- 21 Şubat 2013
- 8.613
- 18.218
Baya tatlılar çerez TarhanaNe kadar kötü olabilir ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya tatlılar çerez TarhanaNe kadar kötü olabilir ki
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin üzüldümSpor da ne yazık ki yapamıyorum canım ciddi bir trafik kazası geçirdim 20 gün önce dizim ve kolum sakat evin içinde ancak yürüyorum dışarısı zorluyo
en güzeli ❤Benim de canım sıkılınca mutfağa yönelirim ama artık elimi oyalayacak sağlıklı atıştırmalıklar yapıyorum hem kafam dağılıyor hem diyetim bozulmuyor.
Günaydın canım yok daha yerlere başlanmadı ki en geç 10/15 gün sonra demişti usta sadece badana ve ufak tefek elektrik işleri bitti yani her odada eşyalar ortada toplu duruyor yeni taşınmış gibi böyle beklicez mecbur bugün de memleketten yeğenim geldi ona biraz yatacak yer açtım odasını azcık hazırladım 2 hafta bizde olucak böyle durumdayız bakalım ❤Günaydın canım mutlu pazarlar kolayladı mı işler biraz
Günaydın Bego
Ev tadilattayken yatılı misafir mi geldi ?Günaydın canım yok daha yerlere başlanmadı ki en geç 10/15 gün sonra demişti usta sadece badana ve ufak tefek elektrik işleri bitti yani her odada eşyalar ortada toplu duruyor yeni taşınmış gibi böyle beklicez mecbur bugün de memleketten yeğenim geldi ona biraz yatacak yer açtım odasını azcık hazırladım 2 hafta bizde olucak böyle durumdayız bakalım ❤
Evet ben çağırdım usta yerlere başlamadan nasılsa beklicez çoçuğum da benden haber bekliyordu usta başlayınca bida uzun sürer diye çağırdım en azından onada banada değişiklik olurEv tadilattayken yatılı misafir mi geldi ?
Teşekkür ederim canımcanım çok geçmiş olsun Allah şifa versin üzüldüm
Al.bendede o kadar iki gündür tikandim bugün tam fenaŞu her gün akşama ne yapayım düşüncesi bitirdi beni Anksiyetem tutuyor bunu düşünürken ya
Hiç bişi yok açıkçası ocağın başına geçmek istemiyorum çook sıcak salata yerim sanırım ama eşime dünden domates soslu makarna yaptım yanına da tavuk yiyecekakşama ne yemek var kızlar? haydi birbirimize fikir verelim.
ben akşama hindi but eti çıkardım. sebzeli kavuracağım. yanına salata falan
afiyet olsun canım. evet çok sıcak hava.Hiç bişi yok açıkçası ocağın başına geçmek istemiyorum çook sıcak salata yerim sanırım ama eşime dünden domates soslu makarna yaptım yanına da tavuk yiyecek
Ay evet aynı şeyi düşündüm ben de dünden ayran aşı çorbası var eşime makarna yapacağım yanına bi de salata misHiç bişi yok açıkçası ocağın başına geçmek istemiyorum çook sıcak salata yerim sanırım ama eşime dünden domates soslu makarna yaptım yanına da tavuk yiyecek
Afiyet olsun canım güzel olmuş aynı sorun bende de ve çok sıkıcı bir günSelamlar canlar
Geç Kahvaltı 11.45
5-6 sap maydanoz
Yarım kapya biber
3- dilim kaşar peyniri
2 dilim.domates
1 haşlanmış yumurta
15.30 öğle
1 SB kefir
Tarçınlı şeftali
8-10 badem içi
17.00 ara öğün
Altınbaşak tahıl cipsi
18.00
Yarım ince çiğ köfte lavaşi
3 YK patlıcan gözlemesi
1 mini salatalik
1 dilim peynirle yarım dürüm
1 SB ayran
3lt su gündelik ev işi
İştahım yok canım hicbirsey yemek istemedi zar zor böyle bir akşam menüsü yaptım
Hiç geçmek bilmiyor bugün sanki.
LenaG patimsilizm Mthn83
Afiyet olsun her ne kadar yağsız da olsa peynir biraz kaçmış suyu da biraz arttırsak çok iyi olurMerhabalar
12.00
1h yumurta
1 dilim ekmek
6,7dilim yağsız peynir
Domates
Marul
2tatlı k ballı yer fıstığı
15.00
1 avuç çekirdek
18.30
6,7parca kızartılmış tavuk
Salata
Dukan birası içiçem
1, 5lt su
LenaG
Hep her konuyla ilgili milletin ne dediğini umursuyoruz olan bize oluyor. Yok sütün yok, yok çok kilo aldın, yok sarktın, yok pörsüdün, süslenirsin senin çocğun var accık oturaklı ol, süslenmezsin iyice saldın kendini derler. Millet hep diyor işleri güçleri yokmuş gibi. Ben de atlatamadım daha bu evreleri, milleti kafama takmamayı öğreneceğim ama zayıfladıktan sonra ilk hedefim o