. 1 laveyı gecmeyın kaptanım. LenaGcanım doktor kahve için birşey söyledi mi? kahve kalp çarpıntısı yapar. bence içme derim.
ben de çok kaçamağa meyilliyim yaa
bu arada karabuğdaylı ve kahveli topların tarifini verir misin?
Hosgeldinnn elcommmEfsaneeee geri döndüüü tartı yarın dı herhalde yarınmı atiyoruz kızlarrr bi anlatıverin loo unuttum yeni gelişmeler olmuş burdaa haydee anlatı verin baaaa
İnşallah lenacigimmmGünaydın canım başlangıç hayırlı olsun gidecek hepsiiii
Hosbuldum cnm nasilsiniz oldu baya görüşmeyeliHoşgeldin
Sende hoşgelduunnnnnn canıminn içiiHosgeldinnn elcommm
İnşallah lenacigimmm
Hosbuldum cnm nasilsiniz oldu baya görüşmeyeli