- 13 Ağustos 2012
- 4.574
- 19.937
Nane ve limon bırak canım suyun içerisine.Su içemiyorum kokuyor gibi içim almıyor ne kadar susasamda içemiyorum zorla içince midem bulanıyor niye böyle oluyor bir fikriniz varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nane ve limon bırak canım suyun içerisine.Su içemiyorum kokuyor gibi içim almıyor ne kadar susasamda içemiyorum zorla içince midem bulanıyor niye böyle oluyor bir fikriniz varmı
Tamam canım teşekkürler deneyeyimNane ve limon bırak canım suyun içerisine.
Yazın güzel oluyor canım. Dene tavsiye ederim.Tamam canım teşekkürler deneyeyim
Benimde içimde bir sıkıntı var Rabbim hayra çıkarsın kalbimi sıkıyorlar sankiBugün neyse içimde bir sıkıntı var. Kendime bir uğraş bulmam lazım
Kuzum benimde istiyor hem evde biseylerle uğraşmıyorum hem seviyorum ama olmuyor iştesıkıntı duygusal nbagımlılık hamburher patates yemek ıstıyorum tatlı canım cekıyor
Kahramanmaraş canm yaz gelince tarhana firik eksik olmaz evlerde çerez gibi tüketilirKız sen nerede yaşıyorsun hep tarhana fıstık yiyorsun menülerinde görüyorum benim bildiğim tarhananin birtek çorbası oluyor yas ve kuru olarak
İnan ki ben de hamburger bağımlısı bir insandım her gün yesem yerdim hiç de gık demezdim ki haftada 2 3 kesin yiyordum. Hala ne zaman canım sıkılsa hamburger istiyorum ve çoğu zaman yenik düşüyorum ama o bağımlılık geçiyor bir yerden sonra. Yani eskiden haftada 2 3 yerken şimdi ayda 2 falan anca yiyorumdur. Nerdeyse hiç yemediğim bir dönem de oldu kazadan sonra psikolojim bozuldu şu an o yüzden yenik düşüyorum ve diyet de yapmıyorum ara verdim. Kendini şartlanmış hissetmekten vazgeçtiğinde o bağımlılık da gidecek bir bakacaksın evde yemek yok hamburger söyleyeyim demek yerine salata yapar yerim evresine geçeceksin zaten o zaman hızlıca gidecek kilolar. Ben artık hedef kiloma da çok yakın olduğum için saldım açıkçasısıkıntı duygusal nbagımlılık hamburher patates yemek ıstıyorum tatlı canım cekıyor
Yaa sen takimlarda değil misin şuan canımİnan ki ben de hamburger bağımlısı bir insandım her gün yesem yerdim hiç de gık demezdim ki haftada 2 3 kesin yiyordum. Hala ne zaman canım sıkılsa hamburger istiyorum ve çoğu zaman yenik düşüyorum ama o bağımlılık geçiyor bir yerden sonra. Yani eskiden haftada 2 3 yerken şimdi ayda 2 falan anca yiyorumdur. Nerdeyse hiç yemediğim bir dönem de oldu kazadan sonra psikolojim bozuldu şu an o yüzden yenik düşüyorum ve diyet de yapmıyorum ara verdim. Kendini şartlanmış hissetmekten vazgeçtiğinde o bağımlılık da gidecek bir bakacaksın evde yemek yok hamburger söyleyeyim demek yerine salata yapar yerim evresine geçeceksin zaten o zaman hızlıca gidecek kilolar. Ben artık hedef kiloma da çok yakın olduğum için saldım açıkçası
Yok hayır hazırlıktayım geçen hafta girdim ama adapte olamadım kaçamak yapmasam da artı geldim regl olacağım için şu an reglim bu hafta da girmem gibi geliyo arabaya binmem gerekiyo psikolojim kaldırmıyo bi de diyet dusunemiyorumYaa sen takimlarda değil misin şuan canım
Çok geçmiş olsun canimYok hayır hazırlıktayım geçen hafta girdim ama adapte olamadım kaçamak yapmasam da artı geldim regl olacağım için şu an reglim bu hafta da girmem gibi geliyo arabaya binmem gerekiyo psikolojim kaldırmıyo bi de diyet dusunemiyorum
Podcast dinle canım Beyhan Budak yada Tülay kökBugün neyse içimde bir sıkıntı var. Kendime bir uğraş bulmam lazım
Mesele hamburger değil cnm içine donde bak ne eksik ne yolunda gitmiyor bu boşluk sıkıntı neden ötürüyse oda seni tek tip beslenmeye itiyor. Altında yatan sebebe bakmak alzim.benimde böyle bir dönemim oldu bu kendimi birakmamdan oluyor.Kendini bırakmak çok zor bir durum sonuçlari itibariyle mantıklı düşünüp analiz etmek gerekiyorsıkıntı duygusal nbagımlılık hamburher patates yemek ıstıyorum tatlı canım cekıyor