- 18 Mart 2018
- 29.925
- 117.779
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok normal ülke değiştirdin uzun yürüyüşler vs
Günaydın kaptanımGünaydın Masterfit in güzelleri mutlu ve bol eksili bir gün olsun inşallah
TebriklerSali gunu kilom 81.450
Bugunku kilom 80.50
fark 950 qram
Yuzde olarakv1.16% LenaG yosunlupapatya
Eki Görüntüle 3457707
Günaydın
Tartimda sıkıntı var, kiyafetli kiyafetesiz ayni olctu. 4-5 kez çıktığımda en son bu sayıları gördüm . herhalde doğrudur.
Salı günü kaç kiloydum hatirlayamadim. Not alıyordum normalde ama almamışım bu kez.
LenaG yosunlupapatya Mthn83
Süpersin ben ben olsam dayanamazdim adımlar da muhteşem memleket havası yaradı sana gezomAmin inşaAllah
Gerçekten sevdiğim ıvır zıvır, çikolata almadım, yemedim, simit yemedim, ekmek bazen tek öğün, bazen hiç yemedim, öğün aralarını uzun bıraktım.
Dün 9.000 adım, önceki gün 12.000 adım üzeri yürümüşüm.
Su biraz az içiyorum, tüm gün sokakta olduğum için, eve gelince yükleniyorum
Wc ye fazla gidemiyorum
Bu şekilde Almanya’da olsam - 1,5 en az gitmeliydi
Günaydın canım çok tebrik ederim harika bir eksi cumartesi tartısı baz alınıyor (bu durumda senin başlangıç sayın baz aldım) eksin 1.300
Günaydın canım Geçen Cumartesi yi baz alıyoruz 74.20 tartı foton geçen hafta tebrik ederim.
Evet orası öyle. Çok şükür yine ama sinir stres tempolu bi hayat insanı mahvediyor.Günaydın dönem dönem herkez böyle oluyor canım stres olsa bile olumlu düşünmeye bak bende zaman zaman olurum sonra derim ki tek stresim ugrasim bu olsun ya hastane köşelerinde başka bi stresim olsaydı siye teskin ediyorum
Sıcaklardan iştahım yok migdem kötü de en iyisi
Dikkat etmeye çalışıyorum. Bi izne çıksam rahatlıcam da. Şu durumda imkansız. Yıl sonuna kadar da böyle olurumEvet neredeyse hiç bir şey yememişsin şekerin düşmemiştir inşallah
Afiyet olsun canım ne kadar yedin bilmiyorum ama ya fasulye ya menemen seçmek daha doğru tabi ikisinden de 2-3 yk sa ok
Afiyet olsun canım bitmeyenleri bitirmeye çalışmışsın ama ara öğünle öğlen birleşince birazcık fazla geldi bana akşam güzel su ve spor da iyi
Tek seferde bitecek gibi yap ertesi gün bir daha yaparsın. Makarna pilav vs varsa yerler hayvanlar. Buzluk stoğu neden bitirmeye çalışıyorsun uzak bir yere mi taşınıyorsun dayanır birkaç saat buzlukta
İşte buuu
Selam canım birden çok kıstın ondan yoruldun diyetten bence bugün bir porsiyon sevdiğin birşeyden ye
Olsun canım yavaş da olsa hareket harekettir
Hayırlı sabahlar canım
Günaydıınnn hayırlı cumalar olsun
Günaydın canım sağlığına dikkat et hem yorgunluk hem stress bağışıklığını düşürür
Afiyet olsun canım her zamanki gibi müko (sanırım böyle diyorlardı gençler )
Afiyet olsun canım suya yüklenelim biraz yoksa toksinleri nasıl atacağıııız
Ben de yakın zamanda yatılı ağırladım çok yorulmuştum kolaylıklar diliyorum Yaptıklarından birer parça göze batmayacak şekilde ye canım sıcaktan yiyemiyorum fazla dersin
Günaydın canım hayırlı cumalar
Günaydın canım
Günaydın
Hayırlı sabahlar olsun
İnşallah canım fena değildi menüler güzel eksiler bekliyorum
Tebrik ederimmmCumartesi 67.4
Bu hafta 67.0
Eksi 400 grm
LenaG yosunlupapatya Mthn83
Temmuz hedefime ulaştım sanırım kaç dı hatırlamiyorum ama sanki 67 idiEki Görüntüle 3457701
Kaptanım naptınız Maşallah eritip yok etmişsiniz kiloları
Ooo çok iyi vermişsiniz tebrikk ederimmmSali gunu kilom 81.450
Bugunku kilom 80.50
fark 950 qram
Yuzde olarakv1.16% LenaG yosunlupapatya
Eki Görüntüle 3457707
Hayırlı sabahlar ablacımHayırlı sabahlar kızlar
Günaydın canım çok tebrik ederim harika bir eksi farkın -1.100Günaydın Kızlar,
Hepimiz çok iyi eksilere ulaşmışızdır umarım.
Geçen hafta Cts: 62.9 kg
Bugün: 61.8
Fark: 900 gr
LenaG
Mthn83
Eki Görüntüle 3457715
Neden 2-3 top ye canım yaDaha dondurma bile yemedim düşünün yani
Çok sağol kaptanım Off gece 2’de uyursam çıkaramam tabi sayıları kusura bakmayınHayırlı sabahlar ablacım
Günaydın canım çok tebrik ederim harika bir eksi farkın -1.100
Neden 2-3 top ye canım ya
Haftaya -3 görmeliyim yoksa kıyafetim olmayacakÇok normal ülke değiştirdin uzun yürüyüşler vs
Düğünden sonra yerim heralde, yoksa elbiseye sığmayacağımGünaydın kaptanım
Tebrikler
Süpersin ben ben olsam dayanamazdim adımlar da muhteşem memleket havası yaradı sana gezom
1 hafta daha yememeliyimHayırlı sabahlar ablacım
Günaydın canım çok tebrik ederim harika bir eksi farkın -1.100
Neden 2-3 top ye canım ya
Abla bendeki omuzları açık balık duruyor hala bak çekinmeDüğünden sonra yerim heralde, yoksa elbiseye sığmayacağım
Gerçi denemedim de, kardeşime gidersem bi deneyim, geçen sene ona bırakmıştım, henüz almadım
Tebrikkk ederimmGünaydın
Geçen hafta 75 di
Bu hafta 74.4
Fark 600 Gr
Bı yerden başlamak lazım
Günaydın canım tebrik ederim. Geri döndüüüüGünaydın
Geçen hafta 75 di
Bu hafta 74.4
Fark 600 Gr
Bı yerden başlamak lazım
Afiyet olsun gayet güzel menü canım
Günaaaydınlaarr
Çok sevindim. Çok güzel olacak en güzel otokontrol olacak.
Allah'ım menüye bak
Teşekkür ederimTebrikkk ederimm
Hadi inşallahGünaydın canım tebrik ederim. Geri döndüüüü
Afiyet olsun gayet güzel menü canım
Aslında en az bı lokma almam gerekiyor. Tüm gün arabada gezdigim için araba tutuyor boş mide sıvı dolu şekilde. 1 hafta deneme aldım senin içinÇok sevindim. Çok güzel olacak en güzel otokontrol olacak.
Benimkisi dün 1 hafta oldu. Çok memnunum.