- 21 Ekim 2019
- 5.178
- 25.630
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım teyzem vefat etti çok yakındık kardeş gibiydik trafık kazası çok gencti 2 yaşında kızı var annesinin yokluğunda ağlıyo sürekli aklı ermiyorbaşınız saolsun canım. aileden mi vefat eden? Allah rahmet eylesin
Ahit Musa çıkmıştı izlemedim ama güzel diyorlar bir de ottoman var onu da izlemedim, hiç benlik değil tarih falan Ertuğrul ve Osman izlerdik babamlaBilhassa Macera din savaş tarih konulu filmleri seviyorum
Afiyet olsun çok iyi
Allah rahmet eylesin,sizlere sabırlar versin çok üzüldüm kendisine de küçük kızına daSaol canım teyzem vefat etti çok yakındık kardeş gibiydik trafık kazası çok gencti 2 yaşında kızı var annesinin yokluğunda ağlıyo sürekli aklı ermiyor
Zor zamandan gecıyorum hersey üst üste geliyor
Vikings izledin mi canım tavsiye ederim.Bilhassa Macera din savaş tarih konulu filmleri seviyorum
Col geçmiş olsun beterinden korusun Allah
Gideceğim inşallah canım en kısa zamanda randevu ayarlayıpAfiyet olsun canım öğle öğün olarak bana fazla geldi biraz daha azaltabilirsin sadece ara öğün yapsan çok mu acıkırsın ?
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun zafer ödülü diyelim sarelleye
Geçmiş olsun canım birkaç devlet hast.dr una daha görünsen belki farklı bir yöntem veya ilaç önerirler
Mekani cennet olsun,gani gani rahmet eylesin Allah. Küçük kızının halini düşününce kalbim sıkıştı. Allah yardımcısı olsunSaol canım teyzem vefat etti çok yakındık kardeş gibiydik trafık kazası çok gencti 2 yaşında kızı var annesinin yokluğunda ağlıyo sürekli aklı ermiyor
Allah rahmet eylesin canım. Zor bir süreç. Rabbim yardımcınız olsun.Saol canım teyzem vefat etti çok yakındık kardeş gibiydik trafık kazası çok gencti 2 yaşında kızı var annesinin yokluğunda ağlıyo sürekli aklı ermiyor
Ayy canım benim Rabbim sabır versin.Saol canım teyzem vefat etti çok yakındık kardeş gibiydik trafık kazası çok gencti 2 yaşında kızı var annesinin yokluğunda ağlıyo sürekli aklı ermiyor
İnna ileyhi ve İnna ileyhi raciunSaol canım teyzem vefat etti çok yakındık kardeş gibiydik trafık kazası çok gencti 2 yaşında kızı var annesinin yokluğunda ağlıyo sürekli aklı ermiyor
Latte’ye kahveyi fazla koyuyorlar ona da flat white diyorlar.Afiyet olsun canım akşam yemeğinde bulguru maks.3 yk yeterli olur
Afiyet olsun kaptan menüsü süper
Afiyet olsun canım çok az değil mi ?
Afiyet olsun flat white nedir bilemedim
Günaydın
Günaydın canım tebrik ederim
Selam canım tebrik ederim
Günaydın canım imkansız yok biraz zor var ama başaracaksın
1 bardak kaynamış süte 15 kuru kayısı at beklet soğusun sonra blendırdan çek muhallebi gibi ye
Günaydın canım çok şeker bir foto
Aşure mi desek ne desek
Hadi kazan hırsını tekrar yaparsın sennnn
Maşallah çok tebrik ederim
Çok da güzel yapacaksın pes etmek yok canım
Allah kolaylık versin
Çok tebrik ederim
oooo çok tebrik ederim salı gününe harika eksi
oo çok pahalıymış
Merhabaaa tebrik ederim canım
Selam canım durmaz sende bu artı akaaarrr giderrr
Tebrik ederim canım
canım çok üzüldüm genç olunca daha bir üzülüyor insan. Rabbim sabrını versin. evladı için de çok üzüldüm. annesini hatırlayamayacak bileSaol canım teyzem vefat etti çok yakındık kardeş gibiydik trafık kazası çok gencti 2 yaşında kızı var annesinin yokluğunda ağlıyo sürekli aklı ermiyor
Canım başınsağolsun çok üzüldümSaol canım teyzem vefat etti çok yakındık kardeş gibiydik trafık kazası çok gencti 2 yaşında kızı var annesinin yokluğunda ağlıyo sürekli aklı ermiyor
Allah sabır versin canım benim ya çok üzüldümSaol canım teyzem vefat etti çok yakındık kardeş gibiydik trafık kazası çok gencti 2 yaşında kızı var annesinin yokluğunda ağlıyo sürekli aklı ermiyor
Sağol kaptanım nasılsın yanık fazla değildir insalahhAfiyet olsun çok iyi
Allah rahmet eylesin,sizlere sabırlar versin çok üzüldüm kendisine de küçük kızına da