- 9 Temmuz 2024
- 835
- 4.964
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım aslında sabah ve ara öğün güzel gayet ayarında akşam 5-6 yk taze fasulye,salata ve yoğurt güzel olur veya 2 dolma+yoğurt+salata gibiLenaG Mthn83
Selam herkese.
Kahvaltıyı saat 10.00 givi yaptım
Pek bir sey yemedim açıkçası. 4-5 lokma kıymalı yumurta yedim.
Elim kadar lavaş
2-3 bardak sekersiz cay
2-3 zeytin
Tost makinesinde kabak mücver yaptim. Yagsiz, patates yoktu içinde. Maydanoz taze sogan ve peynir. Biraz da un. 3-4 tane ondan yedim.
Ara öğün 14.00
1,5 karabuğday patlağı, üzerine 2-3 cm büyüklüğünde muzu ezdim ve 1 çay kaşığı fıstık ezmesi sürdüm.
1 tane mücver
1 şişe maden suyu
Protein alamadim ara öğünde.
Akşam için evde artan yemekler var. Taze fasulye, dolma, bir de corba yapıyorum şimdi. Taşınacağız diye buzluktaki bütün etleri vs bitirdik. Proteine dair sadece yoğurt ve yumurta var. Neyden ne kadar yiyeyim kizlar yardımcı olun bana
Afiyet olsun canım su ve spor çok iyi maşallahkaptanlarim aksamin menüsünü de yazayım şimdiden beğenmediğin bir durum olursa ekleme çıkarma yaparım gündüz de Sitare kaptaniceme bir soru sormuştum ama gözünden kaçtı sanırım nese şimdi menüme geçeyim kaptanicelerim
Öğlen 11.30//
İki yemek kaşığı havuç tarator üzerine az ceviz attım
Bir salatalık
İki üçgen peynir
4minik köfte 80 90gr gelmez bile belki
Bir tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Ara yeşil çay
Akşam 18.30gibi yerim mutlaka//
Bir yemek tabağı kuru fasulye
Bir dilim tam buğday ekmeği yanına az yoğurt uygunsa sanada kaptanicem
Sporlar//
3lt su biter akşama şuan 2lt bitti
3mile Leslie+2mile Leslie yaptım peşpeşe hemde 5mile oldu
Bu arada gün içindeki adımi saymıyorum sözünü dinliyorum şimdilik sporlar ile 6000oldu akşam yürüyerek anneme gideceğim 10000yaparim kalori de yine sadece sporla 600olmus
LenaG Sitare55
Canım nasıl geçti ?Beynim yandı biraz 75 soru. @uranus35 hangi branş acaba çok merak ettim. İnşallah iyi geçmiştir.
Afiyet olsun
Afiyet olsun biraz kaçamaklı bir gün olmuşİyi Akşamlar Kızçeler
04 Ağustos, Pazar
09:40 Marketten 1tane 75gr.tam tahıllı poğaça,
200ml. kakaolu kutu süt
13:00 1kupa sade şekersiz filtre kahve
17:30 Akşam yemeği bitti.
1 kaseye yakın kabak yemeği, 1 kaseye yakın yağsız yoğurt, salatalık,domates,acı süs biber,
30 gr. jöleli market keki, 1 şeftali
3 litre su
Spor 6126 adım.
LenaG Sitare55 Mthn83
Afiyet olsun canım kahvaltına 1 dilim tbe eklenebilir akşam yemeği güzel olmuş biraz yoğurt çok güzel giderdiLenaG Sitare55
4 Ağustos menüm
9:30
1 kahve
12:00
Ev yapımı peynir
Bol salata
1.5 haşlanmış yumurta
Ara 15:00
2 ince dilim kavun
Akşam yemeği 17:00 bitti
Yarım karnı yarık
Fırında bolca sebze domates soğan biber
Su 2.5 litre olur
Spor çıkabilirsem iyi olur
Bu gün çok yorgunum balkonumuzun tadilatını eşim yaptı.
Ev savaş alanı gibi
Afiyet olsun canım gayet güzel geçmiş olsun yaz gribi mi oldun acaba ?LenaG
@Leyl35
4 Ağustos Menüm
11.45
Kahvaltı
Peynir
Zeytin
Yeşillik
1 haşlanmış yumurta
12.30 2 kare bitter çikolata
17.00
Tavuk kanat 4 adet
Mevsim salata
1avuc içi kadar pide
Maden suyu
20.00 acikirsam
Salata
2.5 lt su
Hareket yok
Bugün bütün gün başağrısı çektim
Burnum aktı tıkandı hapsirdim anlamadım gitti.
Duşa girdim biraz soğuk su iyi gelir diye ama atesimde var uyuyakalmisim.biraza hala.gecmemis
iyi yapmışsın iradene sağlıkKizlar kizlar bugun irademi ayakta alkisladim gercekten dedim kızım sen bu isi kafada bitirmissin
Ablamlar geldi yanlarinda cevizli sucuklar lokumlar leblebilerle bende browni kurabiye yapmıştım
Annem tepsi boregi yaoti el acmasi ve şu ocak uzerinde pisemden bizim burada sini boregi diyorlar
Hicbirinin tadina bakmadim "canim kendim" aferin kiz sana LenaG bilmem anlatabildim mi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun dengeli güzel olmuş kaptanıııımmm sporMenüm
LenaG Mthn83
Kahvalti 11. 00: domates salatalik bolca
Kabak buglama 3 kasik
2 küçük köy yumurtasi haslanmis
2 dilim ekmek
Aksam 15.00 : 1, 5 kepce corba
6 kasik susuz taze fasulye
4 kasik haslama tavuk baharatli
4 kasik yogurt ve domates
Ara 18.45: turk kahvesi 2 hurma 2 tam ceviz 7 fındık 7 badem
Spor 13.500 adim yürüyüş
su 3 litre
Cok aktif bir gundu surekli ayakta mutfakta ugrastim
Afiyet olsun misafiri gayet ölçülü atlatmışsın sporu baya arttırdın maşallahİyiaksamlar bugün bendede misafir günümdü
LenaG Mthn83
Sabah 10
Yogurt chia yulaf ve ve yarım şeftalili karışım
Ogle.15 gibi
2 çatal limonlu kek
Minnak bir kase dondurma
Akşam 18.30
2 Küçük biber dolma
Bol salata 1 kase cacık
Şu 3 litre
Spor 18.bin adım Eki Görüntüle 3461270
Valla başımdaki ağrı gecmeyince sinüzitten şüphelendim.yada dediğin gibi yaz gribi.Afiyet olsun canım gayet güzel geçmiş olsun yaz gribi mi oldun acaba ?
Afiyet olsun komple karbonhidrat olmuş ama bugün özel bir gün keyfini çıkart yarın tam gaz devam amaaaaBugün benim de kötü geçti. Aslında günüm çok güzeldi oğlumun doğum günü çünkü nasıl kötü olabilir ama denize gittik karpuzlar ve simitler havalarda uçuştu. Deniz acıktırır çıktıktan sonra bilirsiniz, dayanamadım biraz yedim aşırıya kaçmadım ama belki fazla gelmiş olabilir.
Yazayım yine de yarından sonra tam gaz devam inşallah kaptaniçem özür dilerim
4 Ağustos
Kahvaltı 09.30
1 şeftali, Yarım açma
Öğle yemeği 13.00
Bir simit +1 salatalık +1 domates +1 biber +2 küçük dilim karpuz
Ara Öğün 18.00
1 şeftali
Akşam yemeği
1 ince dilim çikolatalı fındıklı pasta(misafirler ne zaman gelirse o zaman yiyeceğim)
LenaG Sitare55
2saat boyunca denizdeydim en az bir saat yüzmüşümdür(yüzme biliyorum) 2lt su (şimdilik) eve geldim duşa girdim oğlumu yıkadım baya yoğun geçti bugünüm şimdi de misafirlerim gelecek.
Afiyet olsun ara öğün ya çekirdek nektarin ya fasulye yoğurt olsa iyi olurdu ikisi fazla olmuş.İyi akşamlar kızlar
Sabah 10:45
Yarım domates
Yarım salatalık
Yağsız çeçil peynir
3 siyah 1 yeşil zeytin
3 yemek kaşığı menemen
1 çay kaşığı bal
5 tane üzüm
Öğle 14:00
1 nektari
30 tane çekirdek
2 yemek kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt
Akşam 17:30
3 yemek kaşığı et kavurma
1 kase çoban salata
1 havuç
7 küçük dilim karpuz
2 lt su
Spor yok
LenaG
Mthn83
Afiyet olsun canım akşam yemeği yanına biraz tavuk veya köfte gelse çok iyi olurmuş veya peynir
Tabi ki önce haşlanıyor sonra kavurmaÖnden haslaniyor dimi ama
Ay teşekkür ederim kaptanım valla öğretmenimden korkar gibi korkuyorum sanki bir şey varmış gibi. Yarın kaldığımız yerden devamAfiyet olsun komple karbonhidrat olmuş ama bugün özel bir gün keyfini çıkart yarın tam gaz devam amaaaa
Afiyet olsun ara öğün ya çekirdek nektarin ya fasulye yoğurt olsa iyi olurdu ikisi fazla olmuş.
Afiyet olsun canım akşam yemeği yanına biraz tavuk veya köfte gelse çok iyi olurmuş veya peynir
Mutlu saglikli yaşları olsun oğlununBugün benim de kötü geçti. Aslında günüm çok güzeldi oğlumun doğum günü çünkü nasıl kötü olabilir ama denize gittik karpuzlar ve simitler havalarda uçuştu. Deniz acıktırır çıktıktan sonra bilirsiniz, dayanamadım biraz yedim aşırıya kaçmadım ama belki fazla gelmiş olabilir.
Yazayım yine de yarından sonra tam gaz devam inşallah kaptaniçem özür dilerim
4 Ağustos
Kahvaltı 09.30
1 şeftali, Yarım açma
Öğle yemeği 13.00
Bir simit +1 salatalık +1 domates +1 biber +2 küçük dilim karpuz
Ara Öğün 18.00
1 şeftali
Akşam yemeği
1 ince dilim çikolatalı fındıklı pasta(misafirler ne zaman gelirse o zaman yiyeceğim)
LenaG Sitare55
2saat boyunca denizdeydim en az bir saat yüzmüşümdür(yüzme biliyorum) 2lt su (şimdilik) eve geldim duşa girdim oğlumu yıkadım baya yoğun geçti bugünüm şimdi de misafirlerim gelecek.
Geçmiş olsun canım boğazlarım enfeksiyon olabilir canım bi karbonat tuz gargara da ıyi gelebilirLenaG
@Leyl35
4 Ağustos Menüm
11.45
Kahvaltı
Peynir
Zeytin
Yeşillik
1 haşlanmış yumurta
12.30 2 kare bitter çikolata
17.00
Tavuk kanat 4 adet
Mevsim salata
1avuc içi kadar pide
Maden suyu
20.00 acikirsam
Salata
2.5 lt su
Hareket yok
Bugün bütün gün başağrısı çektim
Burnum aktı tıkandı hapsirdim anlamadım gitti.
Duşa girdim biraz soğuk su iyi gelir diye ama atesimde var uyuyakalmisim.biraza hala.gecmemis
Sen benim annem olabilir misinYarın hallederim kaptanım evde de mesajlarda denk geldiyse kaç haftadır yeni taşınmış gibi her odada eşyalar odanın ortasında toplu duruyor badana, parke, elektrik, banyo, mutfak heryer tadilat badana bitti güya parkeyede yarın başlancak herşeye sıkıyorum işte canımı o konuda üstüme yoktur adamda evde olunca geliyolar bana bazen
Aslında peynir olabilirdi ama temizlik gelen giden oldu diğer yemekler çok ağır ve yağlı idi sadece makarna yedim biraz dikkat çekti ama yokum canım istemiyor vs deyip gecistirdmAfiyet olsun komple karbonhidrat olmuş ama bugün özel bir gün keyfini çıkart yarın tam gaz devam amaaaa
Afiyet olsun ara öğün ya çekirdek nektarin ya fasulye yoğurt olsa iyi olurdu ikisi fazla olmuş.
Afiyet olsun kahvaltıda sebze (domates salatalık vs) eksik kalmış akşam yemeğinde de salata az aslında wc sorunu olmasın öğretmenimMenümü yazayım
Kahvaalti (saat 10)
2 TB ekmeği arasına kaşarlı tost
1 bardak cay
Öğle akşam ikisi bir arada (saat 15.00)
2 adet köfte
2 adet kanat
Yarım şiş kuşbaşı
İki kaşık salata
1 bardak ayran
Şimdi de çay içiyorum.
Gece yatmadan maden suyu içerim acikirsam.
Adım sayımi dün yazmamıştım eksi yemişim
Bugün yazayım bari eksi almak bana göre değil.
Adım sayım 7100 Ama çoğu dağa tirmanma şeklinde idi
Suyu da çok içtim. 3 litreyi kesin geçmiştir.
LenaG Mthn83
Ooo ne ka güzel menü ne ka güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun canım tek gözüme çarpan hem patates hem pilav oldu birini seçmel daha doğru olurhayırlı akşamlar çok geç oldu üzgünüm işlerim vardı bu saate kaldı
Sabah 12.00
2 haş yumurta
Yarım simit
1 üçgen peynir
3 zeytin
Büyük kase semizotu salatası
Çay
Ara 16.00
Yarım şeftali 1 avuç üzüm
Akşam 20.00
2 but fırında tavuk
2 elma dilim patates
3 kaşık pilav
Bolca marul salata
Ayran
Su bilmiyorum nekadar içtim
Sporda yok maalesef
Telefonda 2 bin adımcık kayıtlı ama evde fır dönüyorum telefon cebimde olmayınca adım kayıt olmuyor
Sitare55 LenaG
İyi demişsin diyet yapıyorum diyince sıkıntılı oluyorAslında peynir olabilirdi ama temizlik gelen giden oldu diğer yemekler çok ağır ve yağlı idi sadece makarna yedim biraz dikkat çekti ama yokum canım istemiyor vs deyip gecistirdm
Afiyet olsun ara sayısı biraz fazla sanki ama özel bir diyet mi uyguluyorsunLenaG
04.08.2024
08.00
1 bardak kayısı ve erik kurulu şu
09.30
1fincan kahve
5 fındık
1 erik
11.00
1 kase lorlu salata
2 dilim tb ekmek
1 fincan rezene çayı
13.00
1 bardak kefir
2 erik
5 findik
1 maden suyu
16.00
1 fincan kahve
1 armut
1 salatalık
18.00
1 kase sebze çorbası
8-9 kaşık kara lahana kavurması
2 bardak ayran
1 dilim tb ekmek
20.30
1 bardak süt
1 hurma
3 lt su
Spor 15 dj yürüyüş
Aynen canım bin tane gerekli gereksiz yorum yapıyorlarAfiyet olsun kahvaltıda sebze (domates salatalık vs) eksik kalmış akşam yemeğinde de salata az aslında wc sorunu olmasın öğretmenim
Su ve adımlar
Ooo ne ka güzel menü ne ka güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun canım tek gözüme çarpan hem patates hem pilav oldu birini seçmel daha doğru olur
İyi demişsin diyet yapıyorum diyince sıkıntılı oluyor
senin menü de çok güzel canım afiyet olsun