- 23 Haziran 2019
- 8.750
- 37.930
E biraz sakıncalı yedim ya dün hemen etkisini gösterdi tek öğün falan kurtaramadım yaniSen niye strese giriyon. Strese girmesi gereken ben ile Asya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E biraz sakıncalı yedim ya dün hemen etkisini gösterdi tek öğün falan kurtaramadım yaniSen niye strese giriyon. Strese girmesi gereken ben ile Asya
Sorma biz de kiradayız diye almadık sinir bir durum anca tavan pervanesi işteSağol canım spor yapınca yemeklerde biraz daha esnek olabiliyorum ve seviyorum sporu
Ah birde sıcak olmasa bizde de klima yok kiracı olunca
Yüksek kilo veren kaptan kendi takımından birini karşı takıma gönderip karşı takımdan birini kendi takımına alıyor ki genelde en az kilo verenle en çok kilo veren arasında değişim oluyorYarın tartı sonuçlarına göre ne olacak..?
Afiyet olsun çok güzelİyi akşamlar arkadaslar
Bugün evdeydim tüm gün sicaktan oturduğum yerde terliyorum
Saat 10.00 sade kahve 2 bardak su
12.00 kepek ekmekli tost 7 zeytin
15.00 1 avuç fıstık filtre kahve
18.00 1 tabak bezelye 1 kase yoğurt
19.00 sade kahve
21.00 limonlu soda
3 litre su içtim
5 dakika tüm vücut kardiyo spor yaptım aşırı terledim üzerime kovayla su dökmüşler gibi
LenaG A Asya89 Mthn83
Bizde o da yok bide kızlar var diye kapi pencere açamıyorum cami açsam kapıyı kapatıyorum evde cereyan yapsın diyebileceğim alan yokSorma biz de kiradayız yine almadık sinir bir durum anca tavan pervanesi işte
Sağol canımAfiyet olsun çok güzel
İçin niye tuhaf oluyor canım.Bende bir fincan kiraz saplı ile kayısı cayi içtim bir hurma eşliğinde. Şimdi yatıyorum. İçim tuhaf oluyor.
öğlen değil arkadaşla dışarı çıkmıştık öyle olduAfiyet olsun gizem in menüsü mü
kolesterol yüksekse, her gece suyun içine 2 ceviz koy. sabah da suyu dök cevizleri ye. bunu düzenli yap kolesterol düşer. omega 3 alımı da düşürüyor.Tesekkur ederim kirmizi et bayilirim yani sucuktur antrikottur hanburgerdir koftedir. Kolestrol trogloserid yuksek bende fazla tuketme derler. Bal hic tuketmezdm ilginc. Sonbaharda baslarim rezene cayi icmeye simdi sicak sicak. Zaten sicak :) baharat da
Kullanayim. Mizacina uygun beslenmek lazim demek
Ara öğün fazla oldu diye düşünüyorum. Hiç yapmasam da olurdu aslında ama akşam yemeğinin daha da gecikme durumu vardı.Afiyet olsun kuvvetli bir menü olmuş birazcık fazla geldi bana ama ne fazla geldi çözemedim