- 8 Şubat 2017
- 1.653
- 7.202
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim amin , yemicem diyosun ama işte sonrası ben yemiş oldum bugünAllah kabul etsinn benim işyerime getirir komşular yakinda oy oy oy bakalim nasil duracagim yemeden
Yarın bir bakayım canımKızlaar dünden beri söyliycem unutuyorum belki haberi olmayan arkadaşlar vardır diye
Migros ta chia, yulaf, karabuğday,keten tohumu, siyez bulguru daha neler hepsicen de güzel indirimler var Migrosun internet sayfasından bakabilirsiniz
Biran önce randevu al ağrıların için ne ağrısı bilmiyorum ama çok geçmiş olsun canımBugün tek öğün yedim ağrılar izin vermiyor malesef ev işini yetistiremeye çalışıyorum iştahım da yok
@Asya89 LenaG
2 lt su
15 dk lessie mil
Yürüyüş yapmadım malesef
Eki Görüntüle 3453327
afiyet olsunn. Tarhana tostu nasıl yapıyorsunuz? Ben tarhana çorbasının içinde un var çok masum değil diye içmiyorum. Masumsa yapıp içicem valla. Bi de şu tostu denemek isterimLenaG Mthn83
Kahvaltı 13.00
Fotoğraftaki gibi. 1 büyük yumurtanın yarısıyla tarhana tost yaptim, diğer yarısını 1 çay kaşığı zeytinyağında pişirdim. 1 kaşık da pul biberli, baharatlı tuzsuz yoğurt vardı yanında.
Akşam 200 gr'a yakın fırında balık (ekmeksiz)
Salata
2 bardağa yakın ayran
Ya bu arada kahvaltı öncesinde mangolia yedim. O da şöyle olduö;kötü olmaya yüz tutmuş meyveleri komposto haline getirip kızıma meyve suyu yapmaya niyetlenmistim geçen hafra. Ama tadını beğenmedi. Çöp olmasın diye onu muhallebi haline getirip tart yaptim. Biraz artmıştı. Geçen pikniğe giderken kızım yer diye bisküvi almıştım yanımıza. Onlar da un ufak olmuş. Degerlendirmek istedim bugün mangolia yaptim onlardan. Ama ne eşim ne kızım yemedi. 1 bardak kadar çıkmıştı zaten. Ziyan olacak diye ben yedim. Çöpe atsam bir dert ben yesem bir dert. İki ucu şeyli değnek misali...
Canım hem iki kase aşure hem döner bence fazla olmuş. Amaç kilo vermek.
Özele gidecektim ama tüm tedavi baya pahalı olacak devlete gideceğim olmazsa kiramiz arttı ve daha da artma ihtimali varBiran önce randevu al ağrıların için ne ağrısı bilmiyorum ama çok geçmiş olsun canım
Afiyet olsun çok iyi olmuş
Çay döktüm canım ama çok büyük bir alana gelmedi birden bağırınca eşim koştu bir telaşe bişi Allah korudu aslında çoğu yere döküldü bu sıcakta yanık çok fena silverdin sürdüm baya iyi geliyorcanım noldu bugün sana ?
Afiyet olsun omletin için çok az tereyağ ekle canım lezzet versin 1 çk kadar ve Allah kolaylık versin tadilat işi zor ve pislik çok çıkıyorLenaG @Asya89 Mthn83
İyi Akşamlar Kızlar
16.07.2024 Salı
10:30 1büyük kabak, 3yk.yulaf, 3yeşil biber, biraz yağlı süt, 2yumurta ile omlet (omletten 2yk.kaldı)
16gr. kaşar peyniri, 70gr.mercimek ekmeği, 17gr.şarküteri ürünü, 2çatal beyaz peynir, bol salatalık
Duble filtre kahve
2kupa nane saplı, zencefilli kiraz sapı çayı
19:15 Akşam Yemeği Bitti.
1dolu tabak sarımsaklı yağlı yoğurtu semizotu yemeği haşlama gibi 1yk.zeytinyağ ile
Tavada az yağlı 80gr.kırmızı et, yarım kaseden biraz fazla patates püresi yağlı sütle ve tereyağlı, 1lokma ekmekle eşimin yaptığı acı sosa bandım.
6 kayısı, bol salatalık
1 Mayıs'tan beri ilkkez bugün tereyağ yedim çok güzel bişeymiş ve bana tereyağ dayanmazdı okadar abartı kullanırdım herşeye ama şimdi ekmek,şeker, tuz, sıfır yağda 1yk.zeytinyağ koyuyorum bazen koca bir tencere yemeğe mecburum buna ama dünden beri bi bitkinim ondan bugün yedim bazende minicik tuz sepelemeye başladım iyotoda ihtiyacım var
3.5 litre su
Spor 4046 adım
Yarında evde tadilata başlanacak inşallah 3 haftada biter
Canım burda çoğumuzun eşi öyle ama yavaş yavaş bizim yediklerimize aşina olmaya başlıyorlar ve kararlı davranırsan eşlik bile edebilir sana benim eşim de yediklerime abidik gubidik derdi şimdi yemeye hafiften başladı mesela normal makarna yerine tam buğdaya,kepekli bulgur ia geçtim o da alıştı artık hatta karabuğday yiyor.İnşallah
Eşim çok iştahlı birisi. Akşamları onun ısrarına dayanamıyorum yiyorum tatlı, abur cubur türü şeyleri. Keşke o da kafaya koysa da birbirimize destek olsak. Beni en çok o zorluyor
Mesela hayatta bizimki yürüyüşe çıkmazdı. Beni karıştırma sen çık yürü derdi. Ama bugün sabah kalk beraber çıkalım dedi. Benim uyku sersemligiyle attığım bakışa epey bir güldü çünkü.Afiyet olsun çok iyi olmuş
Çay döktüm canım ama çok büyük bir alana gelmedi birden bağırınca eşim koştu bir telaşe bişi Allah korudu aslında çoğu yere döküldü bu sıcakta yanık çok fena silverdin sürdüm baya iyi geliyor
Afiyet olsun omletin için çok az tereyağ ekle canım lezzet versin 1 çk kadar ve Allah kolaylık versin tadilat işi zor ve pislik çok çıkıyor
Canım burda çoğumuzun eşi öyle ama yavaş yavaş bizim yediklerimize aşina olmaya başlıyorlar ve kararlı davranırsan eşlik bile edebilir sana benim eşim de yediklerime abidik gubidik derdi şimdi yemeye hafiften başladı mesela normal makarna yerine tam buğdaya,kepekli bulgur ia geçtim o da alıştı artık hatta karabuğday yiyor.
Önce inanmıyorlar sanki ondan böyle yapıyorlar bakıyorlar ki kararlısın merak da ediyorlar bir yandanMesela hayatta bizimki yürüyüşe çıkmazdı. Beni karıştırma sen çık yürü derdi. Ama bugün sabah kalk beraber çıkalım dedi. Benim uyku sersemligiyle attığım bakışa epey bir güldü çünkü.
Başınız sagolsun Allah sabirlar verisnSaol canım teyzem vefat etti çok yakındık kardeş gibiydik trafık kazası çok gencti 2 yaşında kızı var annesinin yokluğunda ağlıyo sürekli aklı ermiyor
Zor zamandan gecıyorum hersey üst üste geliyor
Basın saolsun canimSaol canım teyzem vefat etti çok yakındık kardeş gibiydik trafık kazası çok gencti 2 yaşında kızı var annesinin yokluğunda ağlıyo sürekli aklı ermiyor
Zor zamandan gecıyorum hersey üst üste geliyor
Çoğu yerde yapılan tarhana sanırım. Benim memleketteki cips gibi olur, un yoktur icinde. Bunun yapılışını hiç bilmiyorum açıkçası. YouTubeda takip ettiğim birinden görüp ne kadar kolaymis deyip yapmaya başladım. Tarım krediden almıştım tarhanayi. 2 yk tarhanayla 1 yumurtayi karistirip yağlı kağıt serdigim tost makinesinde kizarana kadar pisiriyorum. Bugün tavada denedim ama yağ kullanmamak için yine yağlı kağıt koydum. Tuz vs atmaya gerek kalmiyor. Lezzetini begendim ben.afiyet olsunn. Tarhana tostu nasıl yapıyorsunuz? Ben tarhana çorbasının içinde un var çok masum değil diye içmiyorum. Masumsa yapıp içicem valla. Bi de şu tostu denemek isterim
Canım burda çoğumuzun eşi öyle ama yavaş yavaş bizim yediklerimize aşina olmaya başlıyorlar ve kararlı davranırsan eşlik bile edebilir sana benim eşim de yediklerime abidik gubidik derdi şimdi yemeye hafiften başladı mesela normal makarna yerine tam buğdaya,kepekli bulgur ia geçtim o da alıştı artık hatta karabuğday yiyor.
İlk evlendiğimizde 80 kiloydu. Boyu 175. Göbeği vardı hafif. Sigarayı 1 sene kullanmadi 92'ye kadar çıktı. Şimdi 87-88 arasi gidip geliyor. Sigaraya da tekrsr basladi tabi. Niyeti var gibi ama hep erteliyor. Araba alinc stadyuma gideriz dedi, arabayi aldık kgecen Kasım. Stadyumun yanından gecmedik simdi laf dokunduruyorum. Tayin cikti baska sehre. Oraya gidince baslariz diyor. Surekli bir bahanesi var. Göbekli ve kel erkeklerden haz almazdim adam iyicr göbek bağladı ve keli görünmeye başladı bir şey desem sen beni sevmiyorsun diye başlar, küserMesela hayatta bizimki yürüyüşe çıkmazdı. Beni karıştırma sen çık yürü derdi. Ama bugün sabah kalk beraber çıkalım dedi. Benim uyku sersemligiyle attığım bakışa epey bir güldü çünkü.
geçmiş olsun canım. aman dikkat et yanık önemliAfiyet olsun çok iyi olmuş
Çay döktüm canım ama çok büyük bir alana gelmedi birden bağırınca eşim koştu bir telaşe bişi Allah korudu aslında çoğu yere döküldü bu sıcakta yanık çok fena silverdin sürdüm baya iyi geliyor
Afiyet olsun omletin için çok az tereyağ ekle canım lezzet versin 1 çk kadar ve Allah kolaylık versin tadilat işi zor ve pislik çok çıkıyor
Migros ta bulabilirsin canımÇoğu yerde yapılan tarhana sanırım. Benim memleketteki cips gibi olur, un yoktur icinde. Bunun yapılışını hiç bilmiyorum açıkçası. YouTubeda takip ettiğim birinden görüp ne kadar kolaymis deyip yapmaya başladım. Tarım krediden almıştım tarhanayi. 2 yk tarhanayla 1 yumurtayi karistirip yağlı kağıt serdigim tost makinesinde kizarana kadar pisiriyorum. Bugün tavada denedim ama yağ kullanmamak için yine yağlı kağıt koydum. Tuz vs atmaya gerek kalmiyor. Lezzetini begendim ben.
Bu ürünleri hangi marketten aliyorsunuz peki? Gerci ben kizimdan dolayı markete gitmeye korkuyorum, esim yapıyor alışverişi. Ona desem anlamaz veya almaz. Bim, a101, şok,migros var burda.
İlk evlendiğimizde 80 kiloydu. Boyu 175. Göbeği vardı hafif. Sigarayı 1 sene kullanmadi 92'ye kadar çıktı. Şimdi 87-88 arasi gidip geliyor. Sigaraya da tekrsr basladi tabi. Niyeti var gibi ama hep erteliyor. Araba alinc stadyuma gideriz dedi, arabayi aldık kgecen Kasım. Stadyumun yanından gecmedik simdi laf dokunduruyorum. Tayin cikti baska sehre. Oraya gidince baslariz diyor. Surekli bir bahanesi var. Göbekli ve kel erkeklerden haz almazdim adam iyicr göbek bağladı ve keli görünmeye başladı bir şey desem sen beni sevmiyorsun diye başlar, küser