- 9 Temmuz 2024
- 801
- 4.688
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman etiketleyeyim Sitare55Bende menümü yazayım ilave birşey olursa eklerim
Kahvaltı
Tbe ile kaşarlı tost
2 biber maydanoz dereotu
Öğle
1 kase çorba
2 çatal patates kızartması
2 çatal karpuz aldım dilimler ince idi
Az önce küçük bir parca bir isirimlik diyeyim hatta sarelleli ekmek attım ağzıma
Canım hiç birşey istemiyor
Akşam yemem büyük bir ihtimal
Canım kahve istiyor bugünde içmedim kalkıp kahve yaparım.
LenaG Mthn83
Acayip su içtim bugün halen daha da sanki içmemiş gibiyim. Ama kesin üç litreyi geçmiştir.
Adım sayım 8000
Tabii ki çok seviniriz 1.sayfada bir form var doldurabilirseniz sizi tanımış oluruz kurallarımız da yazıyor orada hergün düzenli menü ve spor paylaşımları yapıyoruz haftada 2 kere tartı günümüz Salı kontrol için cumartesi fotolu tartı günlerimiz.merhaba hali hazırda diyet yapıyorum , şöyle biraz göz attım disiplin ve paylaşımlar çok iyi, dahil olmak isterim
katılım formunu dolduruyorum hemen, teşekkür ederimTabii ki çok seviniriz 1.sayfada bir form var doldurabilirseniz sizi tanımış oluruz kurallarımız da yazıyor orada hergün düzenli menü ve spor paylaşımları yapıyoruz haftada 2 kere tartı günümüz Salı kontrol için cumartesi fotolu tartı günlerimiz.
Yeni katılan arkadaşlarımız ilk olarak hazırlıktan başlıyorlar ardından dilerlerse takımlara dahil olup yarışa katılabiliyorlar. Bunun için yarın sabah tarihli ve nickli bir tartı fotosu atmanız yeterli
Afiyet olsun canım gayet iyi bir tercih olmuşHayırlı akşamlar menümü yazayım bende
Sitare55 LenaG
Öğlen 12//
Bir kase salâta/ bir dilim tam buğday ekmeği/
Bir servis kaşığının biraz daha az olarak fırında etli türlü yedim(patlıcan biber patates domats)
Aksam18.30//dışarıda yedim umarım sağlıklı olmuştur ozellikle yorum istiyorum akşam için *bir porsiyon köfte (150-170gr) 5 adet
*Bir kase göbekli havuçlu mor lahanalı salata
*4 5yemek kaşığı mercimek çorbası
4 adet patates kızartması
3lt su bitti
Öğlen 25dk tempolu yürüyüş yaptım
Akşam 20dk yürüdüm
Yatmadan 3mile Leslie yaparım inşallah yaprsam yaptım diye eklerim iki gündür saatimi takmıyorum bı yüzden yürüyüş dk yazıyorum
Afiyet olsun canım züber meşhur oldu ama ben sevmiyorum açıkçasıBugün yoğunluktan düzgüncene akşam yemeği yiyemedim. Atıştırıp kapattım.
Sabah 9:00
7 siyah zeytin
6 yeşil zeytin
4 yuvarlak ince dilim domates
1 üçgen dilim kaşar
Biraz çeçil peynir
1 küçük dilim lor gibi peynirdi
1 tatlı kaşığı acılı kahvaltılık sos
Çatalın ucunu bala ve vişne reçeline batırdım tadına baktım.
2 küçük lokma pişi(2 ısırık bile değildir)
Ara 15:00
1 türk kahvesi
Çatalın ucuyla ev keki yapmışlardı onun tadına baktım.
Akşam 19:30 (bunları da yolda atıştırdım)
1 çilekli züber bar
300ml ayran
(züberin şekerine yedikten sonra baktım bayağı kaloriliymiş yemeden önce baksaydım yemezdim)
Şu an 1.5 lt su 2’ye çıkaramam herhalde
5500 adım ama bugün full ayaktaydım. Sürekli hareket halindeydim.
LenaG
Mthn83
Yeme alışkanlıklarını sormadan yapılan listeler bana uymuyor açıkçası eklenmesini istediklerin bence gayet yerindeTeşekkür ederim kaptanım. Bana da fazla geliyor açıkçası. Akşam normalde çorba ve salata da vardı ama yapmadım.
Diyetisyen listesi bu. Daha önce diyetisyenle çalıştın mi dedi. Hamileligimde danismanlik aldim dedim. Gün içinde ne kadar ekmek yediğimi falan sormadan böyle bir liste verdi. Bana biraz ezber gibi geldi. Bugün denedim gördüm ama yarından sonra her öğünde ekmeği 1 dilimden fazla yemeyecegim. Yemekleri de 1-2 kaşık az koyarım.
Haftaya da dile getireceğim. Yulaf, fıstık ezmesi, karabuğday patlağı vs de koymasını rica edeceğim
Yakinmi bari anneler iyi olur canım sonra halsiz düşersin sendeYok kaç gecedir uykusuzum kafayı vurup yatacağım. Anneme dedim bu gece huzursuzlanirsa ufaklık sendedir diye
Küstüm balkonda kahve yaptım kendime otursun o tek başına ben diyorum erkekler kapatılsınOff bu erkekler at kendini dışarı hava al kendine etme
Hoşgeldin canımKATILIM FORMU
ADINIZ: ece
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 153
KİLONUZ: diyetisyende 92 kendi tartımda oynuyor
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: eğitimci
ÇOCUK SAYISI: yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: çok yemek ve hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: şu an seyreden kronik bir durum yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha rahat nefes almak, daha rahat hareket etmek, sağlık
daha önce cuma zayıflama yarışmalarında yarışıp ilk gençlik yıllarımda hızla kilo verip mezun olmuştum sonra 1-2 yıl içinde tekrar kilo alıp geri döndüm. o zamanda veriyordum ama uzuuuuun bir süre siteye uğramadım, uğramayınca kilolaro da tam veremedim. diyetisyen spor, bazı uygulamalar vs denemelerim oldu. son olara 1 yıl önce küçük bir kaza geçirdim, büyük bir durum yoktu ama yürümek oldukça zordu o dönemki hareketsizlik ve çok yemeler işimi çok zorlaştırdı ve 1 yılda 15 kg aldım . şu an diyetisyene gidiyorum, spora da başlamayı düşünüyorum ama önce fizik tedavi doktorumdan onay almam gerekiyor
Hoş geldiniz, umarım güzel eksiler görürüzKATILIM FORMU
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha rahat nefes almak, daha rahat hareket etmek, sağlık
daha önce cuma zayıflama yarışmalarında yarışıp ilk gençlik yıllarımda hızla kilo verip mezun olmuştum sonra 1-2 yıl içinde tekrar kilo alıp geri döndüm. o zamanda veriyordum ama uzuuuuun bir süre siteye uğramadım, uğramayınca kilolaro da tam veremedim. diyetisyen spor, bazı uygulamalar vs denemelerim oldu. son olara 1 yıl önce küçük bir kaza geçirdim, büyük bir durum yoktu ama yürümek oldukça zordu o dönemki hareketsizlik ve çok yemeler işimi çok zorlaştırdı ve 1 yılda 15 kg aldım . şu an diyetisyene gidiyorum, spora da başlamayı düşünüyorum ama önce fizik tedavi doktorumdan onay almam gerekiyor
hoşbuldummmHoşgeldin canım
hoşbuldum, umarımHoş geldiniz, umarım güzel eksiler görürüz
Başlangıcın hayırlı olsun o zaman sağlıkla beraberce atalım kiloları üstümüzdenKATILIM FORMU
Afiyet olsun beyaz ekmek dışında güzel ama su azbende bugün yediklerimi paylaşayım. akşam biraz kafamı sağlığıma takmıştım ondan da olabilir dün biraz çok dolaştım ondan da olabilir sabah uyanamadım.
13,00
3 küçük boy haşlanmış yumurta, maydanoz, salatalık, 3 yk lor peynir, 3 ceviz, 3 kayısı
17,00
1 avuç içi kuru üzüm, 3 ceviz, kefir
19,15
yarım kabak ızgara, 50 gr ton balığı, 2 yk yoğurt, 2 dilim beyaz ekmek
21,00
yeşilçay, çörçil, su
1,5 lt su tamamlamayı hedefliyorum.
bugün hareket yok 10 dk dans ettim onun için
Afiyet olsun canım06.08.24
12.30
1 YK semizotu salatası, 4 YK sebze sote(patlıcan, biber, fasulye) ,salata 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
16.00 3 dilim karpuz,4 YK yoğurt
19.30
Taze fasulye, 3 YK patates kavurması, salata, 2 lokma ekmek
Çay ile hurma
Şu: 2.5 lt LenaG
Aynen benide sinir etti dün canım sinirden tatlı istiyor ama yemedim yinede off bu erkeklerOff bu erkekler at kendini dışarı hava al kendine etme
Annemlerdeyim canım bu hafta. Eşim işyerini taşıyor. Eve geç geliyordu. Kaçalım dedik bu hafta. Hem ameliyat öncesi kafa dağıtmış oluruz dedik.Yakinmi bari anneler iyi olur canım sonra halsiz düşersin sende
Küstüm balkonda kahve yaptım kendime otursun o tek başına ben diyorum erkekler kapatılsın
3mile Leslie yaptım yeşil çay içiyorum LenaG Sitare55Hayırlı akşamlar menümü yazayım bende
Sitare55 LenaG
Öğlen 12//
Bir kase salâta/ bir dilim tam buğday ekmeği/
Bir servis kaşığının biraz daha az olarak fırında etli türlü yedim(patlıcan biber patates domats)
Aksam18.30//dışarıda yedim umarım sağlıklı olmuştur ozellikle yorum istiyorum akşam için *bir porsiyon köfte (150-170gr) 5 adet
*Bir kase göbekli havuçlu mor lahanalı salata
*4 5yemek kaşığı mercimek çorbası
4 adet patates kızartması
3lt su bitti
Öğlen 25dk tempolu yürüyüş yaptım
Akşam 20dk yürüdüm
Yatmadan 3mile Leslie yaparım inşallah yaprsam yaptım diye eklerim iki gündür saatimi takmıyorum bı yüzden yürüyüş dk yazıyorum
teşekkür ederim, beyaz ekmek de biraz mecburi oldu evdeki yiyecekler az olduğu için hemen ekşi mayalı tam buğday ekmek aldım yarın için.Başlangıcın hayırlı olsun o zaman sağlıkla beraberce atalım kiloları üstümüzden
Afiyet olsun beyaz ekmek dışında güzel ama su az
Afiyet olsun canım
Elmalı tarçınlısı beğeniyorum ben. Çilekli ilk kez bugün yedim. Elmalısının yarısını yesen kesiyor bu kesmedi ama 155 kalori falanmış küçücük şey. Pişman oldumAfiyet olsun canım gayet iyi bir tercih olmuş
Afiyet olsun canım züber meşhur oldu ama ben sevmiyorum açıkçası
Yeme alışkanlıklarını sormadan yapılan listeler bana uymuyor açıkçası eklenmesini istediklerin bence gayet yerinde