Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım ya yiyorsun baya ya da tadına bakıyorsun gibiBugünun menüsünü bırakayim 2 Ağustos
Sabah 9
İki yumurtalı patates kızartmasi
Bir yeşil biber ortaboy
Kk peynir
Yarım dilim ekmek
Öğle sonrası
Tadımlık kek,tadımlık katmer, konsularima yaptım ve gerçekten yemedim tattim3 fıstık, iki erik kurusu
Akşam 6 buçuk
Bulgur pilavı tattım
Bir yemek kaşığı yeşil fasulye
LenaG
Afiyet olsun çok güzel menü canım su ve spor da çok iyi ayaklarına sağlıkMenümu yazayım LenaG Mthn83
Sabah 9.30 : 2 yumurta 50 gr peynirden omlet
Salatalik
Ara 13.00: kucuk bir salatalik ve bir kucuk armut
Öğle 14.30(kayinvalidemde) : 1.5 kase madımak yemegi ve domates biber
Ara 16.30: Türk kahvesi
2 hurma 2 ceviz ici
10 cig badem
Aksam 19.30: 2 ceviz ici 3 kasik yogurt 4 kasik kabak (karıştırıp yedim)
Su 3 litre
Spor 13 bin adim
Afiyet olsun canım çok güzel menü ve ayaklarına sağlıkİyi aksamlar
2 Ağustos beslenme listem
10:00
2 dilim tb ekmek arasinda kalin dilim beyaz peynir
Domates
Zeytin
Sütlü filtre kahve
13:00
İçinde 6 yk haşlanmış nohut ve 2 ceviz olan marul salata
2 altınbaşak biskuvi
15:30-17:00
4 kayısı
12 badem
1 maden suyu
1 kupa sütlü filtre kahve
18:10
6 yk taze fasulye
60 gr tavuk göğsü
2 yk yogurt
2 salatalik
1 dilim tb ekmek
2 l su ictim
Yuruyusteyim 11 bin adım hedefim
LenaG Mthn83 @Lotus1234
Eki Görüntüle 3460551
Afiyet olsun canım menün beslenme olarak çok değil ama dengeli değil sabah protein yok mesela 2 dilim börek fazla 1 olsa ve yanına işte peyniri,zeytini,domatesi,yeşilliği gibi olsa dengeli olurdu.02.08.24
12.30
2 dilim börek, domates, 1 çk bal
16.00 sade kahve
17.00 2 bardak ayran, fındık
19.00 1 kepçe çorba, taze fasulye,4 tane sarma
Çay ile 3 hurma
Şu:3 lt olur
Adım 5400 LenaG Eki Görüntüle 3460568
Afiyet olsun akşam yemeği bana dengesiz geldi köftenin yanına söğüş domates salatalık bile olsa sebze aradım yoğurt veya ayran aradım gibiHayırlı akşamlar kizlar
LenaG Sitare55
Öğle 12.30// bir dolu kase cevizli salâta
Akşam 19.00// 200gr köfte
Bir tatlı kaşığı acılı ezme
İki üçgen peynir
3lt su bitti bugün spor olarak sadece yürüdüm ama tempolu değildi diğer günlerinden dolayı bacağım hala ağrıyor ama gündelik yürümemde 8000 adım olmuş
Canım gayet uygun 2 tane fazla değilBugün bu tariften 14 tane yulaf poğaça yaptım.
Tanesi 56 kaloriymis. Bilgisi olan soyleyebilir mi, bir ara öğünde kaç tane yemek gerekir? 2 tane yedim ama fazla mi oldu ara öğün için acaba?
Çok güzel menü canım afiyet olsunYazalım menümüzü benim evin erkekleri parka gitti ben de anca fırsat bulabildim. Bugün ben de temizlik yaptım, temizlik günüydü heralde
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet ve az peynir +1 salatalık
Ara Öğün 15.00
2 küçük şeftali + 2 olgunlaşmamış mürdüm eriği
Ara Öğün 17.00
1 yeşil şeftali
Akşam yemeği 19.00
4 yk bulgur pilavı + bolca salata (marul-maydanoz-dereotu-havuç-salatalık-mor lahana) + 3 yemek kaşığı yoğurt
Temizlik dışında spor yapmadım, adet dolayısıyla zaten yeterince ödem var. Yarın tartı olduğu için yapmadım bugün.
2,5-3 lt arası su içtim. Maden suyum kalmadığı için dukan yapamadım ya yarın devam inşallah
LenaG yosunlupapatya
Ben Ada çayı içiyorum iki bardak limonlu o hemen getiriyor içerisinde östrojen hormonunu uyaran maddeler olduğu için işe yarıyor.Canım gelmesi için hibiskus falan içsem iyi olmaz mı ?
Akdeniz diyeti yapıyormuşum haberim yokmuşBöyle bir piramidi var Akdeniz tipi beslenmenin. Yıllardır en sağlıklı beslenme tipi seçiliyor.
Teşekkür ederim kaptanım inşallah yarın vermiş olurum kendime limit koydum eğer bir kilo verdiysem çikolata yiyeceğim eğer vermediysem bir hafta sonraya kaldıÇok güzel menü canım afiyet olsun
Canım haftada 1 sevdiğin birşeyi ye vermişsen ödül,vermediysen motivasyon olsunBen Ada çayı içiyorum iki bardak limonlu o hemen getiriyor içerisinde östrojen hormonunu uyaran maddeler olduğu için işe yarıyor.
Akdeniz diyeti yapıyormuşum haberim yokmuş
Teşekkür ederim kaptanım inşallah yarın vermiş olurum kendime limit koydum eğer bir kilo verdiysem çikolata yiyeceğim eğer vermediysem bir hafta sonraya kaldı
Yaa ben de eğer hedefime ulaşmışsam yarın karam yeme ödülü vericem kendime. Şimdiden onun hayalini kuruyorum. Kalorisi de çok değilmiş aslında 268 bi paket. Yarısını yesem 134 kaloriden bişey olmazBen Ada çayı içiyorum iki bardak limonlu o hemen getiriyor içerisinde östrojen hormonunu uyaran maddeler olduğu için işe yarıyor.
Akdeniz diyeti yapıyormuşum haberim yokmuş
Teşekkür ederim kaptanım inşallah yarın vermiş olurum kendime limit koydum eğer bir kilo verdiysem çikolata yiyeceğim eğer vermediysem bir hafta sonraya kaldı
Hoşgeldin bol eksilerin olsun
Teşekkür ederim kızlarHoşgeldin
Bir hemşire arkadaş daha gelmis
Afiyet olsun canım menü ve sporda su da çok güzel2 ağustos menüsü gelsin o zaman
11Kahvaltı: dünden kalan fırında zeytinyağlı sebze dilimleri, tereyağda 1 yumurta, karpuz
Ara : yok ( yarın tartı günü 2 öğün bile çoktur)
17Akşam: 1 tabak patlıcan musakka, 4 dilim karpuz
Benim diyet Akdeniz diyetinden karpuz diyetine evrildi son iki gündür çünkü evde 15 kiloluk bi karpuz vardı neyse ki yarın bitiyor
Spor:3500 adım ve ev temizliği
Su:2-2,5 civarı sayamadım.
yosunlupapatya LenaG
Afiyet olsun canımYazalım menümüzü benim evin erkekleri parka gitti ben de anca fırsat bulabildim. Bugün ben de temizlik yaptım, temizlik günüydü heralde
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet ve az peynir +1 salatalık
Ara Öğün 15.00
2 küçük şeftali + 2 olgunlaşmamış mürdüm eriği
Ara Öğün 17.00
1 yeşil şeftali
Akşam yemeği 19.00
4 yk bulgur pilavı + bolca salata (marul-maydanoz-dereotu-havuç-salatalık-mor lahana) + 3 yemek kaşığı yoğurt
Temizlik dışında spor yapmadım, adet dolayısıyla zaten yeterince ödem var. Yarın tartı olduğu için yapmadım bugün.
2,5-3 lt arası su içtim. Maden suyum kalmadığı için dukan yapamadım ya yarın devam inşallah
LenaG yosunlupapatya
Afiyet olsun canım az olmuş yine2 ağustos menüsü gelsin o zaman
11Kahvaltı: dünden kalan fırında zeytinyağlı sebze dilimleri, tereyağda 1 yumurta, karpuz
Ara : yok ( yarın tartı günü 2 öğün bile çoktur)
17Akşam: 1 tabak patlıcan musakka, 4 dilim karpuz
Benim diyet Akdeniz diyetinden karpuz diyetine evrildi son iki gündür çünkü evde 15 kiloluk bi karpuz vardı neyse ki yarın bitiyor
Spor:3500 adım ve ev temizliği
Su:2-2,5 civarı sayamadım.
yosunlupapatya LenaG
Kaptanım akşam cokk aciklmıştım öğlen yemeksiz ve salata yiyince sadece bir de ara da yapmadım akşam eve kendimi zor attım evde de salata yoğurt malzemeleri bitmiş hep yarın izin günüm markete bı çıkarım eşimde geç geliyor o gelene kadar yedim acikmıştım çünkü hemde saati geciktirmek istemedim acılı ezme yiyerek iyimi ettim kötü mü bilemedim ama ekmek veya başka bişey aradım yanına yalan yok ama dedim ekmek yiyene kadar köfteyi acı sosa batırıp yedim işte yoksa salatasiz bana da yavan geldi ama bugünlük böyle oldu bakalım bir de ben de pasta yemeyi özledim yaa yarın pastaneden bir dilim alsam kaç kaloridir acaba ödül niyetine çünkü yarına sürprizim varrAfiyet olsun canım ya yiyorsun baya ya da tadına bakıyorsun gibi
Sabah güzel öğle yarım kek,yarım katmer yiyip akşam da 3 yk bulgur pilavı ve 4-5 yk taze fasulye hatta yanına yoğurt gibi yiyebilirdin.
Çok kısınca da olmuyor bence gönülden geçen kadar yiyince de olmuyor. Mevzu denge mevzusu
Afiyet olsun çok güzel menü canım su ve spor da çok iyi ayaklarına sağlık
Afiyet olsun canım çok güzel menü ve ayaklarına sağlık
Afiyet olsun canım menün beslenme olarak çok değil ama dengeli değil sabah protein yok mesela 2 dilim börek fazla 1 olsa ve yanına işte peyniri,zeytini,domatesi,yeşilliği gibi olsa dengeli olurdu.
Not:Sarmayı çok mu yapton ne zaman bitiyor
Afiyet olsun akşam yemeği bana dengesiz geldi köftenin yanına söğüş domates salatalık bile olsa sebze aradım yoğurt veya ayran aradım gibi
Ayaklarına sağlık
Canım gayet uygun 2 tane fazla değil
Ye canım 1 dilim belli ki güzel eksi geliyor afiyet olsunKaptanım akşam cokk aciklmıştım öğlen yemeksiz ve salata yiyince sadece bir de ara da yapmadım akşam eve kendimi zor attım evde de salata yoğurt malzemeleri bitmiş hep yarın izin günüm markete bı çıkarım eşimde geç geliyor o gelene kadar yedim acikmıştım çünkü hemde saati geciktirmek istemedim acılı ezme yiyerek iyimi ettim kötü mü bilemedim ama ekmek veya başka bişey aradım yanına yalan yok ama dedim ekmek yiyene kadar köfteyi acı sosa batırıp yedim işte yoksa salatasiz bana da yavan geldi ama bugünlük böyle oldu bakalım bir de ben de pasta yemeyi özledim yaa yarın pastaneden bir dilim alsam kaç kaloridir acaba ödül niyetine çünkü yarına sürprizim varr
Çok değil ya ama giden eksiler bizimdir sabaha şiş ve ödemli kalkmazsam tabii kadınların hergunu ayrı olay neticedeYe canım 1 dilim belli ki güzel eksi geliyor afiyet olsun
Afiyet olsun diyetisyenle olunca menüler harika tabiikiİyi akşamlar kızlar
Sabah 2 bardak filtre kahve
Kahvaltı 10:30 2 yumurtadan omlet,köz kapya biber,40 gr peynir,6 zeytin,1 dilim tbe,çay
Ara 14:00 yarım çay bardağı leblebi,1 bardak ayran,2 salatalık
Akşam 19:00 6 yk zyağlı bamya,1 dilim tbe, 3 yk haşlanmış nohutlu göbek salata
Su 2.5 lt
Spor yok
yosunlupapatya Mthn83
Harikasın canım yarina gelsin eksilerHayırlı akşamlar kizlar
LenaG Sitare55
Öğle 12.30// bir dolu kase cevizli salâta
Akşam 19.00// 200gr köfte
Bir tatlı kaşığı acılı ezme
İki üçgen peynir
3lt su bitti bugün spor olarak sadece yürüdüm ama tempolu değildi diğer günlerinden dolayı bacağım hala ağrıyor ama gündelik yürümemde 8000 adım olmuş
Bence 2 tane çok değil canım tanesi 56ysa 112 yapar. Bana diyetisyenin verdigi ara öğünler de hep 100 150 kalori arasındaydı ki seninki tok da tutuyordur kesinBugün bu tariften 14 tane yulaf poğaça yaptım.
Tanesi 56 kaloriymis. Bilgisi olan soyleyebilir mi, bir ara öğünde kaç tane yemek gerekir? 2 tane yedim ama fazla mi oldu ara öğün için acaba?