- 23 Haziran 2019
- 8.723
- 37.771
İyi geceler yarın kolaylıklar dilerimYarın sınav gorevim var. Erkenden kalkmam lazım. Herkese iyi geceler hanımlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler yarın kolaylıklar dilerimYarın sınav gorevim var. Erkenden kalkmam lazım. Herkese iyi geceler hanımlar.
İyi geceler canım. Kolaylıkla geçsin inşallahYarın sınav gorevim var. Erkenden kalkmam lazım. Herkese iyi geceler hanımlar.
Oyyy, çok geçmiş olsunGünaydın kızlar bütün gece sıcak bir yandan uyutmadi birde mikrop mu kaptım ne oldu bağırsaklar cır cır olmuş karın ağrısı da cabası ama karnım yinede davul gibi anlamadım
Sagolasin canım benimOyyy, çok geçmiş olsun
Normal di ama işte benim cücüklerde yemeyince ben yedimCanım kaseler küçük muydu? İki buçuk bence çok olmuş.
Teşekkür ederim bende sevdiğim icn dayanamadım yedim akşamını hafif atlattım ama artiyim malesef kiAfiyet olsun çok çok doyurucu ve lezzetli bir öğle yemeği olmuş çok canım çekiyor ama yapmayacağım
Günaydın kaptanımGünaydın herkese. Bugün tartı günü..mavi takımın üyeleri. Saat 14.00 den önce bildirimlerimizi yapalım lütfen.
Günaydın tebrik ederim
Günaydın canımGünaydın canlar
Günaydın tebrik ederim çok güzel eksi (listeye girecek misin canım )Günaydın kızlar
2 günlük bir tatil yaptım bu hafta çrş prş o nedenle akşam yemeğim çok geçe kalıyordu. Hedeflediğim eksiyi göremedim ama yine de eksideyim.
60 ları ucundan da olsa görmek iyi geldi
Geçen cmt:70.9
Bugün:69.9
Fark:1 kg
Yüzde:1.4
Günaydın tebrik ederim canım
Günaydın Lotus cum çok güzel eksi gelmiş tebrik ederim.Günaydın canlar
Gecen hafta cumartesi 98.8
Bugün 97.9
-900gr
Sağlıkla gitsin kilolar inşallah
Günaydın tebrik ederim canım Ah bu ödemlerGunaydinlar 13000 adim attim geldim
Kilo bildirimim
Gecen hafta 73.2
Bu hafta 72.9
LenaG sanırım yürüyüşler sayesinde arti olmadi çünkü iki aksamdir maalesef dikkat edememistim.
Bir de ben carsamba günü eski diyetisyenime gittim en son gecen yıl gitmisim
79.6 ymis kilom. Simdi gittigimde 72.9 çıktım ve yagdan hic artim yokmus gecen yılki kiloya gore sadece vucudumda su an ortalama 2.5 kilo odem varmis. 3 kilo da ben vermistim demek ki ne odem tutmusum masallah bana