- 18 Mart 2018
- 29.936
- 117.817
- 34
İnşaAllah tarih de uyarGeldin mi abla. Pazar günü Sivas'ta düğün varmış sizin düğün nerde abla aynı yere gidelim yaa.
Bizim düğün haftaya pazar akşam, kır düğünü.
Sivas Kayseri yolu üzerinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah tarih de uyarGeldin mi abla. Pazar günü Sivas'ta düğün varmış sizin düğün nerde abla aynı yere gidelim yaa.
Gezmelerde zor biraz o canım sağlığın yerinde olsun da dönünce rutine girersin artik
Ödem atamıyorum, şuna gibiyim
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canım su da sporda çok güze menüde güzel afiyet olsun
Günaydın canım masalahh belim düzelsin seninle yürüyüşte yarışalım bende 7.bin adım yürüdüm geldimGunaydinlar yürüyüşten geldim 12 000 adim olmus
Seve seve canım ama once saglik tabi dikkat et kendineGünaydın canım masalahh belim düzelsin seninle yürüyüşte yarışalım bende 7.bin adım yürüdüm geldim
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş güzel eksiler inşallahİyi geceler kızlar
26.07.24
11.00
Sütlü kahve
12.30
Yumurta salatası, salatalık biber peynir,5 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 çk kuşburnu,az taze fasulye
16.00 sade kahve
17.00
Kiraz sapı çayı, fındık ve armut
19.00
1 kepçe çorba, yumurtali pazı kavurması,1 dilim ekmek,salata
Çay ile hurma
Şu:2.5t LenaG
Canım benim de böyle bir sorunum var dr a göründün mü uykuya dalmak için ilaç kullanıyorum ben ama önce melissa çayı deneyebilirsinAnksiyetem tuttu uyuyamıyorum uykum var aslında ama saçma sapan konular kafama takılıyor
Günaydııınnnn inşallahGünaydın herkese ınsalhhh bugün herkesin yüzü güler tartida
Günaydın canım maşallah ayaklarına sağlıkGunaydinlar yürüyüşten geldim 12 000 adim olmus
Tebrik ederim canımCumartesi 67.4
Bu hafta 67.0
Eksi 400 grm
LenaG yosunlupapatya Mthn83
Temmuz hedefime ulaştım sanırım kaç dı hatırlamiyorum ama sanki 67 idiEki Görüntüle 3457701
Sevmediğin bir aktiviteye başla. Hem kafanı susturur hem sevmediğin için uykun gelir. Yada anlamadığın bir konu hakkında kitap okuİyi ki yememişim o zaman, uyuyamıyorum ben sıkıntım o yani o yüzden acıkıyorum aslında ama çaresini bulamadım bir türlü ilaçlar bile fayda etmiyor. Anca uykum geldi mesela
Ne ara kalktın ne ara yürüdünGunaydinlar yürüyüşten geldim 12 000 adim olmus
Eksini tebrik ediyorum canımCumartesi 67.4
Bu hafta 67.0
Eksi 400 grm
Temmuz hedefime ulaştım sanırım kaç dı hatırlamiyorum ama sanki 67 idiEki Görüntüle 3457701
Vavv çekişmeli bir kaptanlık haftası olacak gibi
Tebriklerrr superr
Aaa Ammada atmışım vay beee neyse daha zamn var neden olmasınSevmediğin bir aktiviteye başla. Hem kafanı susturur hem sevmediğin için uykun gelir. Yada anlamadığın bir konu hakkında kitap oku
Ne ara kalktın ne ara yürüdün
Umarım önden tartı almisindir
Eksini tebrik ediyorum canım
Hedefin 65.8 miş gizlice değiştireyim mi
Vavv çekişmeli bir kaptanlık haftası olacak gibi
Günaydın canım çok tebrik ederim harika bir eksi cumartesi tartısı baz alınıyor (bu durumda senin başlangıç sayın baz aldım) eksin 1.300Sali gunu kilom 81.450
Bugunku kilom 80.50
fark 950 qram
Yuzde olarakv1.16% LenaG yosunlupapatya
Eki Görüntüle 3457707
Günaydın canım Geçen Cumartesi yi baz alıyoruz 74.20 tartı foton geçen hafta tebrik ederim.Günaydın
Tartimda sıkıntı var, kiyafetli kiyafetesiz ayni olctu. 4-5 kez çıktığımda en son bu sayıları gördüm . herhalde doğrudur.
Salı günü kaç kiloydum hatirlayamadim. Not alıyordum normalde ama almamışım bu kez.
Amin inşaAllahGezmelerde zor biraz o canım sağlığın yerinde olsun da dönünce rutine girersin artik
Teşekkürler kaptanım