Bende ev hanımıyımBaya varmışız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ev hanımıyımBaya varmışız
Bol bol oyna hopla zıpla iyi eglencelerHayırlı sabahlar kızlar
Oku oku bitiremiyorum, yere yattım, kalksam iyi olacak
Bugün düğün var
Kısmetse yarın görüşürüz
Ama şuan
Ellerine sağlık canim emeklerine cok tesekkur ederim
Kiiizzzz senle ben ayni gemideyiz ya huu su an rakip degiliz yani
Ben alayım canım
uranus35 ikinizede Allah zihin açıklığı versinGünaydınn kaptanimmm mükemmel motivasyon konuşmasını dinleyip sınava gidiyorum. Harika
Kızçeler günaydın
Ablam sen ne zorlu sinavlardan geçip geldin bu kiloya. Eminimki daha iyisini yaparsınBi ben alamadım
Bu ayki hedefim yine 75 olsun
Günaydın canım. Ya bende çok istiyorum sabahları erkenden kalkıp yürüyüş yapmayı.Gunaydinlar evet ben tam da bu saatlerde yuruyuse gidiyorum
Tanıdık geliyorGünaydın canım. Ya bende çok istiyorum sabahları erkenden kalkıp yürüyüş yapmayı.
Benim çocuklar küçük geceleri evi topla düzenle derken anca saat 1 de yatağa giriyorum. Sabaha kadar çocuklar beni 10 defa uyandırıyorlar
Dün dunde kalsin canim odul sayalim sen ödülünü pesin almis oldun ama bugun tertemiz bir menu bekliyorumBen menü atmadım dün
Atmaya yüzüm yok. Sabah gayet sakin güzel bir menüm vardı kalsik domates salatalık kırmızı biber yumurta şekli de
Ama gün içinde daraldikca biseyler yedim. Açlıktan değil kesinlikle sıkıntıdan. Kek yedim dondurma buskivi helva
Sağolsun küçük oğlum her yedigime ortak düştü ne kadar ne yedim bilmiyorum ama 1 kaşık bile zarar şu aşamada.
Dün sporda olmadı ama ev işi ile uğraştım. Çalışan kadının hafta sonu telasesi işte.
LenaG Sitare55 kaptanım ilk gün için üzgünüm. Bugün yeni bir gün diyorum inşallah
(Küçük Emrah bakışı atayım çok kızmasınlar )
Gemide delik acmaAma şuan
Bir iki yila rahatlarsin uyumaya baslarlar sen de rahat rahat yürürsünGünaydın canım. Ya bende çok istiyorum sabahları erkenden kalkıp yürüyüş yapmayı.
Benim çocuklar küçük geceleri evi topla düzenle derken anca saat 1 de yatağa giriyorum. Sabaha kadar çocuklar beni 10 defa uyandırıyorlar
Günaydın canım mutlu pazarlarGünaydın herkese Mutlu pazarlar
GünaydınGunaydın hanımlar
Günaydın canım afiyet olsun ben de kahve yaptım gofret kokulu kahvemden içiyorumGünaydın kızlar şimdi kahvaltımı yaptım çay içiyorum, çok güzel keyifli bir pazar diliyorum herkese
Kolay gelsinBugun ablamlar baska sehirden geliyorlar bende temizlik hazırlık yemek as peşindeyim
Düzeltme yere yatmadım, yatsam kalkamamHayırlı sabahlar kızlar
Oku oku bitiremiyorum, yere yattım, kalksam iyi olacak
Bugün düğün var
Kısmetse yarın görüşürüz
Bende ev hanımıyım
Hiç kalkmamBol bol oyna hopla zıpla iyi eglenceler
Aa ben de oturamam kapı gıcırtısına oynarım memleketten gelen bişiHiç kalkmam