- 21 Şubat 2013
- 8.624
- 18.291
Teşekkür ederim evde ki planımı böyle ayarlayayımEn iyisi bence 20 dk yürüyüşle ısınma ardından 20 dk da genel egzersiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim evde ki planımı böyle ayarlayayımEn iyisi bence 20 dk yürüyüşle ısınma ardından 20 dk da genel egzersiz
Teşekkür ederim küçük dilimdi ama tatlımevet küçük top biberlerdenAfiyet olsun bence menün güzel kıbrıs tatlısı
Küçük cin biberlerdense o kadar ödem yapmaz bence
Canım.bugun spor yaptım benSevgili Masterfit ailesi sayfamızın ilk kuralında yazdığı gibi eksiksiz menü ve spor bildirimi yapan takıma +1 puan ekleniyor bildirimler aşağıdaki gibidir. Tabloya eklenmemiş varsa haber edin düzeltelim canlarım.
Öpüyorum siziii
Mthn83
126. ETAP
27.07.24 28.07.24 29.07.24 30.07.24 31.07.24 0.08.24 02.07.24 KIRMIZI TAKIM
yosunlupapatya M+S+ M+S+ unutmabenicicegi M+S+ M+S+ Cakinin Gelini M+S- M+S- @Nergis 35 M+S+ M+S+ @FitVenus - - @leyl76 M+S+ M+S+ Sitare55 M+S+ M+S+ @MAKE UP_ M+S- M+S- Begonya2 M+S- M+S+ @uranus35 - M+S+ @Minicikfzt M+S- M+S- MAVİ TAKIM
@ LenaG M+S+ M+S+ @60kiloyum M+S+ M+S+ @Boncuklarhajsl M+S+ M+S- @defneefe17 - M+S+ M+S+ tomrs - M+S+ Lotus1234 M+S- M+S- M+S- @Ellssa M+S- - @Samara96 M+S+ M+S+ @Goklerce M+S- M+S- @Asenr snmz M+S+ - @bilgeyogii M+S+ M+S-
Daha iyiyim ilaç ve krem iyi geldi gezinmeye başladım evdeÇok geçmiş olsun canım kaçırdım herhalde ne ameliyatı olacaksın
Sağol kaptanım inşallah tartıda beğenir nasılsın nasıl oldun duzeldin mi biraz
Allah acil.sifalar versin inşallahYok kuzum inan bugün ilaçlı tomografi çekildim . Şu üç ayda bu kaçıncı ilaçlı bilmiyorum kalp boyun derken. Ayın 20 sine ameliyata karar kıldık. Tomografi 10 güne çıkıyormuş. Benim doktorda haftaya çarşamba izne ayrılıyor. 20 sine kadar diyete devam sonra bir hafta ayrılırım. Sonra diyetisyenle beraber götüreceğim inşallah. Tek başıma olmayacak çünkü.
Bana gore nabzını hizllandiran her tur spor iyidir. Nabiz hizlandikca vücut ter atar ve haliyle yag yakımı da baslarKızlar yürüyüş mu daha etkilidir yada evde belli hareketlerle yapılan spor mu
LenaG arada kaynadi sanırım cnm benimkide bugün 30dk spor yaptim.Bugün ne oluyor gerçekten offf aşırı sıcak...
Ağlayıp duruyorum hiç anlamıyorum bu halimi ... Allahim bir bekleyiş içinde olan kullarına beklediklerini nasip et.
Arada bir yarım saat uyumaya çalıştım başımdaki gerilim tipi ağrı biraz azalmış ama modum yerlerde sürünüyor.
11.45 kahvaltı
Yulafli süt
Tarçınlı şeftali
3 ceviz
15.00 Tam tahıllı bar
Ocağın.basina geçmek bırak yapıştıgim.yataktan kalkamiyorum.
15.30
120 Gr tavuk döner
Domates soğan
1 yaprak marul
1 avuç içi inci lavaş
Ayran
17.00
2 kare bitter çikolata
Maden suyu
2.5lt su
Yaklasik 30 dk
Kardiyo egzersizi ve Leslie kafamı toplamak için hareket etmeye çalıştım sonra yine gittim bir baktimki ağlıyorum.
Akşama birşey yemem herhalde.
LenaG Mthn83 Lena kaptanım nasıl oldun daha iyi misin?
Harikasin
1 aydır neredeyse yalnızım genel olarak evdeyim.Bu ağlamanın altındanne var acabaa kuzumm yaaa nasıl yardımcı olabiliriz sana bemde çok yaşadım o duyguyu bilirim Allah içine ferahlık versin
Yok canım şuan diyetisyen desteği almıyorum.Nasil.menuyu beğendin ondan mı sordun?Harikasin
Diyetisyen destegi alıyor muydun
Evet cok duzenli dengwli ve kararlisinYok canım şuan diyetisyen desteği almıyorum.Nasil.menuyu beğendin ondan mı sordun?
Canimmm kafama koydum şuan 90larin en kilolusu benim doğru gidiyorisem çok mutlu olurum.Sizlerinde desteği sayesinde oluyor birazda çok tşk ederim.Evet cok duzenli dengwli ve kararlisin
Yine harika görseller ve harika bir program afiyet olsunSelam kızlar
Yaz donemi isler yogun gidiyor hemde başka hayat kosturmacasindan ugrayamadim 2 gündür,
29 Temmuz beslenme listem
10:00
Ceyrek muz ustund fistik ezmesi ve kakao
Sütlü filtre kahve
12:40
Peynirli dereotlu tek yumrtadan omlet
Kapya,salatalik,domates
Zeytin
1 dilim tb ekmek
14:30-16-30 arasi
2 fincan sütlü filtre kahve
Yarım cay bardagi leblebi
2 salatalik
18:30
8 yk taze fasulye yemegi
Marul salatası ustune 3 yk yoğurt 1 cay kasigi mayonez çırpıp döktüm
1 wasa
3 l su ictim
Su an 30 dklik eliptik tamamlayisindayim
LenaG Mthn83 Lotus1234
Eki Görüntüle 3458661
SupersinMotivasyonu bekle bekle gelmiyor canim,harekete g cmek şartCanimmm kafama koydum şuan 90larin en kilolusu benim doğru gidiyorisem çok mutlu olurum.Sizlerinde desteği sayesinde oluyor birazda çok tşk ederim.
Kendime acıyarak yaşamak istemiyorum.