- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGünaydın canlar
GünaydınGünaydın kızlar
Coooik sicakti ha c rahat uyuyamadum g cmis olsunGünaydın kızlar bütün gece sıcak bir yandan uyutmadi birde mikrop mu kaptım ne oldu bağırsaklar cır cır olmuş karın ağrısı da cabası ama karnım yinede davul gibi anlamadım
GünaydınGünaydınnn
Günaydın gecmis olsun kolaylikla bu tsin onarimGünaydnlar hanımlar gelemdim mutfakta su sızıntı olmuş onla uğraştık kaç gündür,ustalar geldi gitti bugünde yer için seramik bakacağız neyseki tezgah altı olacak.Kırıldı kurumasını bekliyoruz yerin.
GunaaaydiinnnGünaydın kızlar
Afiyet olsun akşam yemeğine az ve değişik geldi ama doyurucu olmamış
Afiyet olsun canım akşam yemeği geçe kalmış ama tadilat boya vs durumları anlıyorum inşallah h.sonu güzel eksi gelir bir de 5 lt su fazla canım zorlama o kadar böbrekleriniLenaG A Asya89
İyi Akşamlar Kızlar
18.07.2024 Perşembe
10:00 1su bardağı yağlı süt, 3kayısı, yarım muz, 1yk.chia, 1yk.ceviz, 4yk.yulaf ezmesi
17:00 şekersiz çay, 16gr.kaşar peyniri
20:30 Akşam Yemeği Bitti.
1kase semizotu yemeği, 1kase 2yk zeytinyağla domatesi biber haşlama, yarım kase sarımsaklı yağlı yoğurt, yemeğime dünden kalan 2 dolu yk. patates püresinide ekledim, yarım bardakta kola
Kızlar bedenimi hissetmiyorum yeni oturcam badana yarında akşama kadar sürecek ustalar bugün geç geldi geç gitti bu hafta benden ümidi kesin tek istediğim cumartesi çok üzülmeyim
Gündüz işin arasında bitki çayı içemediğim için suyu çoğalttım bugün tam
5 litre yi bitirdim.
ne ızgara bilemedim ama afiyet olsun yine de akşam hiç değilse yoğurt da yiyeydin az olmuş spor harikaİyi akşamlar herkese
Sabah 7.00 sade kahve 2 bardak su
1 haşlanmış yumurta kepek ekmekli tost
15.00 ızgara bol salata bir dilim ekmek
Arazideydim çok yorucu bir gündü
Akşam birşey yemedim
Yüzme sonrası 1 fincan kahve 1 avuç fıstık yedim
1 fincan yeşil çay
40 dk yüzdüm 9236 adım attım
Çok su icemedim arazide olduğum için tuvalet sıkıntı oluyor
LenaG A Asya89 Mthn83
Günaydın canımGünaydın canlar
Afiyet olsun canım
Günaydın ah bu sıcaklar beni de mahvediyor her sabah yüzüm gözüm şiş uyanıyorum.Günaydın kızlar bütün gece sıcak bir yandan uyutmadi birde mikrop mu kaptım ne oldu bağırsaklar cır cır olmuş karın ağrısı da cabası ama karnım yinede davul gibi anlamadım
Günaydın canımGünaydınnn
Günaydın ayy geçmiş olsun öff pisliği çok oluyor ya kolaylıklar diliyorumGünaydnlar hanımlar gelemdim mutfakta su sızıntı olmuş onla uğraştık kaç gündür,ustalar geldi gitti bugünde yer için seramik bakacağız neyseki tezgah altı olacak.Kırıldı kurumasını bekliyoruz yerin.
Günaydın çiçeğimGünaydın kızlar
Günaydın LeeeylaGünaydın
cok cok çok sıcak
Ben 19 dan sonra pek sıvı almam su icmem gece iki defa sulandim
sıcaklar canımıza okuyor yaa bu kadar akan terin içinde inşallah yağlarımızda akıp gidiyordur geçen nette görmüştüm ter den gözyaşından bile yağ atılımı olurmuş.Günaydın Leeeyla
Yatana kadar içiyorum ben sonra 2-3 kere uyanıyorum falan hepsini geçtim ay elim kolum yapış yapış sinir oluyorum
Ama çok ta ter atıyoruz gündüz içtiğimiz yeterli.olur mu acaba sonuçta cok su kaybediyoruzGünaydın
cok cok çok sıcak
Ben 19 dan sonra pek sıvı almam su icmem gece iki defa sulandim
Günaydın canım herkez dikkat etmeli bu sıcaklardaAfiyet olsun akşam yemeğine az ve değişik geldi ama doyurucu olmamış
Afiyet olsun canım akşam yemeği geçe kalmış ama tadilat boya vs durumları anlıyorum inşallah h.sonu güzel eksi gelir bir de 5 lt su fazla canım zorlama o kadar böbreklerini
ne ızgara bilemedim ama afiyet olsun yine de akşam hiç değilse yoğurt da yiyeydin az olmuş spor harika
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Günaydın ah bu sıcaklar beni de mahvediyor her sabah yüzüm gözüm şiş uyanıyorum.
Salgın var sanırım etrafımdaki neredeyse herkes acillik oldu cırcır yüzünden dikkat et kendine maden suyu ayranı karıştırıp içmeyi ihanet etme
Günaydın canım
Günaydın ayy geçmiş olsun öff pisliği çok oluyor ya kolaylıklar diliyorum
Günaydın çiçeğim
Yok kız benim yağlar o kadar katilasmis ki eşim benden çok yiyor benden az hareket ediyor 2 kilo verdi 3..4 gundesıcaklar canımıza okuyor yaa bu kadar akan terin içinde inşallah yağlarımızda akıp gidiyordur geçen nette görmüştüm ter den gözyaşından bile yağ atılımı olurmuş.
Günaydın canım Hiccc sormayaGünaydin
Dün 5 posta kıyafet değiştirmiştim sicaktan bunaliyor insan
Teşekkür ederim kaptanım Çok aç değildim çorba içtim çocuklarda mısır istemişti patlatinca az bişey yedimAfiyet olsun akşam yemeğine az ve değişik geldi ama doyurucu olmamış
Afiyet olsun canım akşam yemeği geçe kalmış ama tadilat boya vs durumları anlıyorum inşallah h.sonu güzel eksi gelir bir de 5 lt su fazla canım zorlama o kadar böbreklerini
ne ızgara bilemedim ama afiyet olsun yine de akşam hiç değilse yoğurt da yiyeydin az olmuş spor harika
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Günaydın ah bu sıcaklar beni de mahvediyor her sabah yüzüm gözüm şiş uyanıyorum.
Salgın var sanırım etrafımdaki neredeyse herkes acillik oldu cırcır yüzünden dikkat et kendine maden suyu ayranı karıştırıp içmeyi ihanet etme
Günaydın canım
Günaydın çiçeğim
Tamam canım bugün o kadar su içmem doğru söylüyorsun teşekkür ederim yanlışlıkla sana yazmışımsıcaklar canımıza okuyor yaa bu kadar akan terin içinde inşallah yağlarımızda akıp gidiyordur geçen nette görmüştüm ter den gözyaşından bile yağ atılımı olurmuş.
Tamam canım doğru söylüyorsun bugün o kadar su içmemAfiyet olsun akşam yemeğine az ve değişik geldi ama doyurucu olmamış
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Günaydın canım
Günaydın çiçeğim
Canımmm, günaydınGunaaaydiinnn
bal küpümm günaydınGünaydın çiçeğim
bazen burada ınsanlar kırıcı oluyor cnm. hele kı bu hassas donemımde. hepınıze dusuncelı davranıp kısa yoldan boşa bunu demedıgınız ıcın tesekkurler. zıra psıkolojık surecım devam edıyor. ben onlıne dıyetısyen den fıyat alayım burda yazmıslardı. ben ıyılesmeye zayıflamaya, guzellesmeye, dedıgınızgıbı cılt bakımına, oglumu gezdırmeye atolyelere odaklanayım.. belkı hıc okumadıgım kıtaplara baslamam gerekır, belkı hıc elıme almadıgım tozlanmıs Kuranımdan gunde 3 sayfa okuyup sıfam gelır, belki mesken vıdeolarını , sıyer ve rısale ı nur okumalarımı ısyerımde yapsam daha ıyı hıssederım. erteledıgım hersey.ben de @leyl76 nın dediklerine katılıyorum.
paranı kendine ve çocuğuna harca canım. toplumsal olarak da dini olarak da erkek evi geçindirmekle sorumludur. onun kullanacağı araba için para verme bence de.
bir şeyler daha yazacaktım ama sonra vazgeçtim yanlış anlarsın belki beni diye.
Ben wc olayini falan hic sevmem gece o yuzd n icmem uykum bolunmesin diye oyle alistim ama bu gece bi baskaydiGünaydın Leeeyla
Yatana kadar içiyorum ben sonra 2-3 kere uyanıyorum falan hepsini geçtim ay elim kolum yapış yapış sinir oluyorum
Evet oyle tabi dün gunduz 3 l su,3 sise maden suyu ictim bunu yapmamaliydim ama yandim resmen... gecede ictim gelsin ödemlerAma çok ta ter atıyoruz gündüz içtiğimiz yeterli.olur mu acaba sonuçta cok su kaybediyoruz
Günaydın canım herkez dikkat etmeli bu sıcaklarda
Yok kız benim yağlar o kadar katilasmis ki eşim benden çok yiyor benden az hareket ediyor 2 kilo verdi 3..4 gunde
Günaydın canım Hiccc sormaya
Gerçekten mi?KIzlar dunya genelınde yogun sıber saldırı varmıs hıcbırseye tıklamayın dıye maıl geldı. haberlerde de verıyor.
gizem hanımın cok selamı var, kendısıyle bugun basladık, sıze de tesekkur ederım. duygusal aclık durumunu da anlattım. ınsallah basarıcaz dıyor saglıklı beslenırsek saglıklı psıkolojımız de olur.Ben wc olayini falan hic sevmem gece o yuzd n icmem uykum bolunmesin diye oyle alistim ama bu gece bi baskaydi
yarın fazla cikarsaniz tartida sicaklardan kizlar baska bahaneye gerek yok