- 25 Ağustos 2019
- 60.445
- 110.621
- 30
Maşaallahh canımMaşallah de kız nazar değdircen minnoşa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşaallahh canımMaşallah de kız nazar değdircen minnoşa
Sen yabancı değilsin. Kaptana adımı ver alır seniYalan söylüyooorrrssssoooonnnnn
Efenin_Annesi aşkomla anlaşmamiz lazım onu bekleyommSen yabancı değilsin. Kaptana adımı ver alır seni
Yarın at bari sen bu seferlik
Pazartesi hafta sonu arkası oluyor toplanmak zor oluyor diye.
Afiyet olsun canım yarın ise porsiyon olarak yemeye çalış ekmek tarzı yememeye çalış canimGöğüsler benim kanayan yaram maalesef. Günlük giyebilecegim adam akıllı sütyen bulamadim. Varsa tavsiyeniz alırım açıkçası.
Korseye benzer sıkı tutan bir atletim vardı. Karın bölgemi o tutar sanırım. Ama göğüsleri mecbur ellerimle tutacağım
Ben bu hafta iki kez fire verdim menü konusunda ama daha dikkatli olacağım
Bu arada kaptan olur musun diye sormuşsun. Ben çok giremiyorum, o yüzden o sorumluluğu ustlenmek benim açımdan zor olabilir canim.
Bir de gelmişken hemen menümü yazayım
Kahvalti 11.30
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Yeşillik
2-3 İnce dilim sucuk
Peynir ve sekersiz çay
Ara öğün 15.00
4-5 üçgen karpuz (küçüktü)
Biraz peynir
1 tane galeta
Eşim izinliydi onla bir kahve keyfi yaptık 16.00 gibi
Sekersiz kahve ve küçük hindistam cevizi dolgulu cikolata
Akşam haşlama et,3 yk bulgur pilavı yeşillik
1,5 bardak ayran
Saat 20.00 gibi kızım birlikte dondurma yiyelim dedi ama benimkinin yarısını da o yedi. 1 topa yakın dondurma yedim.
Su 1,5 litre oldu bugün.
Spor yok, döşek, yorgan vs çuvala koyduk eşimle. Yorulduk biraz
yosunlupapatya LenaG Mthn83
Bu arada yarın sehir dışına gezme planımız var, dikkatli olmaya çalışacagim mümkün mertebe inşallah Allah'ım amin
Afiyet olsun canım su ve yürüyüş de harikaSAbah 12:00iki yumurta
Iki dilkm kasar peynir
DOmates
Salatalik
Aksam 18:00
2kasik makarna
Tavuklu biberli misirli salata bir kase
Iki dilim karpuz
Yuruyus yaptim
2.5 litre su LenaG yosunlupapatya
Aslında ödül bile yok bana az bile geldi canım acikmayasin sonra su da iyi maşallahyine menümü unutuyordum yazmayı
27.07.2024
Sabah 2 büyük bardak buzlu latte (yağsız sütle)
Kahvaltı 11:30 marula sarılı 30 gr beyaz peynir,6 zeytin,1 domates
Ara sütü bol filtre kahve 5-6 badem
Akşam 19:30 2 haşlanmış yumurtalı kıvırcık salata
Çok dengesiz oldu çok geldi yumurta yarın dengeleyeceğim.
Su 2.5 lt
6000 adım
yosunlupapatya Mthn83
Bugün dü aslında yarın atsana atsanaVallahaaa dogru diyorsunn yeniiler gelmiş bile hoşgelmişler tanıtacamm ilk tartı günü ne zaman peki
He ilk katılım için tartı gunü bugünmü oluyoBugün dü aslında yarın atsana atsana
Kaptanim kirmizi takim mavi takin postu kacinci syfadir haftasonu tlfndan giriyorum zor oluiBugün dü aslında yarın atsana atsana
Ödül yapmadım canım istemedi aslında eksik yazmışım sabah da marul dürümün içinde 2 yumurta vardı toplamda 4 yumurta oldu fazla geldi pek sevmiyorum yumurtayı anca menemen olarak severim. Bugün pek keyif almadım yediklerimdenAslında ödül bile yok bana az bile geldi canım acikmayasin sonra su da iyi maşallah
18761 e bak canımKaptanim kirmizi takim mavi takin postu kacinci syfadir haftasonu tlfndan giriyorum zor olui
Afiyet olsun canım aşure bitmedimi
Afiyet olsun canımSAbah 12:00iki yumurta
Iki dilkm kasar peynir
DOmates
Salatalik
2kasik makarna
Iki dilim karpuz
Yuruyus yaptim
Komple cheat day dediklerinden olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel olmuşSAbah 12:00iki yumurta
Iki dilkm kasar peynir
DOmates
Salatalik
2kasik makarna
Iki dilim karpuz
Yuruyus yaptim
Yeni takımların kuruluşu bugün. İlk tartı ne gün gelirsen o zamanHe ilk katılım için tartı gunü bugünmü oluyo
Geliyormusun artıkHe ilk katılım için tartı gunü bugünmü oluyo
Sayende genel kültürüme bir katki daha kaptanimKomple cheat day dediklerinden olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Aynı böyle işyerinde bir personel vardı gelip gidip tabağına bakar diyet böyle yapılmaz ben daha önce yaptım biliyorum nasıl.oldugunu yada işte yaninda niye su yeşillik bilmem ne yok yada aaaa o ne öyle fakir kahvaltısı gibi sözlerine muhatap olmaktan artık o kadar bikmistim oysaki diyet yapiyorum falanda dememistim. böyle insanlar birde hiç susmuyor sanki fikri sorulmus gibi gereksiz gerekesiz konuşuyor.bende dolmusumBazen de hatta cogu zaman kadin kadina zorbalik yapiyor yani ben cok karşılaşıyorum. Vay zayifladin gözlerin çöktü vay aldın niye aldın. Sen simdi bu yemeyle mi kilo vereceksin. Hicbir sey bilmeyen insanlarin akil vermeleri falan puffff. Ben de ne dolmusum hee
Ay bu nasil menu yiyecekler neredeKahvaltı
1 adet h. Yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşil çay
13.00
1 bardak buzlu ayran
16.00
Soğuk kahve
19.00
Salata
30 dk leslie