- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Kaç aylık olduKız yok saçmalama ne yanlış anlıcamm ozaman hic konuşmayalim yanlis anlıyorsak yanii oyle seymi olur birbirimizi biliyoruz az çok tanıyoruzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç aylık olduKız yok saçmalama ne yanlış anlıcamm ozaman hic konuşmayalim yanlis anlıyorsak yanii oyle seymi olur birbirimizi biliyoruz az çok tanıyoruzz
Eee harekette bereket varSıcaklardan beynim eridi sanırım. Ben kilo almamışım kilo vernişim 100 gr da olsa kilo vermişim.
O kadar aldığıma odaklanmışimki tövbe yaa.Eee harekette bereket var
40 i yeni çıktı galiba azmi goruyormusunKaç aylık oldu
Bebeğim ip atlarken sporcu sütyeni gibi sıkı tutan bi çamaşır giy üstüne. Bir de emziriyosundur göğüsler feci şekilde sarkma yapabilir zıpladıkça. Nerden biliyorsun diye sorma acı tecrübeler
Göğüsler benim kanayan yaram maalesef. Günlük giyebilecegim adam akıllı sütyen bulamadim. Varsa tavsiyeniz alırım açıkçası.Göğüslerde sarkma yapabilir canım sıkı tutan bişey giymek lazım korse falan hatta
Ben bu hafta iki kez fire verdim menü konusunda ama daha dikkatli olacağımSevgili kırmız takım arkadaşlarım bu hafta yine takımımızı kazandıracağız inşallah hepinize güveniyorum sizlerden ricam hergun menülerinizi spor ve su miktarlarinizi her akşam bildirmeniz çok aktif olamasaniz bile bı beş dakikanızı ayırıp akşamına yediklerini yaptiklarinizi yazarsanız cokk sevinir ve mutlu olurum
@unutmabenicicegi @Cakinin Gelini @Nergis 35 @FitVenus L leyl76 @Sitare55 @MAKE UP_ @Begonya2 @uranus35 @Minicikfzt
Maşallah40 i yeni çıktı galiba azmi goruyormusun
1.5 aylikama gözümde 3 aylık gibi yaa koca boyu var resmen hic bana 1.5 aylık gibi gelmiyoKaç aylık oldu
Vallahaaa dogru diyorsunn yeniiler gelmiş bile hoşgelmişler tanıtacamm ilk tartı günü ne zaman pekiMenü nerde
Ön sayfada tanıtım şeysi var kuzlarin çoğu yeni bı tanıt kendini bı salın ortada bı görsünler seni
Öyle geliyorum demeyle olmuyor
Dolu dolu bir menü
Ayy iyi gel bari
Hahaaha ben de şimdi 100 ip atladım denemez zıpladım ip atlıyormuş gibi elimle tuttum şimdi yazılı görünce aklıma geldi tuhaf oluyor öyle deGöğüsler benim kanayan yaram maalesef. Günlük giyebilecegim adam akıllı sütyen bulamadim. Varsa tavsiyeniz alırım açıkçası.
Korseye benzer sıkı tutan bir atletim vardı. Karın bölgemi o tutar sanırım. Ama göğüsleri mecbur ellerimle tutacağım
Ben bu hafta iki kez fire verdim menü konusunda ama daha dikkatli olacağım
Bu arada kaptan olur musun diye sormuşsun. Ben çok giremiyorum, o yüzden o sorumluluğu ustlenmek benim açımdan zor olabilir canim.
Bir de gelmişken hemen menümü yazayım
Kahvalti 11.30
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Yeşillik
2-3 İnce dilim sucuk
Peynir ve sekersiz çay
Ara öğün 15.00
4-5 üçgen karpuz (küçüktü)
Biraz peynir
1 tane galeta
Eşim izinliydi onla bir kahve keyfi yaptık 16.00 gibi
Sekersiz kahve ve küçük hindistam cevizi dolgulu cikolata
Akşam haşlama et,3 yk bulgur pilavı yeşillik
1,5 bardak ayran
Saat 20.00 gibi kızım birlikte dondurma yiyelim dedi ama benimkinin yarısını da o yedi. 1 topa yakın dondurma yedim.
Su 1,5 litre oldu bugün.
Spor yok, döşek, yorgan vs çuvala koyduk eşimle. Yorulduk biraz
yosunlupapatya LenaG Mthn83
Bu arada yarın sehir dışına gezme planımız var, dikkatli olmaya çalışacagim mümkün mertebe inşallah Allah'ım amin
Aaaaa ilk tartı pazartesiydi değişmiş ozaman birazKurallar şimdilik devam canım bir değişiklik yok tartı günleri salı ve cumartesi. Bir tek cumartesi tartı bildirmeyeni direk hazırlığa alıyoruz.
kilo da olunca oradan oraya git yorulduk. sıcak da var... çok ağır olmasa da poşetler de vardı. yordu bizi. akşam dondurma almaya markete zorla gittik. gerçekten yoruyor ki bunlar büyük alışverişler değil. dediğin gibi normal yürüyüş yapsan iyi hissediyorsun. alışverişten sonra bir de evde yerleştirme kısmı var.Baya adım olmuştur nedense evde koşu bandında yürürken daha az yoruluyorum ama dışarıda alışverişte pertim çıkıyor
Çok şükür kaptanım azda olsa gidiyor yavaş yavaşTamam tamam bensiz gidemiyorsun anladım bahane üretme geldim hadi el ele gidelim
74.4 benimde
Bana yeterince güzel söz gelmiyor küserim o zaman
Ay sonu hedeflerinde kupa veriyorum
Yaa iyi misin canısı
Canın sağolsun. Sonuç olarak eksidemisin ona bak
Ellerine sağlık canım
Ayy ben diskalifiye olmuşum
Kendimi 80 ler tablosunda bile aradım
Afiyet olsun
Az az gönlünü görmüşsün
Bu hafta bı sıkıntı olmazsa menü ve spor tablasu tutmaya çalışacağım. Puan olarak takip edemeyeceğim ama her hareketiniz kabulum
Maşallah de kız nazar değdircen minnoşa1.5 aylikama gözümde 3 aylık gibi yaa koca boyu var resmen hic bana 1.5 aylık gibi gelmiyo
BugünVallahaaa dogru diyorsunn yeniiler gelmiş bile hoşgelmişler tanıtacamm ilk tartı günü ne zaman peki
Yalan söylüyooorrrssssoooonnnnn