- 7 Ağustos 2016
- 4.105
- 14.596
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LenaG kaptanimm benim menümü görmediniz sanırım biraz geç yazmıştım kusuruma bakmaHayırlı akşamlar kızlar bugün geçe kaldım ev işi ev işi canım çıktı desem az kalır sanırım bittim resmen nese menüme geçeyim
Sitare55 LenaG
Öğlen 12//
Bir yarım kase kuru fasulye (resim ekledim baya az)
Bir kase sarımsaklı kuru cacık
Bir dilimden de küçük tam buğday ekmeği
Ara/yeşil çay
Aksam17.30//
4 adet köfte (60-80gr arası)
3 adet yağsız airfryer da mücver (glutensiz undan yapmıştım)
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Sporlar// Mthn83
3lt su bitti
Öğlen 2 mile Leslie yaptım fast walk
Boll bol da ev işi cidden halada bitmedi ütü yapıyorum şuan cam silme tualet banyo çamaşır yemek bulaşık toz alma aklınıza neresi gelirse yani bı yarına süpürme silme kaldı işte
Tabiiki çok seviniriz. İlk sayfada katılım formu var doldurabilir misiniz Bir de tarihli nickli bir tartı fotosu rica ediyoruz.Hayırlı akşamlar herkese, hala burayı aktif görmek beni çok sevindirdi
Uygunsa ben de gebelik öncesi zayıflamak için destek almaya ve destek olmaya gelmek isterim
Günaydın canım afiyet olsun hiç yeşillik ve protein yokGünaydın canlar dünkü menüm 9 Ağustos
Sabah saatlerinde
Bir sıkım firik tarhana
Öğlen iki sıkım tarhan,bir tabak ekşili çorba ,bir domates tuzlayıp yedim köyden geldi,iki tane de yeşil incir ,15 fıstık
Akşam küçük kase paça,2yk bulgur pilavı. . akşam çay saatlerinde komşular la çay keyfi yapıldı komşumun ısrarıyla erik yedim bir tane
LenaG
A
Günaydın canım evim evim güzel evimGünaydın kızlar nihayet evimdeyim ve wc.sorunu çözüldü ınsalh eksi gorurum
Hayırlı sabahlaaarrHayırlı sabahlar kızlar
Günaydın canımGünaydın herkese. Eksiniz bol olsun hanımlar.
Günaydııınnn inşallah güzel eksiler görürüzGunaydinlarrrrr
Bakalim tartilar bize ne diyecek
Tebrik ederim çok güzel eksi canım
Günaydın canım çok tebrik ederim harika bir eksi (tartı foto unutmayalım)Günaydın kızlar
Bol eksili bir gün olsun
Dün diyetisyende -1.300 çıktım ama foto çekmeyi unuttum yine evde yokum diyetisyenin kağıdı da yanımda değil yarın akşam eve gidince foto atarım artık yapacak birşey yok..
LenaG
Geçen hafta 78.8
Bu hafta 77.5
Fark -1.300
Afiyet olsun misafirlikte ikramlardan 1 e parça alsak bile kardır. 1 yk kısır,1 dilim börek,1 poğaça gibi09 Ağustos menü
07.30
Bir bardak erikli su
09.30
Bir erik, 5 fındık
10.30
1 yumurta,1 dilim peynir,5 zeytin, domates salatalık,2 dilim tb ekmek, 1 fincan rezene
12.30
3 kaşık yoğurt içine 2 erik, 5 fındık, tarçın 1 şişe maden suyu
17.30
1 bardak süt, 1 armut
20.30
4 kaşık kısır,2 dilim peynirli börek,1 ev yapımı poğaça
3 litre su spor yok
Dün akşam misafirliğe gitmiştik şimdi de yazliktayiz iki gün maalesef düzen yok ama dün akşamı denglemeye calisacam kilo verme sürecinde rutinimin bozulması sinirimi bozuyor
LenaG
Mthn83
Afiyet olsun akşam olmamış ama gün içinde güzel9 agustos cuma
Sabah iki dilim tahil ekmek arasi kasar ceri domat
Ara soguk obsesso kahve
Oglen 2 yk bulgur yogurt bes inegol salcali kofte az sebze corbasi yarim kase. 1 kasik rus salatasi
Ara kirmizi elma
Aksam visne suyyu madensuyu 1 kakolu minik kurabiye
10binnadimi gecmismdir ama bakmadim onikiyi gecince sifirladi. 2,5 lt su Sitare55
Tebrik ederim canımLenaG Mthn83
Geçen haftaki kilom 73'tü sanırım.
Bu hafta 72.6
-400
Dünkü menüm:
Kahvaltı
Saat 10.00
2 yk yulaf ve 1 bardak süt, ceyrek muz, tarçınla bir öğün yaptım.
Öğlen 13.30
İki kepek ekmeği arasina 1 yumrta
1 ince dilim kaşar
2 ince dilim domatesle sandviç
Yanında yeşillik
Ara öğün 16.00
Şekersiz kahve yanında 1 tane tutku
Akşam 17.30
Eşim ben öğlen yedim sen de ye diyerek çiğ köfte getirmis. Yemek falan da yapmamistim açıkçası.
Spor yok
Su 3 litre
Dün sabah da tartilmistim. 72.2 çıkmıştım. Hastalığın etkisi sanırım. Normal yememe donersem yarına ben yine 73ü görürüm
Tebrik ederim canımYazilmiyor telefondan giriyom fark
74,1
73,5
Fark -600
Saliya hedef 72,7 insallah
Günaydın canım moral bozma toparlarsın
Menüyü gördüğüm için değil tartıda sıkıntı yaşarsan yapmasamiydim diye vicdan yapma diye. İnsanın psikolojisi etkileniyor. Acaba ondan mı oldu tartı öncesi diyeAilemle piknikteydik valla canim bu sabretmis halim düşün gözümün onunde neler yiyorlar bir bilsen
Çavdar ekmeği canımSu az olmus canim sabah ki ekmek ne ekmeğiydi. Aksam erken kapanmis guzel olmis afiyet olsun
HoşgeldinHayırlı akşamlar herkese, hala burayı aktif görmek beni çok sevindirdi
Uygunsa ben de gebelik öncesi zayıflamak için destek almaya ve destek olmaya gelmek isterim
HoşgeldinADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ: 56
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: akademi
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tatlı yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit olalım :)
Dün tatil önerileri isteyen arkadaşlar vardı size canlı örnek
Canım dış faktorlerde iç faktorlerde etkiler aldığın ilaç bile etkileyebilir
Hayırla git ablaGeçen hafta 76.700
Bugün 76.600
Fark -100 gr
Bence süper, dün kahvaltıya davet edildim, akşam yine davetteydim, çok iyi çıktım,
Bu gece yolcuyum kızlar, dualarınıza talibim
LenaG
400 Gr farkla gecmissin beni
Kimseyi etiketlememisimGeçen hafta 74.8
Bugün 72.7
Fark 2.1 kg