- 26 Nisan 2020
- 1.421
- 7.336
Umarım her şey yoluna girer canımHayırlı sabahlar al.bendende o kadar neye uğradım bilmiyorjm
Ama akşam üstü sürekli ağladım gecede sabah ezaniydi yattığımda 2 saat sizmisim berbatim.
Uykusuzluk mutsuzluk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım her şey yoluna girer canımHayırlı sabahlar al.bendende o kadar neye uğradım bilmiyorjm
Ama akşam üstü sürekli ağladım gecede sabah ezaniydi yattığımda 2 saat sizmisim berbatim.
Uykusuzluk mutsuzluk
Buna duygusal yeme bozukluğu deniyor canım bu konuyu bir araştır bende de var. Bu tip durumları farkında olarak yenmemiz gerekiyor yani durumun farkına varıp başka bir yere yönelme belki bir yürüyüş ile stresten uzaklaşmaya çalışma. Son zamanlarda bana en çok yürüyüş iyi geliyor hem duygusal açlık ataklarıni çok rahat geciriyorumBen böyle.kendimi.iyi hissetmedigim zamanlarda saçma sapan besleniyorum
Kendimi.ihmal.ediyorum
Dışarıya yemeye yineliyorum hem.maddi kayba hem sağlık.kaybina uğrayıp böyle kilo alıyorum bu beni tembellestiriyor elimi eteğimi çekip bırakınca bana zararı oluyor.Herseyi birakiyorum
Bu döngüyü nasıl.kiracagim?
İnşallah sonuçları güzel gelir canım çok geçmiş.olsunCanım inşallah hayır olacak. Yeğenime genetik test yapıldı inşallah bu gün sonuç güzel çıkmış diye müjde alırız
Çok tedirginim stresliyim
Kurabiye poğaça yapıyorum
Hem buzluk için hemde komşulara dağıtacağım
O yağların yerleri ömür boyu dolmasın inşallah aminmaşallah sen benden çok vermişsin baya azimlisin ama ben ne kadar yakın olsamda hedefime az dikkat etmesek hoop 65 oluruz yağlar gidiyor ama yerleri boş kalıyor diye izlemiştim bi yerde bi doktordan yani yerleri kolayca dolabilir Allah koruusn
Günaydın canım hayırlı haberler inşallahHayırlı sabahlar kızlar nasılsınız
Bu gün çok önemli bir haber bekliyorum. Gece 1 de yattım
Sabah saat 4 te kalktım uyku tutmadı
Günaydınlar öğretmenimHerkese günaydın hanımlar
Günaydın canımGünaydın kizlar
Eline sağlıkMaşallah Ay ne güzel sabahları yürümek çok güzel
Bende1.5 kilo kurabiye yaptım
2.5 kiloda poğaça hamuru mayaladım şimdi ona başlayacağım
Buzluğa atıyorum misafir geldiği zaman yada parka çıkacağımız zaman pratik olur
Günaydın canımGünaydın Canım Kızlaarr
Günaydın inşallah mr iyi çıkarTuvalet bahane olmuş vardır öncesi
Bugünlerde herkes de var bi sorun benimde 1 haftadır belim kötü kalcama vuruyor ağrı bende mr çektirdim bakalım ne cikacak
Aminnnn canım
Geçmiş olsun canım
Sevinçli haber alın insalahh
Masalahhh
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın canım geçmiş olsun akşam fırındaysa köfte pazartesi süperGünaydın kızlar ailecek hastalandık bu hafta salgın var galiba yeni yeni kendimize geliyoruz
Dünkü menüm
Sabah omlet, beyaz peynir, 3 zeytin, domates
Öğle ayran aşı
Akşam köfte patates
2 Lt su
@yosunlupapatya
Merhaba ablacım kolaylıklar diliyorumSelam kızlar
Daha yeni fırsat buldum
Antep’ten misafirlerim var, nasılsınız
Hepinize bol kilo vermeler
Hayırlı sabahlar canım bugün yeni bir günHayırlı sabahlar al.bendende o kadar neye uğradım bilmiyorjm
Uykusuzluk mutsuzluk
Sağlıklı atıştırmalık hazırlayabilirsin mesela hurma topları yapabilirsin elini oyalar ölçüsü yuvarlaması derken hem kafan dağılır hem de sağlıksız bir seçim olmazBen böyle.kendimi.iyi hissetmedigim zamanlarda saçma sapan besleniyorum
Kendimi.ihmal.ediyorum
Dışarıya yemeye yineliyorum hem.maddi kayba hem sağlık.kaybina uğrayıp böyle kilo alıyorum bu beni tembellestiriyor elimi eteğimi çekip bırakınca bana zararı oluyor.Herseyi birakiyorum
Bu döngüyü nasıl.kiracagim?
Günaydın canım ölçülü azar azar tadına bak bence akşama dengelersinGünaydın hanımlar
Bu gün misafirim var ikramlar yaptım umarım dengeli yiyebilirim bolca salata yicem
Canım haftada 1 kere istediğin bir yiyecek yenebilir bir porsiyondün benim de bu geldi aklıma biliyor musun hani diyorum ya tatlı falan canımız çekiyor onaları ödül günü gibi yapıp yiyoruz da kimsenin canı pişi çekmiyor mu ya da ne bilim şöyle fırından sıcacık bir açma kokusu ayy mesela özledim diyorum ama yinede tutuyorum kendimi gerek yok diyorum yerine değişik tatlar arıyorum ama işte ne bileyim ya genede sağlığımz için çabalıyoruz hedefe ulaşınca zaten kararında yeriz diye düşünüyorum :)
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar umarım herkes için bol ekşili bir gün olur
İyiysen mesele yokSlm dün giremedim hiç LenaG
Selam canım inşallahSelam kizlarr hepinize benden kalpp hepimiz sağlıklı istediğimiz kilolara kavuşalım pes etmeyelim safları sık tutalım
24 TEMMUZ MENÜ
1 fincan karahindiba kahve
1 fincan bitki çayı
2 haşlanmış yumurta
Yarım salatalık domates
3 zeytin az peynir
ARA
4-5 badem
Kahve
ÖĞLE
3 yk bulgur pilavı
Bol salata
2 yemek kaşığı et sote
2,5 lt su
LenaG
Menülerin güzel olmuş afiyet olsun canım25TEMMUZ MENÜ
SABAH
1 fincan bitki çayı
1 kase kuru meyveli bademli sütlü yulaf
1 fincan karahindiba kahve(kahvaltıdan sonra)
ARA
1 kase yoğurt (biberli limonlu)
ÖĞLE
1 kase mercimek çorbası
2 yk et sote 2 yk bulgur pilavı
AKŞAM
yok
2.5 -3 lt su
LenaG
Afiyet olsun bunca komşu gezmesi ve misafir vs ile kilonu yine iyi koruyorsunSelam kızlar 24 temmuz menüm
Sabah kahvaltısı 8 de
Kk peynir
Haşlanmış yumurta 1
İki patates kızartması
3 yeşil biber
Tahinlipekmez üç lokma
Bir dilim ekmek
Öğleden sonra 3 civarı
7 sıkım çiğ köfte
Küçük kâse salata
Bol yeşil biber
Bolca turşu
Tadımlık kek
Küçük çörek
3 erik
Akşam 8 gibi komşuma gittik tabiki çay atıştırmalık zorlandirildim cidden yemek istemiyorum zorladılar ki bende tadımlık yedim ayıp olmasın diye bı parca tarhana,yarım ceviz,tadımlık kabak çekirdeği
LenaG A Asya89
Günaydın canım kaptanımGünaydın canım hayırlı haberler inşallah
Günaydınlar öğretmenim
Günaydın canım
Eline sağlık
Günaydın canım
Günaydın inşallah mr iyi çıkar
Günaydın canım geçmiş olsun akşam fırındaysa köfte pazartesi süper
Merhaba ablacım kolaylıklar diliyorum
Hayırlı sabahlar canım bugün yeni bir gün
Sağlıklı atıştırmalık hazırlayabilirsin mesela hurma topları yapabilirsin elini oyalar ölçüsü yuvarlaması derken hem kafan dağılır hem de sağlıksız bir seçim olmaz
Günaydın canım ölçülü azar azar tadına bak bence akşama dengelersin
Canım haftada 1 kere istediğin bir yiyecek yenebilir bir porsiyon
Günaydın canım
İyiysen mesele yok
Selam canım inşallah
Menülerin güzel olmuş afiyet olsun canım
Afiyet olsun bunca komşu gezmesi ve misafir ba ile kilonu yine iyi koruyorsun
Evet haklısın çok tşk ederimBuna duygusal yeme bozukluğu deniyor canım bu konuyu bir araştır bende de var. Bu tip durumları farkında olarak yenmemiz gerekiyor yani durumun farkına varıp başka bir yere yönelme belki bir yürüyüş ile stresten uzaklaşmaya çalışma. Son zamanlarda bana en çok yürüyüş iyi geliyor hem duygusal açlık ataklarıni çok rahat geciriyorum
Evet canım var. iş hayatı özel hayat aile çevre birer birer kaleler döküldü yeniden inşa etmek gerek.hayr olsun canım canını sıkan bişey mi var
Sana karahindiba kahvesi önerebilirmiyim ben çok faydasını gördümEvet haklısın çok tşk ederim
farkındalık ve adım atmam lazım
Sabah kahvaltisini zorladım dışardan birşeyler söyleme isteği geldi onu reddettim
Kalktım internetten biraz araştırdım uyku sorun uyku apsesi vs yasayanlar ne yemeli diye
Ceviz bitter çikolata kiraz vs öneriliyor düzene sokmak için birşeyler hazırladım inşallah bunuda asacağım evet.cok.zorlaniyorum
Evet beni çok üzen şeyler.oluyor bazen herşeye yetemeyecegini bilmek ozsefkatini bilmek gerekiyor.
Tabiki o nasıl.oluyor ne işe yarıyor tşk ederimSana karahibdiba kahvesi önerebilirmiyim ben çok faydasını gördüm
Aktardan teymin edebilirsin bi araştır o zamansız gelen yeme isteğine engel oluyor ve iştah kapatıyo daha birçok faydası var insülin direncini düzenliyo ben 1 haftadır kullanıyorum çılgınca gelen yeme isteğinden kurtuldum yemek öncesi iştah kesiyo yemek sonrası metabolizmayı hızlandırıp hazmı kolaylaştırıyoTabiki o nasıl.oluyor ne işe yarıyor tşk ederim
Çok iyiymiş cnm araştıracağım inşallah ben çok sever bitki çayları evde bir dünya bitki var ama bunu kullanmamıştım.Aktardan teymin edebilirsin bi araştır o zamansız gelen yeme isteğine engel oluyor ve iştah kapatıyo daha birçok faydası var insülin direncini düzenliyo ben 1 haftadır kullanıyorum çılgınca gelen yeme isteğinden kurtuldum yemek öncesi iştah kesiyo yemek sonrası metabolizmayı hızlandırıp hazmı kolaylaştırıyo
Bitki çayı drğil tadı aynı kahve sütlede içebiliyosun sadede geanül kahve gibi daha ince çekilmişÇok iyiymiş cnm araştıracağım inşallah ben çok sever bitki çayları evde bir dünya bitki var ama bunu kullanmamıştım.
Geçmiş olsun canım