- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acayip bir kız ya,o topu kafamıza yesek hastanelik eder biziAy Vargas sen beni mutlu ettin Allah da seni etsin inşallah aferin kızzz
İyiki vargas varAy Vargas sen beni mutlu ettin Allah da seni etsin inşallah aferin kızzz
Hastayım şu kızaAy Vargas sen beni mutlu ettin Allah da seni etsin inşallah aferin kızzz
Günaydın canım kaptaniçemYüne de gerideyiz ama alacağız inşallah
Günaydın canım
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Çeyrek finaldeyiz
Evett sıradaki lütfennn ❤Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Çeyrek finaldeyiz
4 ağustos İtalya maçı var.Evett sıradaki lütfennn ❤
İtalya'da güçlü bir takımBu oynadığımız iki maçı kazanacağımzdan emindim ama İtalya dan emin değilim Rabbim yardımcıları olsun inşallah 4 Ağustos ta tekrar
Afiyet olsun kaptanımİyi akşamlar
31.07.2024 Çarşamba
Sabah 2 kupa yağsız sütle fltre kahve
Kahvaltı 10:30 -11:00 gibi 4 yk yoğurtla chia puding 4 kayısı,1 tk fıstık ezmes,1 tk bal
Ara 15:00 sanırım hep saatlere bakmayı unutuyorum yarım çay bardağı leblebi,2 küçük salatalık,1 bardak ayran
Akşam geçe kaldı biraz 19:45 3 köfte,4 yk karabuğday pilavı,1 küçük kase cacık
Su 2.5 lt
Spor belimden ötürü yok
@Mthn83 yosunlupapatya
Geçmiş olsun, ilaç vs kullandın miAcayip sıkıldım uzun oturmaktan hiç hareketim yok neredeyse pilatesim bugün de iptal oldu nerden çıktı bu bel tutulması yaa
kolay kolay geçmez bel ağrısı dikkat et canım anca ya iğne ya krem birazda dinlenme ile kendine gelirsinAcayip sıkıldım uzun oturmaktan hiç hareketim yok neredeyse pilatesim bugün de iptal oldu nerden çıktı bu bel tutulması yaa
Yorma kendini ilaç içip kremini sür ancak gecerAcayip sıkıldım uzun oturmaktan hiç hareketim yok neredeyse pilatesim bugün de iptal oldu nerden çıktı bu bel tutulması yaa