Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldin mi abla. Pazar günü Sivas'ta düğün varmış sizin düğün nerde abla aynı yere gidelim yaa.Yolculuğum uzun ve yorucu geçti, haricinde iyiyim hamdolsun
Bu hangi uygulama canım ?
Geçmiş olsun dikkat et kendineGünaydın
Erken yatmama rağmen çok yorgunum heryerim ağrıyor
Gün içinde daha iyi olacağım inşallah
Zirveye emin adimlarlaİyi akşamlar kızlar bugün pek bakamadım pilatese gittim çok yoruldum hafif şekerleme yapmışım yorgunluktan sonra evde işlerim vardı onları yaptım. Menümü yazayım
25.07.2024 Perşembe
Sabah 2 kupa yağsız sütle filtre kahve
Kahvaltı 10:30 2 yumurtadan menemen,40 gr beyaz peynir,8 zeytin,çay
Ara 6 badem,3 ceviz,1 küçük kare çikolata,kahve
Akşam 19:30 Canım yine sıcak yemek istemedi 3 karabuğday patlağı yedim üzerine labne sürdüm biraz çörekotu yanına 1 domates
Su 2.5 lt
45 dk pilates
yosunlupapatya Mthn83
Gönlüne göre hafif bir menü olmuş11.00
15 fındık
2k sütlaç
Marul
Salatlk
Yarım dilim ekmek
1tatlı k. Labne
1cayk bal ve tereyağı
14.00
6 fındık 4badem
Detoks suyu
15.00
2 tavuk but
Aralarda Detoks su
19.30
Parkta oturduk bir avuç çekirdek, 2kraker, 1 yuvarlak çikolata.
1.5 ltmaydanoz limon suyu 1 lt fazla su.
Yarım saat yürüyüş
LenaG
Aynen öyle yaptım canım. Çünkü aç değilim
Parti sahibi ağzıma zorla küçük bir sarma attı bende yarasını yiyip kalan yarısını attım. Tatlı verdiler üstünde 1 fındık vardı onu yedim diğerlerini kaş ile göz arasında imha ettim
Böyle zorda kaldığın zamanlar hindistan yemek videolarini aklına getirMenüden 1 dolma ve 2 bisküvi yemedim. Misafir geldi kek yesem mi ki küçük bir dilim, hazır kek ev yapımı değil
Harikaİyiaksamlar
Sabah uyandığımda su Filtre kahve
Saat 10
3 kaşık yogurt icine
2 kayısı 1 ceviz ve tarçınlı yulaf
Ogle
1 elma
Yarım avuç kuru üzüm
Akşam 18.00
4 kaşık taze fasulye
3 kaşık Bulgur pilavi
Salata
Spor yok
Su 3u bulur
LenaG yosunlupapatya
İyimisin canım
Afiyet olsun canım25 temmuz menüm
2 yumurta omlet
1 Salata
1 domates
5 zeytin
3 dilim peynir
2 bardak çay
Öğle
Bir avuç badem
1 adet zuber lokum
Hindiba kahvesi sutsuz
Akşam
2 adet Girit kabak dolması etli
1 kase Salata
2 dilim karpuz
3 litre su
7000 adım yürüyüş
Kaptanım LenaG
Arada olabilir ama kendini çok bosverme dikkat etIyi aksamlar simdi otruyorum pek biseyde yedigim soylenemsz sabah 12de iki tane yunurta yedim
Aksam iki tane kasar pehnir atdim agzima
Su 3 litre olmustir hic hesaplayamadim buguj
LenaG yosunlupapatya
Afiyet olsunSelam kızlar hemen menu geliyor
25.07.24
11.00 sütlü kahve
12.30
Yumurta salatası, salatalık,biber, peynir, az taze fasulye,3 dilim karpuz, 1 dilim TB ekmek
16.00
Sade kahve, fındık hurma
19.00
Taze fasulye, kıymalı menemen, 1 dilim ekmek,yoğurt
1 hurma
Şu:3 lt yi gecmistir. LenaG
Güzel dengelemissin ertesi günü afiyet olsunyosunlupapatya LenaG Mthn83
İyi akşamlar. Dünden beri girmedim hiç. Müsait olamadım bir türlü. Dün istediğim gibi değildi, kalorili seyler yedim 1,5 lahmacun gibi. Ama şu an net şekilde aklımda değil yediklerim.
Bugün kahvaltıda biber-domates kavurması, 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek, biraz da patates kizartmasi, peynir yedim.
Ara öğünde şekersiz Türk kahvesi ve hindistan cevizi dolgulu küçük cikolata yedim.
Öğlen kızımın dün yemediği çeyrek lahmacun yedim. Bir de eşim bulgur pilavı ve bamya yemeğini karıştırmıştı kızıma yedirmek için. 3-4 yk kadar ondan yedim.
Akşam bol salata ve 150-200 Gr arası balık ve 2 bardağa yakın ayran
Dün ve bugün 27 dakikalık egzersiz yaptım
Yine dün ve bugün 2,5 litre su içtim.
Kolay gelsinBu arada taşınmaya hazırlık yapıyoruz. Buzluk stogumuzu tüketmeye uğraşıyoruz. Çok şükür fazla bir şey kalmadı.
Ama şu artan yemek işini çözemiyorum ben. 1 tabak yemek kalıyor, yenmiyor. Ben de yemezsem çöp olacak. Hayvanların yiyecegi türden yemekler de değil sanırım.taze fasulyeyi, bezelyeyi köpek,kedi, kuş yer mi
Ajvar sos bayılırımSelam kızlar bugün modum çook düşüktü böyle kafamda değişik düşünceler, gelecek kaygısı vs vs kendi kendimi zorla depresyona soktum resmen. Bu yüzden de bi yeme atağı geldi iki gündür direniyorum. İstediğimi yemeyince daha da kötü hissetmeye başlıyorum artık bilmiyorum inşallah bu ruh halinden çıkarım. Bugünki menümü yazayım
25 Temmuz
Kahvaltı: zeytin, peynir, salatalık, ajvar sos, 1 dilim tb ekmek, 1 haşlama yumurta
Ara: soğuk kahve, fellas bar(130 kalori)
Akşam: 3 köfte, salata
Spor:8 bin adım
Su: 2
LenaG
11. Gün
Erken kapatılmış afiyet olsunDünkü Menüm
Sabah 10:00
15 adet fındık
2 çeri domates
2-3 küçük dilim peynir
Türk kahvesi
1 dilim toblerone
Öğle 12:00
1 tane ızgara tavuk but
Yarım şişe maden suyu
Akşam 18:00
4 sulu köfte misket büyüklüğünde
2 kaşık yoğurt
Yarım havuç
1 tane nektari
7600 adım
1.5 lt su
1 büyük kupa kiraz saplı limonlu yeşil çay
LenaG
Mthn83
Aralıklı oruç canım.Bu hangi uygulama canım ?
Diyetisyenim diyordu ki diyette old soyleme midem kotu de bu aralar mideyi bozmusum istahim yok falan de diyordu diger turlu seni anlamazlar diyorduAcaba çevremdeki insanlara diyeteyim demeyip iştahım kesik mi demeliyim yetti yemm için aşırı ısrar var ve kklomun yeterli olduğunu söyleyenler ah ah
afiyet olsun canım su ile egzersizde güzel maşallahyosunlupapatya LenaG Mthn83
İyi akşamlar. Dünden beri girmedim hiç. Müsait olamadım bir türlü. Dün istediğim gibi değildi, kalorili seyler yedim 1,5 lahmacun gibi. Ama şu an net şekilde aklımda değil yediklerim.
Bugün kahvaltıda biber-domates kavurması, 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek, biraz da patates kizartmasi, peynir yedim.
Ara öğünde şekersiz Türk kahvesi ve hindistan cevizi dolgulu küçük cikolata yedim.
Öğlen kızımın dün yemediği çeyrek lahmacun yedim. Bir de eşim bulgur pilavı ve bamya yemeğini karıştırmıştı kızıma yedirmek için. 3-4 yk kadar ondan yedim.
hiç bişey yememişsinki ama canım en azından yeşillik at ağzına süt yapr bol bolIyi aksamlar simdi otruyorum pek biseyde yedigim soylenemsz sabah 12de iki tane yunurta yedim
LenaG yosunlupapatya
orda bi resimde 3 biber dolması gördüm kız çok değilmi biz bir tanesini imtina ederek yeriz normalde :) ben dün bile dış biberini yedimde içini yemedim :)Size şöyle bir şey hesap bırakayım çok hoşuma gitti bugun ne yesem derdinin önüne geçecek iştahi düzenleyecek güzel öneri.tabaklarin olduğu bir hesap paylaşacağım
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
öğlen iki kere yoğurt yazmışsın canım başka bişey var şeftalinin üstünde sanırım afiyet olsun bu arada menülerin porsiyonların mükemmel :)Günaydın kizlar
25 temmuz beslenme listem
Sabah 10 fındık
Sade kahve
Oglen
3 yk yogurt
2 yk granola
1 tk yogurt
1 seftali
Ara
Pirinc patlagi arasi lavne
1 salatalik
Aksam
Menemen
Top peynir
Salatalik
Zeytun
2 wasa
3 l su ictim
30 dk eliptik yaptim
Eki Görüntüle 3457403
Evet neredeyse hiç bir şey yememişsin şekerin düşmemiştir inşallahIyi aksamlar simdi otruyorum pek biseyde yedigim soylenemsz sabah 12de iki tane yunurta yedim
LenaG yosunlupapatya
Afiyet olsun canım ne kadar yedin bilmiyorum ama ya fasulye ya menemen seçmek daha doğru tabi ikisinden de 2-3 yk sa okSelam kızlar hemen menu geliyor
25.07.24
11.00 sütlü kahve
12.30
Yumurta salatası, salatalık,biber, peynir, az taze fasulye,3 dilim karpuz, 1 dilim TB ekmek
16.00
Sade kahve, fındık hurma
19.00
Taze fasulye, kıymalı menemen, 1 dilim ekmek,yoğurt
1 hurma
Şu:3 lt yi gecmistir. LenaG
Afiyet olsun canım bitmeyenleri bitirmeye çalışmışsın ama ara öğünle öğlen birleşince birazcık fazla geldi bana akşam güzel su ve spor da iyiyosunlupapatya LenaG Mthn83
Tek seferde bitecek gibi yap ertesi gün bir daha yaparsın. Makarna pilav vs varsa yerler hayvanlar. Buzluk stoğu neden bitirmeye çalışıyorsun uzak bir yere mi taşınıyorsun dayanır birkaç saat buzluktaBu arada taşınmaya hazırlık yapıyoruz. Buzluk stogumuzu tüketmeye uğraşıyoruz. Çok şükür fazla bir şey kalmadı.
Ama şu artan yemek işini çözemiyorum ben. 1 tabak yemek kalıyor, yenmiyor. Ben de yemezsem çöp olacak. Hayvanların yiyecegi türden yemekler de değil sanırım.taze fasulyeyi, bezelyeyi köpek,kedi, kuş yer mi
İşte buuuLenaG çok şükür doğum günü bitti. Hiç kaçamak yapmadımbaya toktum daha da acıkmadım yani.
2 şekersiz çay
1 sade kahve
Tabi o zorla ağzıma tıkınan yarım sarmayı saymıyorum
yosunlupapatya
Selam canım birden çok kıstın ondan yoruldun diyetten bence bugün bir porsiyon sevdiğin birşeyden yeSelam kızlar bugün modum çook düşüktü böyle kafamda değişik düşünceler, gelecek kaygısı vs vs kendi kendimi zorla depresyona soktum resmen. Bu yüzden de bi yeme atağı geldi iki gündür direniyorum. İstediğimi yemeyince daha da kötü hissetmeye başlıyorum artık bilmiyorum inşallah bu ruh halinden çıkarım. Bugünki menümü yazayım
25 Temmuz
Kahvaltı: zeytin, peynir, salatalık, ajvar sos, 1 dilim tb ekmek, 1 haşlama yumurta
Ara: soğuk kahve, fellas bar(130 kalori)
Akşam: 3 köfte, salata
Spor:8 bin adım
Su: 2
LenaG
11. Gün
Olsun canım yavaş da olsa hareket harekettirDün gece yarım saat eliptik yaptım. (6km:15-20 km/h-20 dk) Belimden dolayı yüksek tempolu olmadı ama hiç yoktan iyidir diyerek yaptık bir şeylerGün içinde de yapabilirsem çok iyi olacak
Hayırlı sabahlar canımBu arada hepinize Hayırlı Sabahlar çiçek kadınlar
Günaydıınnn hayırlı cumalar olsunGünaydınlar herkese hayırlı cumalar
Günaydın canım sağlığına dikkat et hem yorgunluk hem stress bağışıklığını düşürürGünaydın kızlarrr
Kaç gündür o kadar yoğunum ki gece geç saatte gelip sabah erkenden çıkıyorum evden. Hiçbir şeye fırsatım olmuyor. Bir de sinirli ve stresli bir dönemden geçiyorum. Bir süre de böyle olacak gibi. Buraya da az giriyorum daha aktif olamıyorum
Afiyet olsun canım her zamanki gibi müko (sanırım böyle diyorlardı gençler )Günaydın kizlar
25 temmuz beslenme listem
Sabah 10 fındık
Sade kahve
Oglen
3 yk yogurt
2 yk granola
1 tk yogurt
1 seftali
Ara
Pirinc patlagi arasi lavne
1 salatalik
Aksam
Menemen
Top peynir
Salatalik
Zeytun
2 wasa
3 l su ictim
30 dk eliptik yaptim
Eki Görüntüle 3457403
Afiyet olsun canım suya yüklenelim biraz yoksa toksinleri nasıl atacağıııızDünkü Menüm
Sabah 10:00
15 adet fındık
2 çeri domates
2-3 küçük dilim peynir
Türk kahvesi
1 dilim toblerone
Öğle 12:00
1 tane ızgara tavuk but
Yarım şişe maden suyu
Akşam 18:00
4 sulu köfte misket büyüklüğünde
2 kaşık yoğurt
Yarım havuç
1 tane nektari
7600 adım
1.5 lt su
1 büyük kupa kiraz saplı limonlu yeşil çay
LenaG
Mthn83
Ben de yakın zamanda yatılı ağırladım çok yorulmuştum kolaylıklar diliyorum Yaptıklarından birer parça göze batmayacak şekilde ye canım sıcaktan yiyemiyorum fazla dersinTeşekkür ederim kaptanicem direniyorum eksilme var tabiki cumartesi nden eksilme var bugün akşama misafirim var ve yatılı kalacak ne yapacağım bilmiyorum
Günaydın canım hayırlı cumalarGunaydın hayırlı cumalar
Günaydın canımGünaydın
Erken yatmama rağmen çok yorgunum heryerim ağrıyor
Gün içinde daha iyi olacağım inşallah
GünaydınGünaydin Canlar
Hayırlı sabahlar olsunhayırlı sabahlar kızlar
İnşallah canım fena değildi menüler güzel eksiler bekliyorumcumartesiye bir gün kalaa herkes umduğu yerden yakalasın mutluluklarını sağlıklarını huzurlarını inşallah
Günaydın canım hayırlı cumalar boncuk napıyooorrrGünaydınlaarrr Hayırlı Cumalar Canım Kızlar
Günaydın canım kaptanımGünaydın canım hayırlı cumalar boncuk napıyooorrr
Hastalık hikayesini anlatırken boncuğum diye yazmışsın ordan aklımda kalmışGünaydın canım kaptanım boncuğum hamdolsun çok iyi Allah'ım nazarlardan korusun kızımın adını söylememiştim ki
Hayırlı cumalar olsun cnmGünaydınlaarrr Hayırlı Cumalar Canım Kızlar