- 30 Aralık 2022
- 2.818
- 10.868
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım. Karmakarışık olduk. Ameliyatlar gelenler gidenler. Hepsi birbirine karıştıAfiyet olsun yoğunluk mu var bu ara
Geçmiş olsunVar canım. Karmakarışık olduk. Ameliyatlar gelenler gidenler. Hepsi birbirine karıştı
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü su ve adımlar da güzel25 temmuz menüm
2 yumurta omlet
1 Salata
1 domates
5 zeytin
3 dilim peynir
2 bardak çay
Öğle
Bir avuç badem
1 adet zuber lokum
Hindiba kahvesi sutsuz
Akşam
2 adet Girit kabak dolması etli
1 kase Salata
2 dilim karpuz
3 litre su
7000 adım yürüyüş
Kaptanım LenaG
Al hakkını yarına sakla canımHey Allahım şimdi de dondurma almaya gittiler eşimle arkadaşımın eşi bunlar bana diyeti bozduracaklar ta sonunda
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun
Çok mu az yiyorsun benim mi gözüm aç bilemedim
Darda kalır yolu kaybedersen gel biz buradayız
Hazırdı canim baktim kalorisine de totalde 80 kalori ama tabi bi daha cıss olmayacak
2 gun once kizima da oldu bit gunde gecti şükür salgin gibi bir sey var sanirim Allah sifalar versin bebeler hasta olmasin
Valla sildiler süpürduler cok sukur tadimlik bile kalmadi, canim da iatemedi kahvalti yaomamis olmama ragmen iceri gectim kendime guzel dolu dolu bir kahvalti tabagi hazirladim ve su an mutluyum
Bu arada taşınmaya hazırlık yapıyoruz. Buzluk stogumuzu tüketmeye uğraşıyoruz. Çok şükür fazla bir şey kalmadı.yosunlupapatya LenaG Mthn83
İyi akşamlar. Dünden beri girmedim hiç. Müsait olamadım bir türlü. Dün istediğim gibi değildi, kalorili seyler yedim 1,5 lahmacun gibi. Ama şu an net şekilde aklımda değil yediklerim.
Bugün kahvaltıda biber-domates kavurması, 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek, biraz da patates kizartmasi, peynir yedim.
Ara öğünde şekersiz Türk kahvesi ve hindistan cevizi dolgulu küçük cikolata yedim.
Öğlen kızımın dün yemediği çeyrek lahmacun yedim. Bir de eşim bulgur pilavı ve bamya yemeğini karıştırmıştı kızıma yedirmek için. 3-4 yk kadar ondan yedim.
Akşam bol salata ve 150-200 Gr arası balık ve 2 bardağa yakın ayran
Dün ve bugün 27 dakikalık egzersiz yaptım
Yine dün ve bugün 2,5 litre su içtim.
Geçmiş olsun canımVar canım. Karmakarışık olduk. Ameliyatlar gelenler gidenler. Hepsi birbirine karıştı
Geçmiş olsunVar canım. Karmakarışık olduk. Ameliyatlar gelenler gidenler. Hepsi birbirine karıştı
12 bine yakın adım yaptımLenaG çok şükür doğum günü bitti. Hiç kaçamak yapmadımbaya toktum daha da acıkmadım yani.
2 şekersiz çay
1 sade kahve
Tabi o zorla ağzıma tıkınan yarım sarmayı saymıyorum
yosunlupapatya