kızlar selamlar
günlerdir iş yoğunluğunun haricinde kafam çok doluydu, bilenleriniz var beklediğim ve olmasını istediğim iş değişikliği vardı; zaman zaman bununla ilgili bir kapı açılıp muallakta kalıyordu, bugün sabah öğrendim ki o kapı tamamen kapandı ne yazık ki
sabah çok üzüldüm çok ağladım; en çok kızlarım için üzüldüm çünkü bu iş değişikliğini onlara daha fazla vakit ayırabilmek için istiyordum; her çocuk, her kuzu ilgiyi hak eder ama benim çocuklarımın özel durumları sebebiyle biraz daha üstlerine düşmem gerekiyor ancak mevcut iş yerimdeki insan üstü çalışma saatleri sebebiyle ne yazık ki kızlarıma vaktim kalmıyordu.
her neyse uzun uzun anlattım hakkınızı helal edin ama şuna getireceğim sabah çok üzüldüm ağladım ama sonra silkelenip kendime geldim; üzülüp ağlamamın çocuklarıma da bana da faydası yok yeni bir yol çizmem veya mevcut durumu kendi lehime çevirecek adımlar atmam gerekiyor.
bu beslenme konusunda da böyle, çünkü birkaç haftadır bu beklenti sebebiyle açıkçası kendimi çok veremedim sağlıklı beslenmeye ya aç kaldım ya ne bulduysam yedim
şimdi toparlanma vaktim geldi; size sorum, sizlerden almak istediğim tavsiye sıvı detokslarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz
acaba 2 günlük bir detoks yapsam sonrasında da yeni bir düzen kurup sağlıklı beslenmeme devam etsem ne dersiniz acaba?
sıvı detoksundaki amacım hızlı kilo vermek değil bu arada yanlış anlaşılmasın, kötü beslenmem sebebiyle oluşan ödemi, biriken toksini atabilmek istiyorum