Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım. Bende de başladı sivilceler. Ergenler gibi yüzüm dökmeye başladı. Bir haftaya gelir benimkide. O değil de ameliyat tam mens dönemine denk geliyor napacagim bilmiyorum.08.08.2014
Sabah yumurtalı menemen 1 dlm çavdar ekmeği
Öğlen tavuk 2 YK bulgur pilavı yarım kase soğuk çorba salata
Mens öncesi şişliğim var. Her yerim ağrıyor
Tamam canım işaretlerden hata yapmış olabilirim düzeltelim
Ooo ne güzel
Benim için de git sahile
Denizi çok özlüyorum
Hepinizin yerine 1.5 saat yüzdüm kizlarGünaydın ne iyi yapmışsın benim için de at kulaçları öyle özledim kiii
Afiyet olsun biraz tok bir menü olmuş wc sorunu yapabilir bir tek akşam salata var o da geç olmuş
pek yazışmıyorki. ben yazmadan yazmıyor. cekınıyorum sureklı yazmaya.Merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla sonuca ulaşırsın Tarihli ve nickli bir tartı fotosu atabilirsen başlangıç alalım ve hazırlıktan devam edersin 1 hafta sonra istersen takımlara girebilirsin tabi düzenli menü paylaşımı rica ediyorum menülerine beni etiketleyerek at lütfen
Günaydın ne iyi yapmışsın benim için de at kulaçları öyle özledim kiii
Afiyet olsun biraz tok bir menü olmuş wc sorunu yapabilir bir tek akşam salata var o da geç olmuş
Adımlar
Günaydın canım
Kolaylıklar diliyorum
Günaydıııınnn
Günaydın öğretmenim
Günaydın canım inşallah
Canım bir dr a görünsen iyi olur önce iyi hisset ondan sonra yaparsın sporunu
Günaydın
Günaydın canım menü direk wc sorunu yapacak bir menü yeşillik yok,yoğurt yok
Hayırlı sabahlar ablacım
Günaydın canım
Gözün aydın keyfini çıkart
Günaydın canım güzel plan daha iyisin inşallah
Çok güzel fikir tebdili mekanda ferahlık var demişler
Canım sen listene uymuyorsun ki
Tatlım her durumda çözüm sunan bir diyetisyenin var ne güzel başlamıştın neden böyle oldu söylemiyor musun bu kaçamakları ona
Günaydın
Merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla sonuca ulaşırsın Tarihli ve nickli bir tartı fotosu atabilirsen başlangıç alalım ve hazırlıktan devam edersin 1 hafta sonra istersen takımlara girebilirsin tabi düzenli menü paylaşımı rica ediyorum menülerine beni etiketleyerek at lütfen
Günaydın ne iyi yapmışsın benim için de at kulaçları öyle özledim kiii
Adımlar
Günaydın canım
Kolaylıklar diliyorum
Günaydıııınnn
Günaydın öğretmenim
Günaydın canım inşallah
Canım bir dr a görünsen iyi olur önce iyi hisset ondan sonra yaparsın sporunu
Günaydın
Günaydın canım menü direk wc sorunu yapacak bir menü yeşillik yok,yoğurt yok
Hayırlı sabahlar ablacım
Günaydın canım
Gözün aydın keyfini çıkart
Günaydın canım güzel plan daha iyisin inşallah
Çok güzel fikir tebdili mekanda ferahlık var demişler
Canım sen listene uymuyorsun ki
Tatlım her durumda çözüm sunan bir diyetisyenin var ne güzel başlamıştın neden böyle oldu söylemiyor musun bu kaçamakları ona
Günaydın
Yok yok sen yaz cevap verir ben habire yazıyorum hep cevaplıyor hiç çekinmene gerek yokpek yazışmıyorki. ben yazmadan yazmıyor. cekınıyorum sureklı yazmaya.
Stresten kesilebilir canım sıkma canını. Verilen ilaçlar zaten hormonal dengeyi etkiliyor.Afiyet olsun canım. Bende de başladı sivilceler. Ergenler gibi yüzüm dökmeye başladı. Bir haftaya gelir benimkide. O değil de ameliyat tam mens dönemine denk geliyor napacagim bilmiyorum.
Çok güzel bir başlangıç olmuş tebrik ediyorumEki Görüntüle 3462901 İnşallah
Menü kısmında nefsime yenik düşmedikçe kontrollü gidebileceğimi düşünüyorum düzenli paylaşmaya çalışırım. Aslında geçen hafta başladım dikkat etmeye -1.250 gram ile sonuçlandı ama devamlılık için kendimi yediklerimden sorumlu hissetmem gerekiyor sanırım
Defnecim sen sıkıntı olduğunu soylemezsen o bilemezkipek yazışmıyorki. ben yazmadan yazmıyor. cekınıyorum sureklı yazmaya.
İşi o değil mi zaten sen yazdıkça cevap verir . Neden çekiniyorsunpek yazışmıyorki. ben yazmadan yazmıyor. cekınıyorum sureklı yazmaya.
Immm bu ay sonunda 67 desek abartmış mı olurummStresten kesilebilir canım sıkma canını. Verilen ilaçlar zaten hormonal dengeyi etkiliyor.
Çok güzel bir başlangıç olmuş tebrik ediyorum
Aylık hedef koyuyoruz kendimize katılmak istesen hedefini belirt bakalım ulaşabilecek misin hem önünü gormene yardımcı olur
Pes etmemeliyiz canim ve duzneli menu ver ki nerede ne yanlis yapıyoruz hep beraber cozelimveremıyorum kaptanım ben veremıyorum sabah gene 73.8 ım aynıyım. guya dıyet yapıyorym. 18 bın adım. 12 bın adım. bol su. nerede hata yapıyorum
Kan değerlerine baktirdiniz miveremıyorum kaptanım ben veremıyorum sabah gene 73.8 ım aynıyım. guya dıyet yapıyorym. 18 bın adım. 12 bın adım. bol su. nerede hata yapıyorum
kanda normal hersey bende antıdepresan acıktırıyorKan değerlerine baktirdiniz mi
Bir yerde bir yanlış olmalı misal ben ağrılar uykusuzluk ilaçlar yüzünden zor veriyorum
Tabi spor u da ağrılardan ihmal.ediyorum
sıkıntı duygusal nbagımlılık hamburher patates yemek ıstıyorum tatlı canım cekıyorDefnecim sen sıkıntı olduğunu soylemezsen o bilemezki
Bu yolda yol arkadaşın o ama yardım istemen gerek
Mesela açlık çektiğinde salatalık yoğurt kuruyemiş gibi şeylere yonelsen suyu artirsankanda normal hersey bende antıdepresan acıktırıyor
Peki bunları yiyince sıkıntıların bitiyor mu ? Tüm çözüm yiyecekler mi ?sıkıntı duygusal nbagımlılık hamburher patates yemek ıstıyorum tatlı canım cekıyor
Duygusal yeme bozuklukları bende de var yıllardır mücadele ediyorum ya hiç yemiyorum kan sekerimi düşürecek vaziyete geliyorum yada tikiniyorum şimdi aç ta olsam kendimi tutmaya çalışıyorum çok çaresiz kalırsam yoğurt salatalık vs yiyorumPeki bunları yiyince sıkıntıların bitiyor mu ? Tüm çözüm yiyecekler mi ?