Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hos geldin canimHoşbuldum kızlar, inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Çok tebrik ederim canım
Çok tebrik ederim canım çok güzel eksiBen de mesajları okuma işini anca bitirdim, hepinize tebrikler çok güzel kilolar verilmiş, artılar var ama çok değil gramla kolay verilir sıkmayın canınızı çiçek ablalarımşimdi yazayım bildirimimi. Bu kardeşiniz ay sonu hedefini tutturmuş sayılıyor mu acepp
Geçen Cumartesi : 72.30
10 ağs. Cumartesi : 70.70
Fark : - 1,600 gr
LenaG @Mthn83 Sitare55
Hoşgeldin canımADINIZ: ( isteğe bağlıdır)
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.68
KİLONUZ: 98
HEDEF KİLONUZ: 60 ama ilk hedef 80
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Gebelik ve iştahlı biri olmam
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 2. bebeği düşünüyorum. Ama bu kiloda hamile kalmam çok zor. Bu yüzden fazlalıklarımdan kurtulmam lazım
Eki Görüntüle 3463829
Cumartesi olur bişilerÇok haklısın mesafe koyamıyorum gözümün önünde bir hafta yarhanayla ugracasagim savasacagim demektir bugün de yedim bugun serbest gün ilan etsem olur mu
Canım ellerine sağlıkMenü ve spor paylaşımı yapan herkese teşekkürler
HAFTALIK MENÜ SPOR TABLOSU 3.08.2024 4.08.2024 5.8.24 6.08.2024 7.08.2024 8.08.2024 9.08.2024KIRMIZI TAKIM sitare55 M+S+ M+S+ M+S+ M?S+ M+S+ M+S+ M+S+ YOSUNLUPAPATYA M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ ASYA89 M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S- BEGONYA2 M+S- M+S+ M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S- SİBEL_84 M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ MTHN83 M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ CAKİNİN GELİNİ M+S- M+S+ M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ FİTVENUS ? ? ? M+S- ? M+S- ? 60KİLOYUM M+S? M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ ELLSA ? M+S+ M+S+ ? M+S+ M+S+ M+S+ MAVİ TAKIM LENAG M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ UNUTABENİCİCEGİ ? M+S+ M+S+ M+S+ M+S- M+S+ M+S+ NERGİS 35 M+S+ M+S+ M+S+ M+S- M-S+ M+S+ M+S+ LEYL76 M+S+ M+S M+S+ M+S+ M+S M+S- M+S- BONCUKLARHAJSL M+S M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S- TOMRS M+S- M+S- M+S+ M+S- ? M+S- M+S- LOTUS1234 M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- GOKLERCE M+S M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S+ M+S- TRUELİVİNG_ M+S- M+S- M+S- M+S- M+S+ M+S- M+S- BİLGEYOGİİ M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S-
Güzel eksi canım çok tebrik ederimGeçen hafta:73.9
Bugün: 73.2
Fark : 700 Gr
Yüzde: 0.94 LenaG
Ahu ahh dün ne güzel 72.8 çıkmıştım Eki Görüntüle 3463871
Tama canım iyi tatiller
Canım tebrik ederim regle rağmen eksi gelmek büyük işCumartesi: 89
10 ağustos cumartesi:88.5
Fark: 450 gram
Daha fazla olur diye düşünüyordum ama regl hali bir de şişkinlik var sanırım ondan umarım salı tartısı daha iyi gelir kaptanim LenaG
Tebrikler canım ama seni daha sık görmek isterizGeçen hafta 74.1
Bu ctsi 73.4
Fark 700
Allah acil şifalar versin sorun neymiş cnm.allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anacigininda.Selam kızlar keyfim kaçık kalbim tekliyormuş onu öğrendim bugün holter cihazının sonuçları pek iyi çıkmadı. İlaç başladık bakalım düzene girer inşallah Kalpten korkuyorum annemi o yüzden kaybettim...
Geçmiş olsun canım. İlaç baslamissiniz. Düzene girecektir emin ol.Selam kızlar keyfim kaçık kalbim tekliyormuş onu öğrendim bugün holter cihazının sonuçları pek iyi çıkmadı. İlaç başladık bakalım düzene girer inşallah Kalpten korkuyorum annemi o yüzden kaybettim...
Canım her hafta aynı düzende gidecek diye birşey yok. Bazı haftalar iki kilo veririz bazı haftalar hiç veremeyiz. Ama moral bozmak yok. Yine devam ediyoruz. Kilo verdikce kalp ritminde düzene girer belki.İstediğim gibi gitmedi bu hafta yaaa
Geçen cumartesi 92.75
Bugün 92.30
Fark -0.450
Canım ritim bozukluğu varmış bir de anlık kalbim atmayı bırakıp ysonra yeniden atmaya başlıyormuş ve bu çok sık olmuş 1 günde bile zaman zaman kalbim bıçak saplanır gibi acır ondan kaynaklanıyormuş.LenaG @ mthn83 1
Allah acil şifalar versin sorun neymiş cnm.allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anacigininda.
İnşallah düzene girer kaptanım, hemen karalar bağlama lütfen. Çok geçmiş olsunSelam kızlar keyfim kaçık kalbim tekliyormuş onu öğrendim bugün holter cihazının sonuçları pek iyi çıkmadı. İlaç başladık bakalım düzene girer inşallah Kalpten korkuyorum annemi o yüzden kaybettim...
benimki diyetisyen listesi canım. granola değil de dün akşam ekstra 1 paket züberin nohut unlu cipsini yedim. o ödem yapmıştır.Mukemmel bir eksi canim tebrim edeirm
Hep diyorum yine diyorum guzel bir metabolizman var istesen hemencecik gidecek ben 500 eksi istemistim sen fazlaisni vermisisn tebrik ederim canim
Canim moral bozmak yok hemen bu hafta toparlarsin evinde bir suru tadilat var menuleirn cok düzenli degildi. Ama haftaya hatika olacak. Benimle olmaz sadece
Oy oyy harikasin canim tebrik ederim kirmizi gullerime bak bee
Vay vaayy yikar gecerim diyorusn hatikasin canim senin de guzel bir metabolizman varmış supersin
Transferi dogru kisiden yana yapmisim harikasin sibelcim 60 lar ne kadar da yakin
Her eksi candır canim tebrik ederim
Şu olabilir mi granola gibi paketli gıdalar bir sey daha vardi listelerinde adini unuttum bu tarz paketli gidalar saglikli da olsa siskinlik yapabilir
geçmiş olsun canım. önemli birşey bu. ne dedi peki? ne önerdi?Canım ritim bozukluğu varmış bir de anlık kalbim atmayı bırakıp ysonra yeniden atmaya başlıyormuş ve bu çok sık olmuş 1 günde bile zaman zaman kalbim bıçak saplanır gibi acır ondan kaynaklanıyormuş.
LenaG @ mthn83 1
Allah acil şifalar versin sorun neymiş cnm.allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anacigininda.
Geçmiş olsun canım. İlaç baslamissiniz. Düzene girecektir emin ol.
İnşallah düzene girer kaptanım, hemen karalar bağlama lütfen. Çok geçmiş olsun
Girer tabi canm Allahın izniyle bir de sen sağlıklı besleniyorsun ki bu da cok onemliSelam kızlar keyfim kaçık kalbim tekliyormuş onu öğrendim bugün holter cihazının sonuçları pek iyi çıkmadı. İlaç başladık bakalım düzene girer inşallah Kalpten korkuyorum annemi o yüzden kaybettim...
Her eksi candir canim tebrik ederimİstediğim gibi gitmedi bu hafta yaaa
Geçen cumartesi 92.75
Bugün 92.30
Fark -0.450
Tamam canimbenimki diyetisyen listesi canım. granola değil de dün akşam ekstra 1 paket züberin nohut unlu cipsini yedim. o ödem yapmıştır.
bir de wc sorunum vardı. sabah kahvaltıdan sonra wc ye çıktım. yani aslında kilom daha az
İlaç başladık canım 2 ay düzenli kullanacağım sonra yine usg holter cihazı vs bakılacak Gizem le konuştum biraz hızlandıracağız kilo vermemi dr olabildiğince hızlı ideal kiloya düşelim dedi.geçmiş olsun canım. önemli birşey bu. ne dedi peki? ne önerdi?
Sağol canımGirer tabi canm Allahın izniyle bir de sen sağlıklı besleniyorsun ki bu da cok onemli
Annene Allah rahmet etsin
Her eksi candir canim tebrik ederim
Çok geçmiş olsun kaptanım. Rabbim korktuğundan muhafaza eylesinSelam kızlar keyfim kaçık kalbim tekliyormuş onu öğrendim bugün holter cihazının sonuçları pek iyi çıkmadı. İlaç başladık bakalım düzene girer inşallah Kalpten korkuyorum annemi o yüzden kaybettim...
Çok geçmiş olsun kaptanım Allah şifa versinİlaç başladık canım 2 ay düzenli kullanacağım sonra yine usg holter cihazı vs bakılacak Gizem le konuştum biraz hızlandıracağız kilo vermemi dr olabildiğince hızlı ideal kiloya düşelim dedi.