Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu canım yasibel_84 LenaG Mthn83
19 Temmuz 2024
sabah 09.30
30 gr keçi peyniri, 1 köz kapya, 1 avuç dereotu-maydanoz, 3 çavdarlı altınbaşak
öğlen 12.30
90 gr hindi kavurma, 7 yk zeytinyağlı taze fasulye, 2 yk yoğurt, 2 çavdarlı antınbaşak
aralarda
fıstıklı çikolata, 2 yk tarçınlı yoğurt
akşam 19.30
3 köfte, 6 yk zeytinyağlı taze fasulye, 3 yk taze börülce salatası, 1 yk biber patlıcan kızartması, 2 yk yoğurt, 2 yk aşure, 15 kuruyemiş, 1 parmak kadar pide
limonlu zencefilli madensuyu
2 lt su
7.500 adım
bugün de böyle dağıttım. öğlen çikolata, akşam da yemek
Lenam sen diyetisyene tekrar başladın mı yoksa kendin mi devam ettiriyorsun diyetini bu aralar ?İyi akşamlar
19.07.2024 Cuma
Sabah 2 bardak buzlu filtre kahve
Kahvaltı 11:30 3 yumurtanın beyazından omlet,30 gr beyaz peynir,6 zeytin,çay
Ara 15:30 yarım çay bardağı leblebi,6 fındık
19:30 120 gr tavuk göğüs ızgara,kıvırcık salata,1 barsa ayran
3 lt su
Asım en fazla 2000 falan ağrım çoktu bugün hareket edemedim.
sibel_84 Mthn83
Afiyet olsun aslında güzel gitmiş de pasta gofret geçe kalmış. Spor çok güzelAkşam menüsü yazayım bende bugün kötüydü gerçekten ama akşam yemeyerek telafi etmeye çalıştım kardeşimin doğumgünü vardı osebep ile yarın ödül niyetine yemem yanii
sibel_84 LenaG Mthn83
Öğlen 12:00//
Patates yemeği (10adet küp patates 5 tike et)
İki küçük dilim tam buğday ekmeği
Bir kase cacık
Ara 3:00// iki tatlı kaşığı aşure
Akşam yemek yok
Ara // bir minik serçe parmağından daha küçük turşu
Saat 10da // bir buçuk dilim pasta
1adet gofret
3lt su bitti
Spor //
Sabah tempolu yürüyüş 20dk
Öğlen tempolu yürüyüş 30dk
İkindi vakti Leslie 2mile yaptım
Toplam yürüyüş 16000 oldu
Yok canım bu ara kendim dengeleniyorum. En kısa sürede diyetisyenime döneceğim inşallahLenam sen diyetisyene tekrar başladın mı yoksa kendin mi devam ettiriyorsun diyetini bu aralar ?
Afiyet olsun çok güzel19 Temmuz cuma
Kahvaltı: beyaz peynirli yulaf tostu, zeytin peynir salatalık domates, iki kaşık orman meyvesi, 10 çiğ badem
Ara: 1 kayısı, 1 bardak ayran
Akşam: 1 tabak etli taze fasülye, salata
Su: 3 olmuştur
Spor: 8500 adım
Kızıma da meyveli yulaf lapası yapmıştım çok seviyor o tabağı kızım yedi bana ait değil. Foto çekerken anne benim tabağımı da Çek dedi
Salatayı yapınca alel acele çektim bunun 1/3 ini yedim.
5. Gün güzel geçti ama bugün regl oldum heryerim şiş sanki kilo almış gibi hissediyorum bakalım bu hafta geçsin ödem atıcı şeyler içicem sabahları.
Akşamı bile yiyemedim düşün. Aniden maraştan misafirlerim geldi. Dışarı çıkmak zorunda kaldık. Eve yeni geldik çay iciyorum.Afiyet olsun çok erken bitmiş cumartesi hazırlığı mı
Afiyet olsun kaptanım cumartesi hazırlık menüsü
Menü güzel canım. Afiyet olsunİyi akşamlar
19.07.2024 Cuma
Sabah 2 bardak buzlu filtre kahve
Kahvaltı 11:30 3 yumurtanın beyazından omlet,30 gr beyaz peynir,6 zeytin,çay
Ara 15:30 yarım çay bardağı leblebi,6 fındık
19:30 120 gr tavuk göğüs ızgara,kıvırcık salata,1 barsa ayran
3 lt su
Asım en fazla 2000 falan ağrım çoktu bugün hareket edemedim.
sibel_84 Mthn83
Kolay gelsin kaptanım misafir zor aniden olanı daha zorAkşamı bile yiyemedim düşün. Aniden maraştan misafirlerim geldi. Dışarı çıkmak zorunda kaldık. Eve yeni geldik çay iciyorum.
Cuma menüsü olmamış canım. Akşam ozellikle çok yoğun olmuşsibel_84 LenaG Mthn83
19 Temmuz 2024
sabah 09.30
30 gr keçi peyniri, 1 köz kapya, 1 avuç dereotu-maydanoz, 3 çavdarlı altınbaşak
öğlen 12.30
90 gr hindi kavurma, 7 yk zeytinyağlı taze fasulye, 2 yk yoğurt, 2 çavdarlı antınbaşak
aralarda
fıstıklı çikolata, 2 yk tarçınlı yoğurt
akşam 19.30
3 köfte, 6 yk zeytinyağlı taze fasulye, 3 yk taze börülce salatası, 1 yk biber patlıcan kızartması, 2 yk yoğurt, 2 yk aşure, 15 kuruyemiş, 1 parmak kadar pide
limonlu zencefilli madensuyu
2 lt su
7.500 adım
bugün de böyle dağıttım. öğlen çikolata, akşam da yemek
dün akşam sinirlendim hemen duygusal yeme ortaya çıktı. 2 gündür de yoğun şekilde tatlı istiyor canım. çikolataya dayanamadım. iyi olmadı canım ben de memnun değilim. yarın toparlayacağım ama inşallahCuma menüsü olmamış canım. Akşam ozellikle çok yoğun olmuş
akşam annem sinirlendirdi beni. ayarlarım bozuldu duygusal yeme atağıNoldu canım ya
Haklısın kaptanım sırf pasta yiyeyim diye akşam yemek yemedim toplu ortamda doğumgünü olunca yemek istedim açıkçası ama yarın yürüyüşe çıkar sporumu yapar dengelerin inşallah ve öğlen bile adet ile yemek yedim tüm gün aç gezdim neredeyseAfiyet olsun aslında güzel gitmiş de pasta gofret geçe kalmış. Spor çok güzel
Yok canım bu ara kendim dengeleniyorum. En kısa sürede diyetisyenime döneceğim inşallah
Afiyet olsun çok güzel
Ya tur ile gelmişler. Bir saatlik bir misafirim oldular.Kolay gelsin kaptanım misafir zor aniden olanı daha zor
Yarın tartı günü unutmayalım.dün akşam sinirlendim hemen duygusal yeme ortaya çıktı. 2 gündür de yoğun şekilde tatlı istiyor canım. çikolataya dayanamadım. iyi olmadı canım ben de memnun değilim. yarın toparlayacağım ama inşallah
Afiyet olsun çok çok doyurucu ve lezzetli bir öğle yemeği olmuş çok canım çekiyor ama yapmayacağım